De echte reden 'RHOBH'-ster Kyle Richards scheidde van haar eerste echtgenoot Guraish Aldjufrie

Inhoudsopgave:

De echte reden 'RHOBH'-ster Kyle Richards scheidde van haar eerste echtgenoot Guraish Aldjufrie
De echte reden 'RHOBH'-ster Kyle Richards scheidde van haar eerste echtgenoot Guraish Aldjufrie
Anonim

Terwijl Kyle Richards haar relatie met haar zussen Kim Richards en Kathy Hilton heeft gedeeld op The Real Housewives of Beverly Hills, houden fans ook van haar geweldige huwelijk met Mauricio Umansky. In schril contrast met de Real Housewives-paren die zijn gescheiden, zijn Kyle en Mauricio sinds 1996 getrouwd en kunnen ze onmogelijk romantischer zijn. We zwijmden tijdens de aflevering van seizoen 11 toen ze hun 25e huwelijksverjaardag vierden met een chique ma altijd en veel champagne. Ze zouden zeker de prijs kunnen winnen omdat ze het beste reality-tv-paar zijn.

Fans van The Real Housewives of Beverly Hills kijken al vanaf het begin naar Kyle's prachtige dochters Farrah, Portia, Alexa en Sophia. Kyle heeft gezegd dat Mauricio eigenlijk haar tweede echtgenoot is en dat ze op jonge leeftijd zwanger raakte. Waarom zijn Kyle Richards en haar eerste echtgenoot Guraish Aldjufrie gescheiden? Blijf lezen om erachter te komen.

Wat is er gebeurd tussen Kyle Richards en Guraish Aldjufrie?

Hoewel sommige huwelijken eindigen vanwege affaires, geldproblemen, te veel ruzies of beide partners die uit liefde zijn gevallen, klinkt het alsof Kyle Richards en haar eerste echtgenoot op een vriendelijke manier uit elkaar gingen. Dit is heel anders dan de scheiding van Erika en Tom Girardi.

Op basis van wat er bekend is over het huwelijk van Kyle Richards met Guraish Aldjufrie, lijkt het erop dat het tussen hen uit de hand liep omdat ze zo jong was.

Volgens The List verscheen Kyle op The Juicy Scoop met Heather Macdonald podcast en sprak over Guraish en zei dat iedereen dacht dat hij koninklijk was. Ze zei dat hij dat niet was, maar zeker die sfeer had. Kyle zei: "Nou, hij was verlegen en schattig, en ik vond het leuk dat hij dat was - en lief en heel erg een heer. Sterker nog, mensen zeiden toen ik trouwde: 'Ach, ze is met een prins getrouwd.' Dat was het gerucht. Hij was geen prins, maar hij gedroeg zich gewoon zo omdat hij erg gereserveerd en lief was."

RHOBH-fans hebben Farrah leren kennen van haar vele scènes in de realityshow, en Kyle heeft het vaak gehad over zwanger zijn toen ze nog maar 19 jaar oud was en hoe zwaar die tijd in haar leven was.

Kyle legde uit dat ze 18 was toen zij en Guraish elkaar voor het eerst ontmoetten en nadat ze in 1998 was getrouwd, beviel ze van hun kind, Farrah. Het klinkt alsof Kyle het gevoel heeft dat ze gewoon te jong was om met iemand te trouwen en daarom is ze gescheiden. Kyle legde in de podcast uit: "Ik worstelde met het getrouwde deel. Nu heb ik het deel over de vrouw, maar dat is moeilijk om op die leeftijd een echtgenote te zijn."

Wanneer een stel gaat scheiden en ze delen een kind, hopen ze altijd dat ze op een gelukkige en vredige manier co-ouder kunnen zijn, en dat is precies wat hier gelukkig is gebeurd.

Volgens Bravotv.com zei Farrah dat Guraish in 2016 op Bali woonde en ze zei dat ze een geweldige relatie hebben. Farrah legde uit: "We zijn heel close. Hij komt en hij blijft twee of drie keer per jaar een maand of twee achter elkaar. We lunchen of dineren drie of vier keer per week en hangen zoveel als we kunnen terwijl hij hier is."

Farrah legde uit dat haar vader in commercieel onroerend goed en landontwikkeling werkt en dat Guraish, Mauricio en Kyle zo goed met elkaar overweg kunnen dat er absoluut geen spanning of conflict tussen hen is. Guraish geeft zelfs klantreferenties aan Mauricio.

Farrah zei: "Ze waren super, superjong toen ze trouwden. Ze bleven altijd extreem hechte, extreem goede vrienden." Farrah legde uit dat ze samen feestdagen zoals Thanksgiving en Kerstmis vieren en zei: "Ik zeg altijd dat ik twee vaders heb; ze hebben me allebei opgevoed." Dit klinkt als een totale droom en als iets dat veel gezinnen graag zouden doen.

Kyle Richards en Mauricio Umansky hebben een geweldig huwelijk

Het blijkt dat Kyle zwanger was op haar trouwdag met Mauricio. Volgens People waren Kyle en haar man te zien in het winternummer van 2021 van The Knot en deelde ze meer over deze tijd in haar leven. Kyle zei dat ze Alexa verwachtte toen ze in het huwelijksbootje stapten: "De bruiloft zou oorspronkelijk, geloof ik, in april zijn, en toen hebben we het verplaatst naar januari, zodat mijn jurk nog zou passen omdat ik zwanger was."

Een van de liefste details die het stel deelde, is dat Mauricio Farrah ook 'aanbood' omdat hij ervoor wilde zorgen dat ze zich op haar gemak voelde dat hij met haar moeder ging trouwen.

Het is lief dat Kyle Richards goed kan opschieten met haar eerste echtgenoot en dat hij een groot deel van het leven van hun dochter Farrah is gebleven.

Aanbevolen: