Waarom had Will Smith twee trailers nodig tijdens het filmen van 'Men In Black 3'?

Inhoudsopgave:

Waarom had Will Smith twee trailers nodig tijdens het filmen van 'Men In Black 3'?
Waarom had Will Smith twee trailers nodig tijdens het filmen van 'Men In Black 3'?
Anonim

Elke film en televisie is gevuld met mensen die allemaal streven naar een gemeenschappelijk doel: een succesvol project maken. Er is echter een pikorde op de set. Ja, iedereen speelt een rol, maar sterren en regisseurs worden heel anders behandeld dan andere werknemers. Natuurlijk kunnen sommige sets geweldig zijn, terwijl andere giftig zijn.

Will Smith is zo groot als maar kan in Hollywood, en hij zorgt ervoor dat zijn eisen op de set worden ingewilligd voordat hij ermee instemt om in een project te werken.

Laten we eens kijken naar Smith en zijn behoefte aan twee afzonderlijke trailers tijdens het filmen van Men in Black 3.

Will Smith is een grote ster onder de elite

In deze tijd zou je het moeilijk hebben om iemand te vinden die meer succes heeft gehad dan Will Smith tijdens zijn jaren in entertainment. De voormalige rapper werd een wereldwijd fenomeen in de jaren '90, en hij heeft jaren besteed aan het uitbreiden van zijn nalatenschap in het bedrijf.

Smiths tijd in The Fresh Prince maakte van hem een comedy-ster, en het was slechts een kwestie van tijd voordat het grote scherm zou kloppen. Zodra hij de oproep beantwoordde, zou Smith veranderen in een filmicoon, en hij speelde in talloze films die onpeilbare hoeveelheden geld binnenhaalden aan de kassa. Voor een bepaald perspectief is Smith te zien geweest in films die wereldwijd bijna $ 10 miljard hebben opgebracht.

Hoewel hij niet de stralende ster is die hij ooit was, is Smith nog steeds een belangrijke speler in de Hollywood-scene. Zelfs zonder nog een hit staat zijn nalatenschap in steen gebeiteld.

Een van Smiths grootste triomfen is de MIB-franchise, die hij in de jaren 2010 voor het laatst heeft afgestoft.

'Men In Black 3' was een terugkeer naar een klassieke franchise

In 2012 maakte de Men in Black-franchise een triomfantelijke terugkeer naar het grote scherm, en oude franchisefans waren enthousiast over de previews. De eerste twee films waren enorme hits waar velen van ons mee opgroeiden, en een derde deel rondde een echte trilogie af.

Will Smith was weer in actie als Agent J, en voor fans was dit de nostalgische trip waar ze naar op zoek waren. Smith is tijdens zijn carrière een paar keer in de put gedoken, maar er was iets speciaals aan hem dat hij weer zwart droeg.

In een interview sprak Smith over zijn terugkeer naar de franchise en zei: "Ik was opgewonden door de moeilijkheidsgraad en ik heb al vier jaar niet gewerkt. Dus ik wilde schoenen aantrekken die ik wist fit."

Aan de kassa was Men in Black 3 een hit, goed voor meer dan $ 600 miljoen. Het was een enorme overwinning voor zowel Smith als de franchise. Er is nog één Men in Black-film geweest sinds MIB 3, maar in die film speelden Chris Hemsworth en Tessa Thompson.

Het is geen geheim dat filmsterren een beetje veeleisend kunnen zijn terwijl ze op de set zijn, en meestal worden hun eisen privé gehouden. Tijdens het filmen van Men in Black 3 had Will Smith echter een ongewone vraag die de krantenkoppen haalde.

Een tweede trailer werd gebruikt voor fitnessapparatuur

Tijdens het filmen van Men in Black 3 had Will Smith twee trailers in de buurt nodig, iets wat de meeste sterren niet zouden durven vragen. Een enkele trailer is normaal, maar Smith had er twee nodig, en de reden voor de tweede trailer is echt vreemd.

Volgens Daily Mail gebruikte Smith de tweede trailer "alleen maar om zijn fitnessapparatuur te huisvesten."

Ja, Will Smith had een tweede trailer nodig alleen voor zijn trainingsuitrusting. Nu, om eerlijk te zijn, sterren als Dwayne Johnson hebben hele sportscholen die voor hen zijn gebouwd, maar het probleem hier is dat Smith's dubbele woonwagenleven problemen veroorzaakte in de wijk New York City waar ze werden gehuisvest.

In feite heeft het kantoor van de burgemeester een verklaring afgegeven dat Smith moet verhuizen en zegt: "Om de belangen van de productie en de buurt in evenwicht te brengen, hebben we Men in Black III de opdracht gegeven om de trailer naar een privékavel te verhuizen."

Alsof dit nog niet bizar genoeg was, werd ook onthuld dat Smith ook een appartement in de buurt had. Houd er rekening mee dat de trailer die door Smith werd gebruikt, "1 150 vierkante voet was met twee slaapkamers en twee badkamers, terwijl de gym-aanhangwagen van de 42-jarige ook een gigantische 55 voet is", aldus de Daily Mail.

Aan het eind van de dag deed Smith zijn eisen en die werden door de studio ingewilligd. Het spelen van de bal bleek de moeite waard te zijn, aangezien Men in Black 3 een groot succes was aan de kassa.

Aanbevolen: