Alles wat JoJo Siwa onlangs heeft gedaan om haar uiterlijk te veranderen

Inhoudsopgave:

Alles wat JoJo Siwa onlangs heeft gedaan om haar uiterlijk te veranderen
Alles wat JoJo Siwa onlangs heeft gedaan om haar uiterlijk te veranderen
Anonim

Toen de wereld voor het eerst kennismaakte met JoJo Siwa, was ze een student in Abby's Ultimate Dance Competition met dansinstructeur Abby Miller. Siwa was de jongste deelnemer in haar seizoen van de competitie en ze eindigde in de top 5. Fans hoefden niet lang te wachten om haar weer te zien, want ze verscheen opnieuw in de serie Dance Moms, opnieuw met Abby Miller.

Het maakt niet uit of je Siwa voor het eerst zag tijdens haar Dance Mom-dagen, op Nickelodeon of in een videoclip voor een van haar liedjes; er was iets dat fans konden verwachten als het op haar uiterlijk aankwam. Siwa wiegde vaak een grote strik en paardenstaart, de combo was een handtekening voor haar. Zozeer zelfs dat JoJo Siwa een lijn accessoires begon te verkopen bij J. C. Penney en bij Claire's. Als je tegenwoordig naar de meeste winkels kijkt, zie je nog steeds die enorme kleurrijke strikken - sommige met Siwa's naam, te koop in de kinderafdeling.

Naarmate Siwa opgroeide, is ze trouw gebleven aan zichzelf en op haar beurt hield ze haar go-to-look bij. Maar naarmate ze ouder werd en zichzelf en haar leven begon te verkennen, heeft ze over de hele linie enkele veranderingen aangebracht.

Welke wijzigingen heeft Siwa aangebracht? Wat vinden haar fans van haar evolutie, en wat blijft hetzelfde? Laten we eens kijken.

8 JoJo's kenmerkende boog

Siwa's kenmerkende boog is een van de hoofdbestanddelen van Siwa's fysieke persoonlijkheid. Ze heeft altijd haar beruchte zijpony gedragen met de grote strik erop. Hoewel het deel uitmaakte van wie ze is, en ze niet van plan is het helemaal af te schaffen, zullen fans merken dat Siwa het de laatste tijd verwart met haar uiterlijk.

In plaats van de hele tijd strikken te maken, is ze op zoek naar andere manieren om haar haar te dragen! Hoewel ze nog steeds vrij vaak een paardenstaart wiegt, hebben ze tegenwoordig andere accessoires.

7 Heel veel glitter

Er is ook veel sprankeling in het leven van JoJo Siwa! Ze houdt van schitteren, en naast haar regenbogen en strikken voegt ze flair toe door haar look op te fleuren. Of het nu glitter is in haar haar, op haar kleding, of gemengd met haar make-up, Siwa stra alt constant en het is prachtig om te zien!

6 Haar hele leven is een regenboog

In een podcastaflevering met Demi Lovato zei JoJo Siwa dat ze het helemaal omarmt om trots te zijn. Ze beschouwt zichzelf zelfs als een wandelende regenboog. Siwa's persoonlijkheid was altijd zelfverzekerd en vol kleur en magie, maar dat kreeg een andere betekenis toen ze eerder dit jaar uit de kast kwam. Siwa werd verliefd op haar beste vriendin en deelde daardoor veel meer van zichzelf met haar fans. Ze zei dat de ervaring haar wat volwassener heeft gemaakt, en het is voor fans duidelijk hoeveel vreugde het in haar leven heeft gebracht.

5 'Scheiden van de boog' was moeilijk

Hoewel verandering goed is, betekent dit niet dat het altijd gemakkelijk is.'Afscheid nemen' van de boeg was een moeilijke keuze voor JoJo Siwa, omdat het altijd een groot deel is geweest van wie ze was. Ze zei zelfs dat haar moeder vertellen dat ze haar kenmerkende kapsel wilde veranderen een van de moeilijkste dingen was waar ze met haar over moest praten. Ze had het gevoel dat ze iets groots voor haar moeder achterhield, en toen ze eindelijk met haar over alles kon praten, van haar seksualiteit tot haar verandering in uiterlijk, voelde ze dat er een last van haar schouders viel.

4 Ze heeft thuis een ander personage

Hoewel Siwa veel sprankeling en felle kleuren heeft, is ze niet zo thuis; tenminste, niet de hele tijd. In dezelfde podcastaflevering met Demi Lovato besprak ze dat ze thuis vaak minder kleur draagt en minder sprankelt. Dat wil niet zeggen dat ze niet zichzelf is als ze thuis is, maar het is een andere versie, ze kan een beetje meer ontspannen als ze wat vrije tijd heeft.

3 Ze wil nieuwe haaraccessoires proberen

Omdat ze de strik minder draagt, is Siwa enthousiast om nieuwe dingen met haar haar te proberen. Ze heeft juwelen, linten en veel accessoires die ze in haar nieuwe look wil combineren. Ze is op een leeftijd en plaats in haar leven waar het leuk is om met haar uiterlijk te experimenteren, en ze is opgewonden om te zien hoe dat er in de toekomst voor haar uitziet. Sommige dagen kan het nog steeds een strik zijn, maar andere dagen kunnen we haar schommelende haar zien glitteren en juwelen!

2 Haar aankomende film richt zich op het omarmen van je verschillen

Wat betreft het veranderen van dingen, heeft JoJo Siwa een aankomende film waarin de cast praat over het omarmen van je verschillen. Siwa maakt deel uit van de 'in crowd', maar dingen veranderen, en ze moet een nieuwe vriendengroep en nieuwe omstandigheden omarmen. Siwa heeft omarmd wat haar uniek maakt en ze moedigt haar fans aan hetzelfde te doen.

1 JoJo blijft altijd trouw aan zichzelf

Het maakt niet uit welke blik JoJo Siwa omhelst, of het nu haar naar beneden is of naar achteren is vastgebonden, blond of tijdelijk brunette, ze zal altijd trouw blijven aan zichzelf. In zekere zin is dat het meest inspirerende deel van wie ze is en wat ze aan haar fans laat zien. Ze maakt het gemakkelijk voor kinderen om te willen zijn wie ze zijn, om te omarmen wat hen uniek en anders maakt. Het is gemakkelijk in te zien waarom zoveel mensen zulke grote fans van Siwa zijn.

Aanbevolen: