10 echte huisvrouwen die in Griffoendor zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 echte huisvrouwen die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
10 echte huisvrouwen die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
Anonim

Hoewel veel fans van de Real Housewives-franchise misschien niet zouden willen dat ze een castlid zouden zijn, aangezien er zoveel gevechten plaatsvinden, is het heel gewoon om naar Hogwarts te willen. Deze magische school is zowel leuk als leerzaam, en het zou geweldig zijn als het echt was.

Helaas is dat niet zo, maar het is nog steeds leuk om je voor te stellen wat enkele van de grootste persoonlijkheden in deze Bravo-show zouden vallen als ze in de Hogwarts-huizen zouden worden gesorteerd. Sommige lijken veel Griffoendor-kenmerken te hebben.

10 Sonja Morgan

Van alle leden van de RHONY-cast zou Sonja in het huis van Griffoendor worden gesorteerd, omdat ze een moedige geest heeft die niet verpletterd zal worden.

Van het inhuren van stagiaires tot het renoveren van haar herenhuis tot de vele zakelijke projecten die ze is gestart, Sonja benadert alles in haar leven met veel moed. Dit geldt ook voor haar liefdesleven, aangezien ze vaak met een paar mensen tegelijk uitgaat en een zeer gelukkige houding heeft.

9 Tamra Judge

Tamra Judge is een van de meest geliefde RHOC-castleden. Ze is grappig, stoer en zou zeker in het huis van Griffoendor worden ingedeeld.

Tamra heeft hard gewerkt om mentaal en fysiek gezond te zijn. Kijkers hebben haar haar verbaal gewelddadige ex-man Simon zien verlaten en worstelen met haar oudste zoon Ryan. Van het werken aan haar conditie tot het opnieuw vinden van liefde, Tamra is ongelooflijk dapper en schuwt dingen die moeilijk zijn niet.

8 Dolores Catania

Ambitieus, slim en grappig, Dolores is een nietje op RHONJ en fans kijken graag naar haar en haar hilarische ex-man Frank.

Dolores neemt projecten met verve en een heel goede instelling aan. Zij en Frank werken aan huizen en ze is ook de eigenaar geweest van een sportschool in New Jersey. Ze is nooit bang om iemand te vertellen wat ze van hen vindt, wat ze voelt of wat ze doormaakt, en dat veroorzaakt soms conflicten, maar het is een van haar beste eigenschappen.

7 Jackie Goldschneider

Jackie uit RHONJ is een ongelooflijk moedig persoon, aangezien ze is hersteld van een heel moeilijke eetstoornis. Kijkers hebben Jackie ook zien worstelen om met haar vader over die tijd in haar leven te praten, en ze heeft ook een professionele organisator voor hem ingehuurd, omdat hij een beetje een verzamelaar kan zijn en een erg rommelig huis heeft. Jackie is een intelligente schrijver, moeder en echtgenote, en ze probeert een goed mens te zijn.

6 Dorinda Medley

Dorinda Medley uit RHONY lijkt ook te worden gesorteerd in Griffoendor. Als we het over moed hebben, kan niemand Dorinda negeren, die opnieuw moest beginnen nadat haar soulmate en één ware liefde was overleden.

Dorinda leed het verlies van haar man, Richard, en de twee waren ongelooflijk hecht en verliefd. Ze is verhuisd naar nieuwe appartementen in NYC en begon ook een nieuwe relatie met haar inmiddels ex-vriend John.

5 Kandi Burruss

Een singer-songwriter en moeder die al heel lang een RHOA-castlid is, Kandi is een geweldige zakenvrouw. Ze kan van het ene project naar het andere springen en lijkt de attributen te hebben van iemand die in het Griffoendor-huis zou worden gesorteerd. Ze is niet bang om echt te gaan voor wat ze wil, en het is inspirerend om dat te zien.

4 Lisa Rinna

Als we het hebben over een dapper castlid op RHOBH, is het onmogelijk om Lisa Rinna niet te noemen.

Lisa is een actrice die tientallen jaren heeft gewerkt voordat ze in de Bravo reality-serie werd gecast. Ze heeft de kenmerken van een Griffoendor: ze is een fatsoenlijk persoon die hard werkt en nieuwe dingen probeert. Ze is niet bang om er echt voor te gaan, of dat nu een nieuwe zakelijke kans betekent of gewoon een evenement bijwonen wanneer de andere dames boos op haar zijn.

3 Nene Leakes

Nene Leakes is een bekend castlid van de Real Housewives of Atlanta. Op een keer, toen een ander castlid zei: "Je ziet er fantastisch uit", antwoordde ze: "Dat doe je niet", wat bewees dat ze een erg harde persoonlijkheid heeft en dingen niet zal laten liggen.

Nene kan soms snel boos worden, wat ook betekent dat ze in Griffoendor zou worden ingedeeld, omdat boos worden een persoonlijkheidskenmerk is van leden van dit Huis.

2 Heather Dubrow

Heather zit niet meer op RHOC, maar toen ze dat wel was, was ze iemand die geloofde in een ouderwetse levensstijl. Ze houdt natuurlijk van het goede leven, maar ze wil ook dat mensen elkaar respecteren en aardig zijn. Griffoendors zijn ridderlijk en Heather ook, omdat ze van manieren en beleefdheid houdt.

1 Stephanie Hollman

RHOD castlid Stephanie Hollman zou ook worden gesorteerd in Griffoendor. Nadat ze een tijdje huisvrouw was geweest, begon ze haar man Travis meer te vertellen over wat ze doormaakt en wat ze denkt, en dat is een enorme verandering in haar leven geweest.

Griffoendors hebben dromen en doelen die ze willen bereiken omdat ze veel ambitie hebben, en dat beschrijft Stephanie ook.

Aanbevolen: