De waarheid over de relatie van Pierce Brosnan met zijn vrouw, Keely Shaye

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Pierce Brosnan met zijn vrouw, Keely Shaye
De waarheid over de relatie van Pierce Brosnan met zijn vrouw, Keely Shaye
Anonim

Pierce Brosnan, 68, heeft misschien de beroemde damesman James Bond gespeeld. Maar in het echte leven is de voormalige 007-acteur een eenvrouwsman. Al meer dan 20 jaar getrouwd met Keely Shaye Smith, 58, fans kunnen het niet helpen, maar zien het paar als de ultieme 'relatiedoelen'. De GoldenEye-ster pronkt graag met zijn vrouw op Instagram. Hij plaatst foto's van hen als jong stel, maar ook kiekjes van hun laatste romantische vakanties of belangrijke familiemomenten met hun zonen, Dylan, 24, en Paris, 20.

Fans bewonderen de onlangs aangekondigde Doctor Fate-ster voor het onderhouden van een succesvol Hollywood-huwelijk al die jaren. Weet je, ondanks het toenemende aantal echtscheidingen in de biz. Toen hem werd gevraagd naar het geheim van hun langdurige relatie, zei Brosnan dat ze het gewoon leuk vinden om samen te zijn. Ze praten over hun dag en kijken samen naar de zonsondergang - "Het is heel eenvoudig en het beste", zei hij. Maar er is niet veel bekend over de vrouw van de man die ontelbare keren werd verkozen tot de meest sexy man ter wereld.

Hier is alles wat je over haar moet weten.

Wat doet Keely Shaye Smith?

Voordat hij de Die Another Day-acteur ontmoette, was Smith te zien in de MTV-muziekvideo van 1986 van Stuck with You van Huey Lewis and the News. Ze speelde ook één seizoen Valerie Freeman in de hitserie General Нospital. Ondanks haar veelbelovende acteerstart, koos Smith uiteindelijk voor journalistiek. Zes jaar lang was ze milieucorrespondent voor The Home Show bij ABC. Van 1995 tot 1997 was ze te zien in de primetime documentaireserie van NBC, Unsolved Mysteries.

Smith is een veelzijdige journalist. Op een gegeven moment werd ze aangesteld als tuincorrespondent voor ABC's Good Morning America en Mike en Maty. Daarna werd ze entertainmentreporter voor Today Show, Entertainment Tonight en Entertainment Report. Ze werkte ook graag achter de schermen en was de bedenker, producer en presentator van Home Green Home op PBS, een how-to-show over tuinieren.

De inwoner van Californië zet zich in voor haar milieubehartiging. Voordat ze de knoop doorhakten, werkten zij en Brosnan samen met de Natural Resources Defense Council en het International Fund for Animal Welfare om de bouw van een zoutfabriek in Laguna San Ignacio in Baja California Sur, Mexico, te blokkeren. Ze blijven een actieve bijdrage leveren aan tal van milieu-initiatieven, waaronder het Roots and Shoots-jeugd- en humanitair programma van hun vriendin Jane Goodall.

Smith heeft meerdere erkenningen gekregen voor haar werk als milieujournalist. In 1991 ontving ze een Special Achievement Award op het Environmental Film Festival. Ze werd ook geëerd door onder meer Women in Film, Senator Barbara Boxer, Malibu Times en Organic Style Magazine voor haar voortdurende toewijding aan milieukwesties.

Hoe hebben Pierce Brosnan en Keely Shaye Smith elkaar ontmoet?

In 1991 verloor Brosnan zijn vrouw van 11 jaar, Cassandra Harris, 43, met wie hij drie kinderen heeft: Christopher, 48, Sean, 38 en Charlotte, 41, die in 2013 stierf aan eierstokkanker - dezelfde oorzaak van de dood van haar moeder. Drie jaar nadat The Misfits-ster zijn eerste vrouw verloor, ontmoette hij Smith in Cabo San Lucas, Mexico. Ze ontmoetten elkaar op een evenement dat ze voor een tv-show deed. Aanvankelijk bedoeld om Ted Danson te interviewen, ontmoette de tv-correspondent uiteindelijk haar toekomstige echtgenoot.

"Hij was boeiend", vertelde Keely in 2001 aan People. "Lang, donker en knap, alles waar iedereen zich onmiddellijk toe aangetrokken zou voelen. Hij had een ondeugende schittering in zijn ogen. Ik dacht: 'Wauw! Wauw! '" Ze hadden hun eerste date drie dagen later. De journalist zei dat ze "onder de sterren zaten en hij hield mijn hand vast. Er ging vuurwerk af boven onze hoofden en Kenny Loggins zong. We praatten tot 3 uur 's nachts."

De acteur hield er niet van om bij haar weg te zijn toen ze begonnen te daten. "Waar ik ook ging in de wereld, ik miste haar", zei Brosnan over de tijd dat hij veel moest reizen voor James Bond. "En ik zou haar kaartjes sturen om te komen, zodat we samen konden zijn. We leken gewoon te passen." Hij voegde eraan toe dat hij "een geweldige vrouw had gevonden" in Smith. "Niet als ik een miljoen keer zou zoeken, zou ik er een zo goed vinden", zei de Mamma Mia-ster.

Brosnans overleden dochter Charlotte was er ook zeker van dat het paar voor elkaar gemaakt was. "Alleen al het zien van de ultieme liefde die deze twee mensen voor elkaar hebben, was ongelooflijk", zei ze op de bruiloft van haar vader in Ballintubber Abbey in Ierland. "Mijn vader heeft het weer gevonden, en dat maakt me blij." Onlangs onthulde het paar dat ze hun bruiloft drie keer hebben uitgesteld voordat ze met succes een vredige ceremonie met 100 gasten hebben gehouden met een exclusieve berichtgeving door HELLO! Tijdschrift.

Aanbevolen: