Tyson Apostol herha alt 'Survivor': 10 feiten achter de schermen uit zijn nieuwe podcast

Inhoudsopgave:

Tyson Apostol herha alt 'Survivor': 10 feiten achter de schermen uit zijn nieuwe podcast
Tyson Apostol herha alt 'Survivor': 10 feiten achter de schermen uit zijn nieuwe podcast
Anonim

Het is een ongelooflijke tijd om een Survivor-fan te zijn. Seizoen 41 is begonnen en kn alt, en het is een geheel nieuw tijdperk vol wendingen, wendingen en allerlei verrassingen. Geliefde gastheer en producer Jeff Probst heeft de creatieve en productieteams geleid bij het beheren van een totaal nieuw spel met een aantal behoorlijk wilde veranderingen die Survivor nation over het algemeen behoorlijk psychisch maken. Het spel is korter, nu slechts 26 dagen vergeleken met de vorige 39, en alle nieuwe idolen en voordelen zijn genoeg om je hoofd te doen tollen. Oh, en de cast is top.

Lange fans van de show zijn in voor nog een traktatie: Survivor-alumnus Tyson Apostol host een nieuwe Survivor-recappodcast op The Ringer-podcastnetwerk genaamd The Pod Has Spoken. De voormalige wielrenner heeft vier seizoenen van de show meegedaan: Tocantins, Heroes vs. Villains, Blood vs. Water en Winners at War. Dus als iemand je gids door het Survivor-universum gaat zijn, is Tyson een goede keuze. Met een scherp oog voor strategie en grondige kennis van het spel, neemt Tyson luisteraars mee door elke aflevering en achter de schermen van de hele productie voor een luisterervaring die zowel tot nadenken stemt als vermakelijk is. Hier zijn 10 feiten achter de schermen die we hebben geleerd in de eerste 7 afleveringen.

10 Deelnemers weten niet welke kleren ze zullen dragen

Seizoen na seizoen verschijnen deelnemers met behoorlijk twijfelachtige outfits. Rokken, truien en overhemden zijn heel gewoon, hoewel het vrijwel de minst praktische items zijn die je zou kunnen dragen als je meer dan een maand op een afgelegen eiland bent gestrand. Tyson wierp hier enig licht op in de podcast en legde uit dat inkomende deelnemers 3 verschillende outfits voor de productie hebben samengesteld om naar te kijken, waaronder een mooiere look die nodig is voor persdagen. Maar blijkbaar weten deelnemers nooit precies wanneer ze naar het eiland worden gebracht - en dit is zo ontworpen! Dus misschien draag je je persdagoutfit en BAM, plotseling zit je op een boot die naar het eiland vaart met 17 medeconcurrenten, en dat overhemd gaat met je mee.

9 Tribal Council kan uren duren

Vraag je je af waarom de deelnemers er zo haveloos uitzien aan het einde van Tribal Council? Niet alleen hebben ze honger en slaapgebrek, het proces van Tribal Council kan uren duren. Tussen het maken van drone-opnamen van de cast die op het strand sjokt, het filmen van het commentaar van de Tribal Council van de deelnemers en het daadwerkelijk gaan stemmen, kan de hele beproeving tot 2 of 3 uur duren.

8 Ze krijgen voldoende tijd om de uitdagingen te begrijpen

Als de spelers worden binnengehaald voor de fysieke uitdagingen, legt Jeff de uitdaging aan één team tegelijk uit. Het andere team moet de baan de rug toekeren wanneer het niet hun beurt is, om ervoor te zorgen dat ze geen tijd hebben om de baan verder te bekijken en te proberen voordelige mazen en strategieën te identificeren. Spelers hebben genoeg tijd om elke vraag te stellen die ze maar kunnen bedenken, en de uitdaging begint pas als iedereen weet wat ze moeten doen.

7 Er zijn een paar honderd bemanningsleden

Tyson legde uit dat er persoonlijk vaak 200-300 bemanningsleden achter de camera staan, heel anders dan de ervaring die we krijgen van de POV van de camera. Hij vertelde dat tijdens de uitdagingen veel bemanningsleden in de buurt stationair draaien, zelfs tijdens hun vrije tijd, omdat ze geïnteresseerd zijn in het bekijken van de climaxmomenten van het spel.

6 De bemanning probeert uit de buurt van de deelnemers te blijven

Erika Casupanan bracht twee nachten geïsoleerd door op Exile Island in de meest recente aflevering. Maar was ze echt geïsoleerd? Tyson zei dat het aantal bemanningsleden in deze gevallen tot een minimum wordt beperkt en dat ze zoveel mogelijk uit de buurt van deelnemers blijven om de meest authentieke "alleen"-ervaring mogelijk te maken. Ze praten niet met de deelnemer en kunnen geen voedsel, water of voorraden delen, behalve in noodgevallen.

5 Veel van de vrouwen krijgen laserontharing

Vraag je je af waarom er niet meer harige oksels zijn? In de meest recente aflevering van The Pod Has Spoken deelde Tyson dat veel van de vrouwen laserontharing ondergaan voordat ze naar de show komen om hun benen, oksels en bikinilijn bloot te houden.

4 Tribal Council is behoorlijk ver weg van het strand

De foto's van de schipbreukelingen die met hun fakkels over het strand sjokken, zijn vooral voor de show. De tocht naar Tribal Council kan een paar uur duren en omvat een wandeling, een boottocht en een ritje met een busje. Tyson beweerde dat deze rit met een busje de beste tijd is voor een dutje, en waarschijnlijk comfortabeler dan elke slaap die je in het kamp zou krijgen.

3 Medische controles zijn frequent

De medische bemanning is om veiligheidsredenen altijd dichtbij en deelnemers worden regelmatig geëvalueerd. Sommige aandoeningen, zoals stafylokokbesmettingen, zijn slechts een deel van de deal, en de medische bemanning zal niet ingrijpen als het een laagdrempelig probleem is. Maar ernstige uitdroging, verstuikingen en andere, meer ernstige problemen zijn reden voor interventie. Deelnemers krijgen vaak de kans om met medisch personeel te praten wanneer ze naar de Tribal Council gaan, en wanneer een deelnemer wordt weggestemd, worden ze binnen enkele seconden nadat Jeff hun toorts heeft uitgedoofd naar een medische tent geleid voor een definitieve beoordeling.

2 De bemanning mag niet eten of drinken in het bijzijn van deelnemers

De deelnemers moeten op zoek naar hun eigen voedsel en water, dus het zou ronduit wreed zijn als bemanningsleden hun lunchpakket openmaken of een waterfles voor hun neus openbreken. Om deze reden mogen bemanningsleden niets eten of drinken voor de cast, inclusief water, en Tyson zei dat deze regel zeer strikt wordt nageleefd.

1 Praten voordat de stamraad verboden is

Tijdens de lange tocht naar de Tribal Council is er strikt toezicht om te voorkomen dat deelnemers strategieën bedenken die niet door de camera's kunnen worden vastgelegd. De lange busritten zijn 100% stil en een bemanningslid zal alle castleden die proberen te communiceren, stilleggen, of het nu gaat om de stemming of anderszins.

Aanbevolen: