Dit is hoe Caitlyn Jenner echt voelde over O.J. Simpson

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Caitlyn Jenner echt voelde over O.J. Simpson
Dit is hoe Caitlyn Jenner echt voelde over O.J. Simpson
Anonim

Caitlyn Jenner, 72, heeft onlangs een paar dingen onthuld over het beruchte proces in 1995 van O. J. Simpson, 74, voor de moorden op zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson, 35, en haar vriend Ronald Lyle Goldman, 25. Tijdens een gastoptreden op Big Brother VIP zei de Olympische gouden medaillewinnaar dat de Pro Football Hall of Famer "uiteraard deed het." Caitlyn was met haar toenmalige vrouw Kris Jenner, 66, in het gerechtsgebouw op de dag dat het niet-schuldig vonnis werd aangekondigd.

Nicole was de beste vriend van Kris, waardoor het moeilijk voor haar was om haar eerste echtgenoot, wijlen Robert Kardashian, 59, te zien als adviseur van O. J.'s "Dream Team" van advocaten. In het eerste seizoen van American Crime Story getiteld The People v. O. J. Simpson, werd aangetoond dat Kris en Robert tijdens het proces op slechte voet stonden, omdat hun mening over de voetbalster "zo duidelijk zwart-wit" was. Maar wat vond Caitlyn van O. J. op dat moment?

Caitlyn Jenner's gedachten over de O. J. Simpson moordzaak

In 2017, nadat ze uit de kast kwam als transvrouw, publiceerde Caitlyn haar memoires The Secrets Of My Life. Daar deelde ze haar transitiereis, beginnend vanaf haar kindertijd. Ze morste ook wat thee op de 'Trial of the Century', wat Kris en hun dochters van streek maakte. Caitlyn bekende dat Robert haar voor zijn dood had verteld dat hij O. J. was schuldig aan de moorden. "Ik zou het goed hebben gevonden als ze hem in de eerste proef hadden gekregen", vertelde hij haar.

"De implicatie was duidelijk dat hij geloofde dat O. J. schuldig was", schreef Caitlyn. "Ik geloof dat [Simpson] wegkwam met twee wrede moorden." Maar ze ging te ver toen ze beweerde dat Roberts rol in O. J.'s team was een statement aan haar ex-vrouw Kris. "Ik vraag me af of het zijn manier was om tegen haar te zeggen wat ik denk dat ze tegen hem zei toen ze met me trouwde: een grote f-k you", schreef de gepensioneerde tienkamper.

"Als iemand na 23 jaar zo over mij denkt", zei Kris over de memoires in een aflevering van Keeping Up With the Kardashians. "En over alle prachtige herinneringen die ik heb, dan is het gewoon beter voor mij om te zeggen: 'Weet je wat, ik heb mijn eigen herinneringen en ze waren geweldig en de afgelopen vijf jaar waren moeilijk, maar ik heb nog steeds die geweldige herinneringen.' Ik kies ervoor om de grotere persoon te zijn."

Haar dochters kozen ook haar kant in deze kwestie. "Ze is zo boos op moeder", vertelde Kim Kardashian, 41, tegen Kourtney, 42. "Alsof zonder reden, het was alsof ik niet met mijn zus sprak vanwege Kris, ik zag mijn kinderen niet vanwege Kris. ' Ze zei: 'Ik heb geen cent van mijn geld gezien.' Ze insinueerde dat net als mama de cheque nam en hem in zijn zak stopte."

Caitlyn Jenner's gedachten over O. J. Simpson

Tijdens haar gastoptreden op de Australische realityshow Big Brother VIP, zei Caitlyn dat Nicole een onheilspellende bedreiging O. J. tegen haar had gezegd. "Nicole was de beste vriendin van Kris en was dat al heel lang. Ik was twee dagen voor de moord bij Nicole thuis", vertelde Caitlyn aan de huisgenoten. "Het is duidelijk dat hij het deed en ermee wegkwam, en op een gegeven moment zei hij zelfs tegen Nicole: 'Ik vermoord je en kom ermee weg omdat ik OJ Simpson ben'."

Ze voegde eraan toe dat Kris een gevoel van spijt had omdat ze niet harder haar best deed om haar beste vriend te redden. "Toen gaf Nicole, weet je, dat op een gegeven moment door aan Kris en helaas had ze gelijk," ging Caitlyn verder. "We waren erbij, en het was een buitengewoon moeilijke tijd. We waren bij het gerechtsgebouw, we keken naar wat er in de andere kamer gebeurde, en zelfs na de niet schuldigverklaring, het eerste wat - Kris draait zich naar mij om en gaat, 'We hadden naar Nicole moeten luisteren, ze had gelijk, vanaf het begin'."

O. J. Simpsons gedachten over Caitlyn Jenner

Toen Caitlyn haar memoires uitbracht, zei O. J. was net uit de gevangenis gekomen na een gevangenisstraf van negen jaar voor een gewapende overval en aanval met een dodelijk wapen in een hotel in Las Vegas, plus nog tien aanklachten in verband met het evenement. 'Ik ken Caitlyn niet,' O. J. zei toen hem werd gevraagd naar de beweringen van Caitlyn over zijn moordproces. "Ik heb Caitlyn nooit ontmoet. Wat Bruce betreft, ik kende hem echt niet zo goed."

Schijnbaar vol goede moed, O. J. grapte zelfs dat 'vrouwen langer leven', zodat Caitlyn 'misschien iets op het spoor zou kunnen zijn' door te kiezen 'om [haar] leven te leiden als een oude dame in plaats van een oude man'. In mei 2021 zal O. J. bekritiseerde Caitlyn voor het aanhalen van haar Olympische gouden medaille als kwalificatie voor de gouverneursrun van Californië. De voormalige NFL running back vindt het niet genoeg geloofwaardigheid voor een politiek ambt. Tot op de dag van vandaag lijken veel mensen het hiermee eens te zijn.

Aanbevolen: