Dit is wat er echt gebeurde met Cortney Reardanz na '90 dagen verloofde

Inhoudsopgave:

Dit is wat er echt gebeurde met Cortney Reardanz na '90 dagen verloofde
Dit is wat er echt gebeurde met Cortney Reardanz na '90 dagen verloofde
Anonim

Koppels delen zoveel op 90 Day Fiance en als ze eenmaal uit de show zijn, willen fans nog steeds alles weten over hun leven. Hoewel we allemaal dol zijn op een goed liefdesverhaal en genieten van het zien van de huwelijken die het resultaat zijn van deze populaire realityshow, is het soms net zo interessant als een paar het niet goed doet. Terwijl sommige verloofde stellen van 90 dagen hun relatie hebben voortgezet tijdens de COVID-19-pandemie, en sommige stellen uit de show kinderen hebben, realiseerden anderen zich dat bij elkaar blijven gewoon geen goed idee was.

Hoewel Cortney Reardanz en Antonio Millon elkaar online ontmoetten en vervolgens persoonlijk begonnen te daten, viel het helaas uit elkaar. In Touch Weekly meldde dat Cortney Antonio tijdens een FaceTime-chat vertelde dat ze uit elkaar wilde gaan. De reden? Ze voelde een gebrek aan betrokkenheid. Wat heeft Cortney Reardanz gedaan sinds hij 90 dagen verloofde heeft verlaten? Laten we eens kijken.

Een verloving

Er zijn een aantal duidelijke scheidingen van 90 dagen met verloofde geweest en Antonio Millon en Cortney Reardanz gingen uit elkaar nadat ze in 90 dagen verloofde waren verschenen. Volgens Entertainment Tonight ging het stel op 90 Day Bares All uit eten in Spanje. Cortney klaagde over het vlees op het menu en zei dat ze geen idee had wat ossenstaart was en dat ze het vreemd vond dat het restaurant geen menu serveerde. Dit was absoluut onbeleefd en beledigend.

In 2020 deelde Cortney dat ze verloofd was met Andy Kunz, en volgens Monsters and Critics zei ze dat ze in augustus 2020 in het huwelijksbootje zouden stappen. Cortney zei: JA, we hebben huwelijksuitnodigingen verstuurd om vrienden te maken vorige week. Wij gaan in augustus 2020 trouwen. Het gebeurde onverwachts, maar ik ben er heel blij mee. Ik kan niet wachten om bij mijn lief te zijn.”

Cortney legde in haar Instagramverhalen uit wat er aan de hand was en zei dat mensen dachten dat ze haar relatie geheim hield. Ze zei dat dat helemaal niet het geval was en vertelde over haar aanstaande trouwplannen. Corntey beëindigde het bericht door mensen te vragen om veilig te blijven en hun handen te wassen.

Het lijkt erop dat Cortney een tijdje de merkambassadeur van Merula Corp was: volgens het persbericht legde Andy, de VP van productmarketing bij het bedrijf, uit: "Cortney Reardanz is een aardige, sterke, gepassioneerde vrouw en pleitbezorger voor anderen. Ze is de perfecte ambassadeur om te praten over de rol menstruatiecups." Het plan was een online en tv-marketingcampagne.

Volgens In Touch Weekly sprak Cortney over haar toenmalige vriend, Andy Kunz, op 90 Day Fiance: Self-Quarantaned, uitgezonden in mei 2020. Het klinkt alsof de relatie snel serieus werd omdat ze uiteindelijk samenwoonden vanwege de COVID-19 pandemie.

Cortney legde uit dat ze Andy's gedrag niet leuk vond. De realityster zei: Hij deed dingen waardoor ik me griezelig voelde, zoals wanneer hij onze foto als zijn screensaver op de telefoon zet, of hij zegt onze foto boven de open haard te Photoshoppen, ik heb zoiets van 'ew'. Of het maken van kleine fotocollages en het naar ons opsturen', legde Cortney uit in haar biechtstoel. “Ik voelde gewoon, dit is heel griezelig of stalkerachtig en hij voelde dat dit als liefde is en ik ben niet gevoelig genoeg en ik ben niet liefdevol genoeg en ik heb zoiets van, ‘Nee.’”

Corntey zei dat Andy vroeg of ze een merkambassadeur wilde zijn voor het bedrijf dat hij runt, en toen Cortney hem in april 2020 in Florida bezocht, moest ze zeggen vanwege de lockdowns.

Het paar was echter van plan om te trouwen, maar ze gingen uit elkaar.

Volgens Cheat Sheet plaatste een fan van 90 Day Fiance op Reddit dat ze Andy zagen met Anfisa, die ook op de realityshow verscheen en die bekend staat om haar dramatische relatie met Jorga.

De post zei: "Ik zag Anfisa bij een voetbalwedstrijd in LA." De post gaat verder: "Zit met een lange man in de VIP-ruimte, 20 voet voor me. Ze giechelden, en hoewel ik ze niet zag kussen, keken ze dichtbij. Later droeg ze zijn trui om warm te blijven … Ik zag ze voor het stadion. Hij zag er super bekend uit en ik denk dat hij ergens op een van de 90 Day-shows was."

Cortney's sociale media

Volgens Cortney's Instagram-profiel, dat 91,7 volgers heeft, woont ze in Orlando, Florida.

Cortney houdt van eten en reizen en deelt op haar sociale media over de plaatsen waar ze heen gaat en de ma altijden die ze eet.

In augustus 2021 zei Cortney dat ze naar Los Angeles ging, en eerder in de zomer ging ze rondhangen met vrienden in South Beach, Miami.

Er zijn geen berichten over Andy in augustus 2020, dus het is duidelijk dat de bruiloft niet heeft plaatsgevonden. Cortney deelde op 2 september 2021 een bericht over het zorgen voor haar geestelijke gezondheid: "Op dit moment zijn velen van ons uitgeput of worstelen ze met geestelijke gezondheid. Geloof het of niet, JOUW woorden ZIJN krachtig. Ik moedig je aan om elke dag een vriendelijk bericht, opmerking of zelfs een emoji te schrijven aan zoveel mogelijk mensen. Gebruik je stem om op te komen voor en anderen te verheffen. Laat anderen weten dat ze niet alleen zijn. Het leven wordt beter."

Het lijkt erop dat Cortney geniet van het leven in Florida, en fans die haar volgen op Instagram zullen hoogstwaarschijnlijk de eersten zijn die weten wanneer ze weer liefde vindt.

Aanbevolen: