Wie zijn Paige en Hannah uit 'Giggly Squad'?

Inhoudsopgave:

Wie zijn Paige en Hannah uit 'Giggly Squad'?
Wie zijn Paige en Hannah uit 'Giggly Squad'?
Anonim

Paige en Hannah wisten zich op Summer House giechelend een weg te banen in een succesvolle podcast- en merchandiselijn. Deze beste vrienden ontmoetten elkaar bij Betches Media en konden het meteen goed met elkaar vinden. Hannah werkte daar al als creatieve videoproducent en begon uiteindelijk haar eigen podcast, 'Berning In Hell'. Paige was aan het interviewen voor een functie als modeschrijver, die ze duidelijk kreeg. Paige en Hannah werden voor het eerst vrienden op het werk en hun vriendschap werd zoveel meer.

De twee werden gevraagd om deel te nemen aan seizoen drie van de populaire reality-hitshow Summer House en de beslissing om het te doen was een goed idee. Ze werden meteen een trio met Amanda Batula en hun vriendschap leek onbreekbaar. In seizoen vijf brak er een vete uit tussen Amanda's verloofde, Kyle Cooke, en Hannah Berner. Dit leidde tot veel explosieve gevechten op en buiten het scherm en is de reden dat Hannah niet terugkeert voor seizoen zes. Paige Desorbo staat dichter dan ooit bij Amanda en was slechts een bruidsmeisje op haar bruiloft… waarvoor Hannah niet was uitgenodigd. Laten we eens kijken waar Paige en Hannah vandaag staan en hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn.

6 Wie is Paige Desorbo?

Paige Desorbo is een mode-expert die eigenlijk haar eigen modewebsite begon, genaamd 'Outfit Deets', en schrijft 'Looks For Less' voor Betches Media. Ze schittert in Bravo's Summer House en staat bekend om haar sprankelende persoonlijkheid en relaxte houding. Ze verscheen onlangs in de spin-off-serie Winter House waar ze gezellig werd met Bravo-lebrity Craig Conover. De twee bevestigden hun relatie en de fans zijn geobsedeerd door deze match made in Bravo heaven.

5 Paige's vriend Craig Conover

Paige had iets te zeggen over degenen die commentaar gaven op haar 'nep'-relatie. "Het belangrijkste dat me echt kwaad maakt, is dat mensen denken: 'Oh, ze acteren gewoon en ze doen dit als een PR-stunt'", zei ze. "Als dat waar was, zou ik Ben en Jen dit s--- en het overal posten en ik zou de beste bijschriften bij alles hebben." Ze voegde eraan toe: "De enige reden dat ik hem niet heb gepost, is dat ik geen geschikte foto heb gemaakt. En dit is mijn echte vriend, je plaatst je vriend niet op je Instagram totdat hij zegt: 'Ik hou van jij.'"

Craig kan maar beter het L-woord snel laten vallen, zodat we foto's van deze twee overal op ons 'gram kunnen zien! Paige is nog steeds aan het filmen voor Summer House en balanceert haar werkrelatie met Hannah.

4 Wie is Hannah Berner?

Hannah Berner is een komiek, ondernemer, podcaster en speelde drie seizoenen van Summer House. Momenteel is Hannah verloofd met komiek Des Bishop, die 45 jaar oud is. Hannah is mede-presentator van Bravo's 'Chat Room', 'Berning in Hell' en 'Giggly Squad'.

Hannah is geboren en getogen in Brooklyn, NY, en speelde bijna vijftien jaar competitief tennis. Hannah was de eerste twee seizoenen geliefd op Summer House, totdat ze de laatste keer in de slechterik veranderde. Ze stond bekend als geestig, sarcastisch en herkenbaar. Helaas nam dat afgelopen zomer allemaal een wending en verlaat ze nu voorgoed de show.

3 Hannah verlaat 'Summer House'

Hannah brak het nieuws op haar Instagram door te schrijven: Ik kijk uit naar een spannende zomer, maar met gemengde gevoelens kondigt ik aan dat ik het niet in het zomerhuis zal doorbrengen. Deze laatste drie zomers waren echt een wervelwind en de show heeft zonder twijfel mijn leven veranderd en ik zal voor altijd dankbaar zijn voor het platform dat het me heeft geboden. Mensen aan het lachen maken is waar ik blij van word en ik ben zo opgewonden om aan te kondigen dat ik deze zomer ga touren met mijn stand-up en scheetmoppen zal vertellen in comedyclubs en theaters bij jou in de buurt.”

Hannah is druk bezig met het plannen van bruiloften en concentreert zich op haar comedycarrière en haar nieuwe post-realityshow. Ze giechelt nog steeds met Paige op hun podcast, maar hun relatie heeft behoorlijk wat ups en downs gekend.

2 Giggly Squad Podcast

"Welkom bij 'Giggly Squad'. Elke week maken Hannah Berner en Paige DeSorbo grappen over alles, maar vooral over zichzelf. Ze bespreken popcultuur, modetrends, televisie, horoscopen, geestelijke gezondheid, daten en ontmaskeren hun persoonlijke leven. Ze kunnen ook niet worden beheerd."

"Giggly Squad" begon allemaal dankzij castlid Kyle Cooke die tijdens het eten naar de dames schreeuwde omdat ze giechelden terwijl hij aan het praten was. Deze ene scène bracht een heel bedrijf voort, allemaal dankzij iemand die niet eens meer met een van de leidende dames praat. Hun podcast loopt sinds oktober 2020 en heeft meer dan 50 afleveringen. Er zijn ook "Giggly Squad" hoodies, joggingbroeken, shirts, hoeden en accessoires!

1 Waar staan Paige en Hannah?

Onlangs gingen Paige en Hannah naar de podcast 'Call Her Daddy' en hadden ze een geweldige therapiesessie. Alex Cooper deinsde er niet voor terug om moeilijke vragen te stellen over hun relatie en alles wat er tijdens Summer House gebeurde. Paige onthulde dat ze opgelucht was dat haar beste vriendin besloot niet terug te keren naar de show omdat er zoveel vijandigheid was toen ze allemaal samen in een kamer waren. Hannah gaf toe dat ze het gevoel had dat ze alles kwijt was nadat de show was uitgezonden en dat ze Paige ook niet zou verliezen.

We hopen dat deze twee hun relatie voortzetten en blijven giechelen op weg naar het totale sterrendom!

Aanbevolen: