Alles wat Kristen Stewart onlangs heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Alles wat Kristen Stewart onlangs heeft gedaan
Alles wat Kristen Stewart onlangs heeft gedaan
Anonim

Amerikaanse actrice en filmmaker Kristen Stewart begon haar carrière op 8-jarige leeftijd in het Disney-komedie-drama The Thirteenth Year en staat algemeen bekend om haar rol als Bella Swan in The Twilight Saga-films. Stewart speelde Sneeuwwitje in de Amerikaanse fantasiefilm Snow White And The Huntsman uit 2012. Haar andere rollen zijn onder meer Maureen in de film Personal Shopper uit 2016, Jean Seberg in Seberg uit 2019, Sabina Wilson in de actie-komediefilm Charlie's Angels uit 2019 en Abby Holland in het gelukkigste seizoen van 2020. Kristen Stewart regisseerde ook vier films, waaronder Take Me To The South, Come Swim, Down Side Of Me en meest recentelijk Crickets.

Met haar nieuwe vertolking van prinses Diana in de Spencer-film 2021 zal Kristen Stewart naar verwachting een nieuw niveau van roem en sterrendom bereiken.

8 Kristen Stewart speelde prinses Diana in Spencer

Kristen speelde de rol van prinses Diana in het nieuwe biografische, psychologische drama Spencer van Pablo Larraín. De film volgt het leven van prinses Diana toen ze besloot te scheiden van prins Charles en te scheiden van de Britse koninklijke familie. Stewart onthulde dat ze verliefd is op Diana en dat ze geobsedeerd is door haar. Kristen voegde eraan toe dat de Spencer-film gaat over hoe prinses Diana ons laat voelen.

7 Ze schitterde in een strapless jurk op het London Film Festival

Kristen bracht haar nieuwe Spencer-film op 7 september naar het London Film Festival en verbaasde het publiek met haar optreden in de film. Maar wat spannender was die dag, was haar strapless jurk van Chanel waarin ze schitterde op de rode loper op het filmfestival. K-Stew combineerde de chique jurk met sandalen met zilveren hak en een klassiek blond kapsel. Spencer ging in première in The Royal Festival Hall.

6 Stewart schudde haar blikken op de Chanel-modeshow

Zoals gewoonlijk houdt Kristen Stewart ervan om een buzz te creëren met haar mode-looks bij elk evenement waaraan ze deelneemt. Ze wiegde met een Chanel zwart korset en roze tweed op de lente/zomer 22-show van het modehuis in Parijs en verbaasde het publiek door de outfit te combineren met hoge witte sokken, een ketting met zilveren slot en zwarte loafers. In 2013 koos Karl Lagerfeld Kristen Stewart om te dienen als merkambassadeur voor het modehuis van Chanel.

5 Kristen Stewart is nog steeds aan het daten met Dylan Meyer

Sinds augustus 2019 heeft Kristen Stewart een relatie met actrice en schrijver Dylan Meyer, en het paar blijft verslaafd. Bovendien onthulde Stewart in november, drie maanden nadat ze samen uit gingen, dat ze niet kon wachten om Meyer ten huwelijk te vragen. Kristen ging eerder uit met verschillende andere spraakmakende sterren, waaronder The Twilight-beroemdheid Robert Pattinson, St. Vincent en Stella Maxwell. Het getalenteerde stel is momenteel verloofd en plant hun prachtige bruiloft.

4 Stewart speelt de hoofdrol in 'Crimes Of The Future'

Kristen speelt de hoofdrol in de nieuwe sci-fi thrillerfilm Crimes Of The Future. De film volgt het verhaal van een performancekunstenaar die leeft in een tijdperk in de toekomst waarin de biologische constructie van de mens werd veranderd. Crimes Of The Future wordt opgenomen in Griekenland en wordt naar verwachting in 2022 uitgebracht. David Cronenberg heeft de film geschreven, geregisseerd en co-produceerd. Kristen Stewart schittert naast Viggo Mortensen en Léa Seydoux in Crimes Of The Future.

3 Ze is gepland om een handvol prijzen te ontvangen

Met de release van Spencer in het VK op 5 november, zal Kristen Stewart naar verwachting worden gekroond tot Queen Of Awards voor haar rol als Diana, Princess of Wales. Ze ontvangt de Gotham Award for Special Performer Tribute Honor voor haar nieuwe rol. Bovendien zal Stewart naar verwachting worden genomineerd voor haar eerste Academy Award, dankzij Spencer. Kristen won in 2010 al de BAFTA Award voor Orange Rising Star en de Cesar Award in 2015 voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in Clouds Of Sils Maria.

2 Kristen Stewart is $70 miljoen waard

Volgens Celebrity Net Worth heeft de Amerikaanse actrice tijdens haar 22 jaar acteren een vermogen van $ 70 miljoen vergaard. In 2011 en 2012 ontving Kristen Stewart $ 25 miljoen voor Bella Swan Cullen in de twee delen van The Twilight Saga: Breaking Dawn. Bovendien ontving ze $9,5 miljoen voor het spelen van de hoofdrol in de film Snow White And The Huntsman. Haar vermogen zal omhoogschieten na haar nieuwste film Spencer.

1 Ze blijft van sociale media af

Hoewel ze een internationale beroemdheid is met miljoenen fans en bewonderaars van haar werk over de hele wereld, staat Kristen Stewart naast haar beslissing om van sociale media te blijven. De Seberg-ster heeft geen officieel Twitter- of Instagram-account geopend, maar ze communiceert met haar fans door te posten op de accounts van haar vriendin, Dylan Meyer. In september 2020 verscheen Kristen op de Instagram van haar vriendin om mensen aan te moedigen zich te registreren om te stemmen. Meyer plaatst ook af en toe foto's van Kristen op haar Instagram-pagina.

Aanbevolen: