Deze 'Fast And Furious'-ster had een auditie van twee uur met Vin Diesel

Inhoudsopgave:

Deze 'Fast And Furious'-ster had een auditie van twee uur met Vin Diesel
Deze 'Fast And Furious'-ster had een auditie van twee uur met Vin Diesel
Anonim

Het leven had er heel anders uit kunnen zien voor Vin Diesel.

Hij werkte als uitsmijter in de New Yorkse clubscene en in termen van zijn interesses was hij een theaterman, wat echt moeilijk te geloven is als je kijkt naar de manier waarop zijn carrière verliep. '

Fast and Furious' bleek zijn ticket naar roem te zijn en gezien het feit dat de franchise miljarden waard is en nog steeds bestaat, kunnen we zeggen dat het met een serieus succes kwam.

Vin is niet alleen erg gepassioneerd over zijn werk in de franchise, maar hij is ook selectief met de crew op de set. Vraag het maar aan Dwayne Johnson… laten we zeggen dat de twee niet op de beste manier met elkaar omgaan.

We kunnen nog een naam aan de lijst toevoegen, van nieuwe 'Fast and Furious'-castleden. Deze acteur gaf toe dat hij niet alleen overrompeld was door de interesse, maar dat het auditieproces anders was dan hij ooit eerder had meegemaakt.

Laat maar 10 minuten lang een script lezen, Vin Diesel pakte het anders aan, en laten we zeggen dat het allemaal gelukt is, want de ster werd een groot deel van 'F9'.

Laten we ons verdiepen in de auditie samen met de opbouw.

Cena had nooit gedacht dat hij zo'n rol zou krijgen

Sprekend naast Games Radar, werd vermeld dat de naam van Vin Diesel naar Cena werd gebracht in de film 'Blockers'. Toen hem werd gevraagd of dat destijds iets betekende, gaf Cena toe dat dit niet het geval was en hij had nooit verwacht dat hij naast de A-lijstster in een film zou verschijnen.

"Niet in een miljoen jaar. Eerlijk gezegd, om in die auto te zitten kijken naar Leslie en Ike (Barinholtz) die riffen op de Fast and Furious, het zorgde voor zo'n komedie omdat Ike's indruk van Vin en het draait allemaal om familie. Het was echt een goede situatie voor een parodie, maar man, nooit in een miljoen jaar had ik gedacht dat dat moment, in een raar soort pad of traject, naar deze zou leiden."

Cena gaf toe dat de rol zwaar was, maar zijn tijd nemen en gaandeweg leren bleek de perfecte formule te zijn.

"Uitgaande van een leeg canvas, binnenkomen als een nieuwe man in de negende aflevering, het is gewoon te veel informatie, ik moest in hokjes worden ingedeeld. En ik had mensen die heel goed konden zeggen: "Dit is jouw baan. Dit is het idee van wat we denken dat je rijstrook is, geniet van de ruimte, maar we zullen je in een richting leiden." En dat was zo behulpzaam."

Dit leidt tot de volgende vraag, hoe is Cena op de radar van Vin Diesel terechtgekomen? Volgens de 'F&F'-legende had het te maken met wijlen Paul Walker.

Vin Diesel zei dat hij door Paul Walker was gestuurd

Doms broer casten voor de film was geen gemakkelijke taak. Vin Diesel nam de leiding en hij gaf toe dat de vroege stadia stressvol waren.

"Nu werkte het idee van de broer geweldig op papier, maar toen het tijd was om het te casten, angst", gaf de ster van "Fast &Furious" toe. "Wie zou je kunnen casten als de broer van Dom en 20 jaar in het spel? Het publiek kent onze mythologie zo goed."

Het veranderde allemaal toen John Cena op de foto kwam. Volgens Vin Diesel werd hij gestuurd door Paul Walker.

"En hij [Cena] komt op een ochtend het heiligdom binnen", zei Diesel. "En ik had het vreemde gevoel dat Paul Walker hem had gestuurd."

Dat was het begin, want het auditieproces was een taak op zich.

Een andere auditie

Stel je voor dat je voor de grootste auditie van je leven gaat, en geen idee hebt dat het een auditie is om mee te beginnen… dat was de ervaring van John Cena, want hij werd eenvoudigweg gecontacteerd om een praatje te maken met Vin Diesel.

"Dit was een geval waarin: "Hé, Vin Diesel wil met je praten." "Waarover?" "Nee, hij wil gewoon bij elkaar komen en praten." Een gemakkelijke reactie is: "Ik wil Ik heb geen tijd." Daar, whoosh, ze zijn weg. Maar ik had wel de tijd. En ik kwam niet binnen 10 minuten, dus terwijl hij aan het praten was, dacht ik: "Ik moet hier komen." Ik liep naar binnen, "Dit is mijn dag. Eens kijken wat er gebeurt." Het had 10 minuten kunnen zijn, we hebben twee uur samen doorgebracht."

Na de ontmoeting liet Cena de zaken met rust - een paar weken later werd hij gecontacteerd voor de grootste rol van zijn carrière in 'F9'. We kunnen gerust zeggen dat hij de auditie met vlag en wimpel heeft doorstaan.

Aanbevolen: