Waarom Heidi Montag gelooft dat Lady Gaga haar carrière saboteerde

Inhoudsopgave:

Waarom Heidi Montag gelooft dat Lady Gaga haar carrière saboteerde
Waarom Heidi Montag gelooft dat Lady Gaga haar carrière saboteerde
Anonim

In een aflevering van de Call Her Daddy-podcast reflecteerde Heidi Montag op hoe The Hills haar leven en haar co-sterren veranderde. "Ik heb het gevoel dat Kristin, laten we eerlijk zijn, de meest succesvolle is", zei ze over de realityster die ondernemer werd, Kristin Cavallari. Ze vindt echter dat Lauren Conrad, met wie ze een vete heeft, het beter had kunnen doen. "Ik heb het gevoel dat Lauren het niet heeft gemaakt zoals ze had moeten doen. Ze zou Kylie [Jenner] moeten zijn", zei Montag.

"Ze was zo goed in make-up", vervolgde ze. "Ze had de tutorial moeten doen. Als ze een goed team had, zou ze miljardair zijn. Ze zou honderd-miljonair zijn. Ze is helemaal niet waar ze had moeten zijn."" Conrad's vermogen van $ 40 miljoen is echter niet zo slecht. Maar zelfs Montag denkt dat ze het beter had kunnen doen. In een ander interview gaf The Hills-ster Lady Gaga de schuld voor het saboteren van haar muziekcarrière.

Hier is het hele gerecht.

Waarom is Heidi Montag beroemd?

Montag werd beroemd toen ze in 2006 verscheen in de spin-offserie van Laguna Beach, The Hills. De MTV-show draaide om haar leven, evenals het leven van haar toenmalige huisgenoten, waaronder Conrad. De twee begonnen uit elkaar te groeien in seizoen 2 toen Montag begon te daten en uiteindelijk introk bij Spencer Pratt. In seizoen 3 beëindigde Conrad hun vriendschap nadat ze Pratt ervan verdacht geruchten te verspreiden over haar sekstape met haar ex-vriend Jason Wahler. De vete zou de komende seizoenen doorgaan.

In de komende jaren zou Montag schitteren in verschillende andere realityshows, waaronder de Britse versie van Celebrity Big Brother, Marriage Boot Camp en The Hills reboot, The Hills: New Beginnings. Na haar vertrek uit The Hills beproefde ze als actrice haar geluk in de filmindustrie. Ze deed zelfs auditie voor de rol van Megan Fox in de derde film in de Transformers-franchise. In 2011 landde de rol van Kimberly in haar debuutfilm, Just Go With It. Door dit alles werkte Montag aan het maken van muziek en kon in 2010 één album uitbrengen.

Heidi Montag beschuldigde Lady Gaga van het stelen van haar lied

Montag wilde heel graag zangeres worden, na haar vertrek uit The Hills. Zelfs toen ze in de show was, was ze begonnen met het opnemen van haar debuutalbum, Superficial. Helaas is een van de nummers Body Language gelekt op internet. Het had een niet genoemd rapvers van Pratt. In 2008 bracht ze haar eerste promotiesingle Higher uit, evenals een videoclip ervoor. Vanwege haar reality-tv-carrière kon Montag zich niet echt concentreren op het maken van muziek.

Maar in 2009 kreeg ze de kans om samen te werken met producer RedOne. In die tijd maakte ook de toen minder bekende Lady Gaga haar opwachting op The Hills. Het is blijkbaar toen de House of Gucci-ster de deal van haar afnam. "[RedOne] en ik gingen een koppel vormen en we zouden doen wat hij en Lady Gaga uiteindelijk deden, namelijk elk nummer samen schrijven en produceren", herinnert ze zich op de podcast, niet populair bij Jacques Peterson. "Hij zei: 'Ik moet alleen de toestemming van de schrijver krijgen.' En dus dacht ik gewoon dat Lady Gaga een schrijfster was, omdat ze het nummer schreef."

"En hij zei: 'Hé, ik ga 'Fashion' knippen met Heidi. Ik heb haar in de studio, ze vindt het geweldig.' En [Gaga's] zoals, 'Geweldig. Natuurlijk, ze kan dat nummer hebben, '" vervolgde ze. "Dus toen nam ik het op, en het was mijn lied. Dat was de indruk die ik had." Montag nam het nummer nog steeds op, maar Gaga deed dat ook. De versie van laatstgenoemde werd toegevoegd aan de soundtrack van Confessions of a Shopaholic - een grote doorbraak voor de 12-voudige Grammy-winnaar. De realityster is er nog een beetje verbitterd over. "Mensen zijn, zoals, 'ik hou van Lady Gaga', en ik weet zeker dat ze geweldig is, maar ik heb niet de beste ontmoeting met haar gehad", zei ze over de Star is Born-actrice.

Wat heeft Heidi Montag tegenwoordig gedaan?

Montag trouwde uiteindelijk in november 2008 met Pratt. Ze vluchtten naar Mexico in seizoen 4 van The Hills. Ze hadden hun officiële huwelijksceremonie in april 2009 in Pasadena, Californië. In 2017 verwelkomden ze hun eerste en enige kind, Gunner Stone, 4. Hoewel het paar aanvankelijk problemen had met roem en geld, lijken ze het tegenwoordig goed te doen. Maar op een gegeven moment hebben de twee blijkbaar maar liefst $ 10 miljoen geïnvesteerd in de voorbereiding op de dag des oordeels. "We moeten dit geld uitgeven voordat de asteroïde inslaat", zei Pratt tegen OK Magazine.

Aanbevolen: