De echte reden waarom Lisa Marie Presley van Michael Jackson scheidde

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Lisa Marie Presley van Michael Jackson scheidde
De echte reden waarom Lisa Marie Presley van Michael Jackson scheidde
Anonim

Elvis met Austin Butler in de hoofdrol terwijl Elvis Presley net in première ging, en de critici zijn er dol op, ondanks de aanvankelijke twijfels over de jonge acteur. Ook de familie van de King of Rock and Roll keurt zijn optreden goed. Presley's dochter, Lisa Marie, zei zelfs dat Butler een Oscar verdient voor het "channelen" van haar vader.

Nu Lisa Marie weer in de schijnwerpers staat om de film te promoten, kunnen fans niet anders dan haar controversiële leven in de jaren '90 opnieuw bekijken. Destijds was ze beroemd getrouwd met Michael Jackson. Op een gegeven moment vergeleek ze hun relatie zelfs met haar band met haar legendarische vader. Dit is wat er echt is gebeurd tussen haar en de King of Pop.

Hoe hebben Lisa Marie Presley en Michael Jackson elkaar ontmoet?

De twee begonnen te daten toen Lisa Marie 25 was. Maar Jackson onthulde later dat hij haar voor het eerst backstage ontmoette tijdens een van zijn shows toen ze nog een kind was. "Nou, toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, was ze zeven jaar oud en ik was 17", zei hij in een interview in 1995 samen met zijn toenmalige vrouw. "Dit was in Las Vegas, ze kwam altijd naar mijn shows kijken. We hadden de enige familieshow op de strip - The Jackson 5. En ze kwam altijd en was dit kleine meisje en zat helemaal vooraan. Ze had veel lijfwachten. En toen kwam ze backstage."

Lisa Marie zei echter dat ze daarna "geen contact meer hielden". Een jaar later ontwikkelde Jackson interesse voor de beroemde nakomelingen. "Nou, in het begin, toen ze 18 was, zei ik tegen mijn advocaat: 'Ken je Lisa Marie Presley?'", herinnert de zangeres zich. "En hij zei: 'Nou, ik vertegenwoordig haar moeder.' Ik ga: 'Nou, kun je contact met haar opnemen, want ik vind haar heel schattig!' Hij zou elke keer lachen!" Maar in die tijd was Lisa Marie nog steeds getrouwd met Danny Keough.

"Het volgende dat me opv alt, is een foto op een tijdschriftomslag waar [Lisa Marie] trouwde, die me echt aan stukken scheurde", zei Jackson over het huwelijk. "Ik voelde dat ik dat moest zijn, echt waar." En ja hoor, hij begon haar te achtervolgen nadat ze van Keough was gescheiden. Op de vraag hoe ze uiteindelijk zijn getrouwd, zei Jackson dat hij Lisa Marie via de telefoon had gevraagd: "Wat zou je doen als ik je ten huwelijk vroeg?" Ze glimlachte toen de zangeres het verhaal deelde tijdens het interview. "En ik zei ja!" voegde ze eraan toe. De twee stapten in 1994 in het huwelijksbootje.

Waarom zijn Lisa Marie Presley en Michael Jackson gescheiden?

In december 1995 kondigde het paar aan dat ze gingen scheiden. Het werd afgerond in augustus 1996. De publicist van de Billie Jean-zanger zei dat de twee "overeengekomen waren om hun eigen weg te gaan", maar besloten "goede vrienden te blijven". Jaren later, in een interview met Oprah Winfrey, vertelde Lisa Marie waarom ze echtscheiding had aangevraagd. Ze zei dat ze "behoorlijk" druk voelde om kinderen te krijgen met de popster. "Ik keek in de toekomst en dacht: 'Ik wil nooit een voogdijstrijd met hem aangaan, ik wil dit niet doen, ik wil het niet tegen hem opnemen'", vertelde ze..

"Ik moest ervoor zorgen dat alles rondom goed was", vervolgde ze. "Ik had kinderen en ik wist dat het binnenbrengen van kinderen in bepaalde omstandigheden, je moet ervoor zorgen dat alles veilig en in orde was. Ik wilde er zeker van zijn dat hij en ik echt, echt verenigd waren omdat we tegen zoveel." Later onthulde ze ook dat Jackson haar een ultimatum stelde: als ze geen kinderen bij hem had, zou zijn toen nieuwe vriend Debbie Rowe dat wel doen. "Hij zou me zeggen: 'Als je het niet gaat doen, zei Debbie dat ze het wel zou doen.' En we zouden ruzie krijgen, want dat was niet hoe je ermee om moest gaan, "zei Lisa Marie.

Rowe trouwde eigenlijk in 1996 met Jackson. Daarna beviel ze van Prins Jackson in 1997 en Paris Jackson in 1998. "Michael was gescheiden, eenzaam en wilde kinderen. Ik was degene die tegen hem zei: 'Ik zal je baby's krijgen'", zei ze over hun afspraak. "Ik bood hem mijn baarmoeder aan. Het was een geschenk. Het was iets dat ik deed om hem gelukkig te houden."

Ze zei echter dat ze de kinderen verwekte via kunstmatige inseminatie. "Ik ging naar het 'kantoor', wat we de medische kliniek noemden", zei de verpleegster over het proces. "Ze hebben me geïmpregneerd. Het is net alsof ik mijn merries impregneer voor de fokkerij. Het was heel technisch. Net zoals ik het sperma in mijn paard steek, dit is wat ze met mij deden. Ik was zijn volbloed."

Aanbevolen: