Alles wat Danielle Panabaker heeft gedaan sinds 'Sky High

Inhoudsopgave:

Alles wat Danielle Panabaker heeft gedaan sinds 'Sky High
Alles wat Danielle Panabaker heeft gedaan sinds 'Sky High
Anonim

Beschouwd als een hoofdbestanddeel van de kindertijd, draait Sky High om Will Stronghold, de zoon van het beroemdste superheldenpaar ter wereld, die een eerstejaarsstudent is op een superheldentrainingsschool en een outcast wanneer hij geen krachten heeft, waardoor hij wordt bestempeld als een hulpje. Danielle Panabaker speelde Layla, een plantenliefhebber die stiekem al zo lang als ze zich kan herinneren verliefd is op haar beste vriend Will.

En hoewel Panabaker hier haar start kreeg in grote films, zou ze later in talloze films schitteren en deelnemen aan een aantal tv-projecten. Dus hoewel er geen twijfel over bestaat dat Danielle het druk heeft gehad sinds haar superheldendagen, vragen veel fans zich af wat ze heeft uitgespookt sinds ze het woord 'sidekick' revolutionair heeft veranderd."

8 Ze debuteerde op het grote scherm

Terwijl Sky High uit 2005 een van Panabakers eerste grote filmrollen was, was het gelukkig niet de laatste. Panabaker speelde in Yours, Mine, and Ours waar ze Phoebe North speelde, een van de achttien kinderen die probeerden het nieuw samengestelde gezin te scheiden en terug te gaan naar de chaos die ze eerder had met haar moeder. Ze verscheen ook in films als Home of the Giants, Time Lapse en This Isn't Funny, en ze nam ook als zichzelf deel aan de documentaire Lennon of McCartney.

7 Ze bleef een Disney-icoon

Na de hoofdrol als fangirl Britney in Stuck in the Suburbs van Disney Channel, werd Danielle Panabaker een jeugditem dat Disney maar beter wist dan weg te doen. Een jaar later zou ze haar debuut maken als Layla in Sky High. En nog een jaar na haar heldendaden zou ze de denkbeeldige Isabella spelen in Disney's Read It and Weep. Die film draaide om de opkomst van een tiener die beroemd werd toen haar dagboek per ongeluk werd gepubliceerd en een hit werd, en Danielle speelde de rol van het alter ego van de hoofdpersoon. Ze speelde tegenover haar eigen zus Kay Panabaker, die de hoofdpersoon Jamie Bartlett speelde.

6 Ze beheerste gaststerrenoptredens

Danielle deed ook aan gastwerk, want in hetzelfde jaar dat Sky High werd uitgebracht, verscheen ze in Law and Order: Special Victims Unit en in de hitshow van haar zus Summerland. Ze zou ook in Shark verschijnen als Julie Stark, Medium, Grim, Frank & Bash, en als het meisje zonder hart in Grey's Anatomy (waar haar zus ook een gastrol had, maar niet in dezelfde aflevering). Ze heeft ook speciaal agent Olivia Sparling geportretteerd in de Fox's misdaadoplossende show Bones.

5 Ze deed aan filantropie

Net als veel andere beroemdheden heeft Panabaker ook haar hand gehad in liefdadigheidswerk. In 2019 toerde Panabaker samen met collega-Flash-actrice Candice Patton (die Iris West speelt) en Black Lightning-actrice Nafessa Williams (die Anissa Pierce speelt), langs militaire bases en bezocht hij vele veteranen samen met de USO. Panabaker heeft ook deelgenomen aan vrijwilligersprogramma's voor groepen zoals UNICEF en Young Storytellers Foundation.

4 Ze werd een gecertificeerde Scream Queen

Niet alleen heeft Panabaker het kleine scherm gedomineerd, maar sindsdien is ze een horrorfilm-icoon geworden toen ze voor het eerst verscheen in 2009's reboot Friday the 13th, wat volgens veel fans de uitzondering is op de regel dat de originelen altijd beter zijn, want het werd zeer geprezen door het publiek. Ze zou ook verschijnen als Becca in de horror-remake van 2010 The Crazies, evenals de flauwe Sarah in de psychologische horrorfilm The Ward. Danielle Panabaker verscheen zelfs als zichzelf in de documentaire Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th.

3 Ze maakte haar regiedebuut

Het lijkt erop dat acteren niet het enige is in haar repertoire, aangezien ze haar regiedebuut maakte in het vijfde seizoen van The Flash. Haar eerste aflevering die ze regisseerde was aflevering achttien genaamd "Godspeed", die draait om Team Flash die in een van hun eigen afleveringen kijkt. Ze regisseerde ook "License to Elongate" de zesde aflevering van het zesde seizoen van de show en de veertiende aflevering "Rayo de Luz" van seizoen zeven met het potentieel voor meer regiemogelijkheden later.

2 Ze werd een vrouw en moeder

Zo ziet eruit als de eerstejaars van de televisie is opgegroeid, want ze is nu echtgenote en moeder. Danielle Panabaker trouwde in 2017 met Hayes Robbins en de twee verwelkomden begin 2020 een kind. En terwijl Panabaker professioneel in de publieke belangstelling blijft, is de ster veel meer privé aanwezig als het om haar familie gaat, aangezien ze nog geen foto's van de kind (alleen van haar buik) of onthullen hun naam aan haar fans. En gelukkig hebben fans haar wens gerespecteerd om een deel van haar leven voor zichzelf te houden terwijl ze zich meer richt op het presenteren van haar carrière.

1 Ze ging terug naar haar superheldenroots

Sinds het veroveren van ons hart als de machtige Layla, was het alleen maar logisch dat Danielle Panabker uiteindelijk terugkeerde naar haar soort roots. In 2014 werd Panabker geïntroduceerd in de Arrowverse op CW's Arrow als Caitlin Snow (en werd later een vaste serie in The Flash). Een bio-ingenieur voor S. T. A. R. Labs, stripfans herkenden de naam als het alter ego van superschurk Killer Frost en waren opgewonden om te zien hoe de verhaallijn zich afspeelde op het kleine scherm. En niet alleen maakte Killer Frost eindelijk haar ijzige verschijning, maar ze is sindsdien zeven seizoenen (en nog steeds) in de show gebleven. Panabaker is ook verschenen als het personage via het verbonden universum in de shows Arrow, Legends of Tomorrow en Supergirl.

Aanbevolen: