Waarom mensen op TikTok Zoe Laverne niet meer volgen

Inhoudsopgave:

Waarom mensen op TikTok Zoe Laverne niet meer volgen
Waarom mensen op TikTok Zoe Laverne niet meer volgen
Anonim

20-jarige influencer Zoe Laverne heeft behoorlijk wat schandalen gehad sinds ze beroemd werd. Met 21,6 miljoen volgers op het platform begon de huidige TikTok-ster haar digitale reis op Musical.ly, waar ze al snel een sensatie werd.

Tussen hipdansen en online trends, besteedt Laverne ook tijd aan het creëren van inhoud die verschillende aspecten van haar leven deelt.

Van schattige video's van haar relatie met verloofde Dawson Day tot de schattige babycontent van haar pasgeboren dochter Emersyn, ze houdt haar fans te allen tijde op de hoogte. Ondanks haar enorme aantal volgers en toegewijde fanbase, is de internetster echter meer dan bekend met de wereld van controle en annulatiecultuur. Na zelf betrokken te zijn geweest bij verschillende controverses, blijft Laverne het publiek verdeeld over haar moraliteit. Laten we dus eens kijken naar enkele van Laverne's grootste schandalen en de meest recente controverse waarbij TikTok-gebruikers zich naar hun accounts haasten om haar te ontvolgen.

8 Ze zou grappen maken over vreemdgaan met haar vriend

Misschien kwam een van Laverne's allereerste controverses voort uit de knipperlichtrelatie tussen haarzelf en haar ex-vriend, Cody Orlove. Het paar deelde hun eerste stappen naar roem onder de scheepsnaam "Zody" via hun gedeelde sociale media-accounts. Laverne en Orlove startten zelfs hun eigen YouTube-account dat een aanzienlijk aantal volgers vergaarde. Een bepaalde video werd echter niet gewaardeerd door fans omdat ze moeite hadden om de komedie achter de inhoud te zien. In de video overtuigde Laverne Orlove ervan dat ze hem ontrouw was geweest als een "grap".

7 …En toen echt

De video leek echter een voorbode te zijn van de latere gebeurtenissen in de relatie, aangezien Laverne in 2019 toegaf dat hij Orlove had bedrogen. De onthulling kwam in de nasleep van de eerste breuk van het paar. In een Instagram-selfie die in maart 2019 werd gepost, smeekte Laverne om vergiffenis van Orlove, omdat ze beweerde dat ze 'egoïstisch' was geweest en 'nooit de bedoeling had gehad' hem pijn te doen.

6 Maar ze leek haar verhaal niet duidelijk te krijgen

Naarmate de situatie vorderde, leek het alsof Laverne niet kon beslissen welk verhaal ze aan het publiek wilde uitbeelden. Volgens Insider begon Laverne een heel ander beeld te schetsen van wat er werkelijk was gebeurd, waardoor fans in de war waren en de situatie beu waren. Ze begon ook verwarrende berichten te plaatsen in de vorm van Instagram-onderschriften over Orlove en de hele situatie.

5 Ze werd beschuldigd van seksuele intimidatie

Na verzoening met de TikTok-ster, ging Orlove in mei 2019 naar YouTube om te vertellen over de waarheid achter Laverne en de relatie die ze ooit hadden gedeeld. In de video, getiteld "Wat is er werkelijk gebeurd …", onthulde Orlove dat Laverne hem tijdens hun relatie seksueel had lastiggevallen, omdat er momenten waren geweest waarop Laverne Orlove voortdurend kuste, ondanks zijn smeekbeden om haar te stoppen. Hij verklaarde ook dat Laverne ooit tegen zijn wil met geweld zijn broek had uitgetrokken als "een grap".

4 Ze zou Orlove ten onrechte hebben beschuldigd van misbruik van haar

Toen het paar besloot om in 2020 weer te stoppen, begonnen geruchten over misbruik jegens Laverne de ronde te doen. Zoals Insider meldt, had Laverne heimelijk met fans gecommuniceerd om hen te informeren over Orlove's neiging om haar te "slaan" en "klappen". Toen de berichten lekten, veranderde Laverne echter snel het verhaal opnieuw toen ze een verontschuldigingsvideo uitbracht voor het liegen over de beschuldigingen. Orlove sprak zich ook publiekelijk uit tegen de beschuldigingen in een YouTube-video die in mei 2021 werd geplaatst, waarin hij "verduidelijkt waarom zijn beschuldigingen tegen hem vals zijn (met bewijs)".

3 Ze was romantisch betrokken bij een minderjarige

In oktober 2020 zorgde een video van een toen 19-jarige Laverne die een 13-jarige fan kuste voor opschudding bij het publiek. De jongere jongen in kwestie, Connor Joyce, was een fan van Laverne en was voor de kus bevriend geraakt met de ster. Volgens Laverne begon het paar nader tot elkaar te komen en bestempelde ze de 13-jarige zelfs als haar 'beste vriend'.

2 Mensen waren niet blij met haar rechtvaardiging

Toen de video begon te circuleren, werd Laverne beschuldigd van grooming en pedofilie. De influencer reageerde echter snel op deze beschuldigingen toen ze een verontschuldiging uitbracht waarin ze de gebeurtenissen uitlegde die tot de kus leidden. Ondanks haar verontschuldigingen waren fans niet overtuigd door de redenering achter haar acties, aangezien ze verklaarde dat het paar gevoelens voor elkaar had gekregen, maar besloot ze niet na te streven vanwege het ongepaste leeftijdsverschil.

1 Ze probeerde foto's van haar pasgeboren baby te verkopen

Laatst lag Laverne opnieuw onder vuur, maar deze keer kwam de controverse voort uit haar pogingen om te profiteren van haar pasgeboren dochter. In februari 2021 onthulde Laverne haar zwangerschap met haar huidige partner Dawson Day. Hoewel velen de TikToker aanvankelijk niet geloofden, was Laverne inderdaad eerlijk geweest en was ze goed op weg naar het moederschap. Haar dochter, Emersyn, werd geboren op 3 oktober 2021. Het schandaal dat volgde kwam in het kielzog van Laverne naar verluidt het opzetten van een regeling waarin fans premium content van haar pasgeboren dochter voor $ 15 konden "ontgrendelen". Laverne zou hiervoor reclame hebben gemaakt door een sindsdien verwijderde Instagram-foto te plaatsen onder het bijschrift 'link in bio voor meer exclusieve foto's'.

Fans waren woedend op Laverne na de poging om op Twitter te benadrukken hoe verkeerd het was geweest om de pasgeborene uit te buiten. Hierdoor zijn velen naar TikTok gegaan om de influencer te ontvolgen.

Aanbevolen: