Dog The Bounty Hunter stoot zijn dochters af, nodigt ze niet uit voor zijn bruiloft

Inhoudsopgave:

Dog The Bounty Hunter stoot zijn dochters af, nodigt ze niet uit voor zijn bruiloft
Dog The Bounty Hunter stoot zijn dochters af, nodigt ze niet uit voor zijn bruiloft
Anonim

Dog the Bounty Hunter is nog een paar dagen verwijderd van zijn nieuwe huwelijk, maar terwijl hij zich voorbereidt op zijn huwelijk, komt het familiedrama rond deze dag naar de oppervlakte en veroorzaakte het een echte stank.

Er is onthuld dat twee van zijn 13 kinderen volledig zijn afgewezen en niet op de gastenlijst voor deze grote dag zijn gekomen.

Bruiloften zijn een tijd waarin families samen moeten komen om de verbintenis van een familielid te vieren. Vooral gezien het feit dat het Dog the Bounty Hunter veel heeft gekost om voorbij de dood van zijn overleden vrouw Beth te komen, dachten fans dat hij zijn hele familie om zich heen zou willen hebben.

In plaats daarvan zijn zijn dochters, Bonnie Jo en Cecily Chapman, volledig van de lijst met huwelijksuitnodigingen gelaten en zullen ze niet aanwezig zijn om de uitwisseling van de geloften van hun vader mee te maken.

Dochters van Dog the Bounty Hunter worden weggelaten

Het lijkt erop dat Dog the Bounty Hunter door het gangpad gaat lopen met slechts 11 van zijn 13 kinderen om hem heen. Het heeft hem veel tijd gekost om vrede te sluiten met het hertrouwen na het verlies van Beth, en er werd aangenomen dat hij zou willen dat zijn hele familie om hem heen zou staan. Nadat hij in juni 2019 had gerouwd om het verlies van zijn overleden vrouw, Beth, vroeg hij zich af of hertrouwen voor hem in de boeken stond, en hij werkte in het openbaar door deze gevoelens heen en verankerde zich in zijn geloof.

De dochters die niet zijn opgenomen in zijn grote dag, Bonnie Jo en Cecily, hebben onthuld dat ze stomverbaasd waren toen ze ontdekten dat ze er niet bij waren.

De afgekeurde dames verklaarden dat ze een geweldige relatie hebben met Francie Frane, en niets dan liefde en steun hebben voor de beslissing van zijn vader om te hertrouwen.

Met al deze steun en liefde in de kamer, waarom kunnen zijn dochters niet meedoen met Dog The Bounty Hunter?

Simpel gezegd, de meisjes vinden dat ze te veel op hun overleden moeder lijken.

De ironie achter de redenering

Ironisch genoeg is de reden dat zijn twee dochters niet zijn uitgenodigd voor de bruiloft van Dog the Bounty Hunter, heel goed te wijten aan het feit dat ze zo sterk op hun overleden moeder lijken.

Op de vraag waarom ze onuitgenodigd blijven, zeiden de dames dat ze een griezelige gelijkenis hebben met Beth, die volgens hen gewoon te moeilijk is voor Dog the Bounty Hunter om te verdragen.

Dit is niet bevestigd door Dog the Bounty Hunter, maar zowel Bonnie Jo als Cecily zijn ervan overtuigd dat dit de enige reden is waarom ze zo opzettelijk buitengesloten konden worden op zo'n grote dag.

De trouwdag zal plaatsvinden op 3 september 2021, dus de familie heeft nog een paar dagen en fans hopen dat er een verandering komt waardoor zijn dochters zich bij Dog The Bounty Hunter kunnen voegen als hij en Francie knoop de knoop.

Aanbevolen: