20 Kardashian-Jenner-selfies die ervoor zorgden dat we deze realitysterren niet meer wilden volgen

Inhoudsopgave:

20 Kardashian-Jenner-selfies die ervoor zorgden dat we deze realitysterren niet meer wilden volgen
20 Kardashian-Jenner-selfies die ervoor zorgden dat we deze realitysterren niet meer wilden volgen
Anonim

De familie Kardashian/Jenner is een van de bekendste ter wereld. Van hun reality-tv-programma en hun paparazzi-foto's tot de koppen, nieuwsartikelen en tijdschriftomslagen waarin ze voorkomen, deze sterren zijn overal. Een topplek om te zien (en bij te houden) is natuurlijk sociale media; in deze tijd is iedereen en zijn hond online, maar deze familie is meer dan actief.

Fans vinden het leuk om een kijkje achter de schermen in hun leven te krijgen. Het is leuk om hun reizen, huizen, kinderen en dagelijkse activiteiten te zien. Misschien wordt het soms te veel. Soms gaan ze te ver. En soms zijn er selfies waardoor we ze allemaal willen ontvolgen!

Natuurlijk … we hebben ze nog niet ontvolgd omdat we er niets aan kunnen doen, maar we moeten zeggen dat we niet om de afbeeldingen geven die hieronder worden geplaatst. Sommigen van hen hebben vreemde gezichtsuitdrukkingen of outfits. Sommigen gaan te zwaar op de filters en Photoshop. En sommigen van hen pronken niet echt met de beste delen van deze beroemde mensen.

Hier zijn 20 selfies van de Kardashians en Jenners die er op een dag toe kunnen leiden dat we op die ontvolgknop drukken.

20 De tijd dat Kourtney zelf geïrriteerd keek

Afbeelding
Afbeelding

Soms bevat een selfie meer dan één familielid, zoals deze van Khloe, Kourtney en Kim. Ze zijn echter gewoon in de badkamer, wat behoorlijk saai is. Kim lijkt zelfs haar handen te wassen. Wat spannend. En Kourtney kijkt behoorlijk geïrriteerd… ook al is zij degene die de foto heeft gemaakt!

19 Kim's die eruitzagen als een oude Myspace-foto

Afbeelding
Afbeelding

Kim is de koningin van de selfies, dus ze heeft er meer dan wie dan ook. Niet zo lang geleden heeft ze deze geüpload en er zijn een paar problemen mee. Ten eerste promoot ze deze zonnebril en reclame-achtige afbeeldingen zijn altijd vervelend. Ten tweede, voor iemand die echt van uiterlijk en esthetiek houdt, is het vreemd dat ze ging met een die Myspace-vibes afgeeft.

18 Toen Khloe er nep uitzag

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen heeft een filter of bewerkingen gebruikt om een foto er beter uit te laten zien, en dat is prima. Er is echter een limiet, en hier heeft Khloe het overschreden. Ze lijkt niet eens op zichzelf! Het gladstrijken en verbeteren ging te ver, waardoor ze eruitzag als een CGI-personage. Waarom zou een gezin dat zo prachtig is de behoefte voelen om zoveel te bewerken?

17 Elke keer dat Kendall hetzelfde spiegelgezicht maakt

Afbeelding
Afbeelding

Als iemand een pose vindt die voor hem of haar werkt, is dat geweldig. Maar kon Kendall, het model van de familie, het niet een beetje door elkaar halen? Elke keer dat ze een selfie maakt, is het hetzelfde: ze staat voor een spiegel. Ze heeft de telefoon die haar gezicht een beetje bedekt. En ze maakt deze ernstige uitdrukking.

16 Kylie's nagels en lippen in elke selfie

Afbeelding
Afbeelding

Haar zus kiest meestal ook voor hetzelfde. Ten eerste zal ze waarschijnlijk in volledige make-up zijn van haar eigen lijn, met de nadruk op haar lippen. Ten tweede zal ze waarschijnlijk haar hand ergens op haar gezicht of hoofd hebben, ook al ziet het er onnatuurlijk uit. En haar nagels zullen superlang zijn, waardoor iedereen zich afvraagt hoe ze ermee functioneert.

15 Dit make-upmoment

Afbeelding
Afbeelding

Er was eens, Kylie deed Kim's make-up, en dit vroeg blijkbaar om een selfie. Waarom hebben ze deze gezichten gemaakt? Dat is de eerste vraag die bij me opkomt. De tweede is deze: was dit postwaardig omdat het de eerste keer was dat een volledig glamourteam haar make-up niet had gedaan?

14 Alle Closet Selfies

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn behoorlijk wat foto's van deze familie in de kast gemaakt. Nu is de stijlvolle achtergrond cool. De spiegel daarin is misschien wel de beste… maar de verlichting is ondermaats! En hoewel het misschien niet de bedoeling is, kunnen we niet anders dan denken dat deze er gewoon zijn om te pronken met al hun kleding en schoenen en tassen en accessoires.

13 All The Squatting Ones

Afbeelding
Afbeelding

Iets anders dat gebruikelijk is, is om ze te zien hurken. Dit is eigenlijk gebruikelijk om overal op sociale media te zien, van tonnen mensen, en het is altijd vervelend. Wie deed het eerst? Waarom leek het een goed idee? Moet het er natuurlijk uitzien? Wat is het nut? Is er geen betere optie?

12 Alle promotionele producten

Afbeelding
Afbeelding

We kunnen niet praten over foto's van deze sterren zonder te praten over advertenties en promoties. Of ze nu pronken met een gezondheidsdrankje, een gummy-vitamine of een kit om tanden te bleken, dit is iets waar volgers zich maar beter op kunnen voorbereiden door al deze familieleden.

11 En alle filters

Afbeelding
Afbeelding

Er is nog een element waarvan deze mensen denken dat het een geweldige selfie maakt: een filter. En we bedoelen niet een die de kleur van de foto verandert, en we hebben het ook niet eens over een die overal glinsterende stippen zet. Nee, we hebben het over de domme dierengezichten. Mensen zullen hier ooit op terugkijken en zo verward en zeker beschaamd zijn.

10 Vind ik leuk… ALLEMAAL

Afbeelding
Afbeelding

Sommigen vinden deze misschien schattig. Sommigen denken misschien dat ze leuk zijn. Maar misschien kunnen ze deze beperken tot … zoals … een keer per maand? Omdat dit een groot gezin is, en ze hebben kinderen die ook meedoen. Dus als dat allemaal bij elkaar opgeteld wordt, kan het heel wat dierengezichten opleveren… te veel van hen.

9 Dit gezicht

Afbeelding
Afbeelding

Hier is een feit: het kan moeilijk zijn om te beslissen over het juiste gezicht en de juiste pose en achtergrond bij het maken van een selfie. De Kardashians en Jenners hebben echter middelen die de meesten niet hebben, en ze kunnen elke dag een nieuwe glamoureuze foto plaatsen. In plaats daarvan ging Kourtney hiermee akkoord.

8 En dit gezicht…Terwijl ze aan het rijden is

Afbeelding
Afbeelding

Een andere keer trok ze weer een raar gezicht… en dat deed ze tijdens het rijden! Oké, ze kan geparkeerd worden, maar haar hand ligt aan het stuur, zoals te zien in de schaduw. Als influencer gaat iedereen dit zien, en dat stuurt geen veilig bericht (noch is het de schattigste selfie ooit).

7 Draagt niet iedereen een korset naar de sportschool?

Afbeelding
Afbeelding

Kim staat ook bekend om haar lichaam en ze zal regelmatig updates plaatsen over haar uiterlijk, haar stijl of de producten die ze verkoopt. Dit brengt ons bij iets anders waar we niet om geven: de corsetfoto's. Dit is zo ouderwets, en dit is zo verkeerd; niet iedereen heeft dezelfde lichaamsvorm en niemand hoort er precies hetzelfde uit te zien!

6 Tellen bikershorts niet als acceptabele mode?

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl we het over de mode van Kim hebben, moeten we het ook hebben over haar nieuwste looks. Het kan gewoon door Kanye komen, of ze vindt deze outfits misschien cool en schattig. Maar een grote, wijde, zwarte hoodie over een bikershort of spandex-onderbroek is helemaal niet cool of schattig.

5 De kleine zonnebril (& interessante achtergrond)

Afbeelding
Afbeelding

In deze selfie leek Kylie te willen pronken met deze kleine zonnebril, die op de een of andere manier een comeback maakte, om de een of andere rare reden. Maar ze moest ook geweten hebben dat ze ook met de achtergrond pronkte. Deze foto had niet kunnen wachten?

4 The Big Sunglasses (& Grill)

Afbeelding
Afbeelding

Op dezelfde manier liet de jongste zus de wereld deze enorme zonnebril zien, die haar gezicht bedekt en ons niet veel anders geeft om naar te kijken… behalve die grill. Dat was haar keuze, en ze kan rocken wat ze wil. Maar dit was de beste selfie die gemaakt en gedeeld had kunnen worden?

3 Deze buitenaardse gezichten

Afbeelding
Afbeelding

Deze bekende foto is van Kendall en Kylie Jenner. Het maakt niet uit waar het is genomen of wat ze droegen of hoe fantastisch hun outfits waren. Het enige dat telt zijn de buitenaardse gezichten. Het is een beetje eng, en het hoort thuis op deze lijst.

2 De tijd dat Kris Photoshop te ver nam

Afbeelding
Afbeelding

Een andere populaire foto is van Kris Jenner en Gordon Ramsay. Omdat deze familie beroemd is, delen ze soms foto's van hen met andere opmerkelijke sterren. En, zoals gezegd, ze voegen graag filters en bewerkingen toe, omdat ze menselijk zijn. Maar wanneer de originele versie uitkomt en de waarheid onthult… dat is niet goed.

1 En de selfie in een selfie

Afbeelding
Afbeelding

Last but not least is er deze foto, die de wereld vertelt hoe geobsedeerd de Kardashians en Jenners zijn met het maken van foto's van zichzelf. Het is een selfie in een selfie! Achterin neemt Kendall één foto en vooraan neemt Kim er nog een, waardoor de wereld eerlijk gezegd te veel selfies van hen krijgt.

Aanbevolen: