90 dagen verloofde: wat is er echt gebeurd tussen Anfisa en Jorge?

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde: wat is er echt gebeurd tussen Anfisa en Jorge?
90 dagen verloofde: wat is er echt gebeurd tussen Anfisa en Jorge?
Anonim

Als er één ding is waarop je kunt rekenen, dan is het wel 90 dagen verloofde met onbeperkt entertainment, meeslepend drama en interessante, waargebeurde verhalen. Deze verhalen zorgen ervoor dat je aan je tv-scherm gekluisterd blijft. Voor de koppels die in de show te zien zijn, is het echter maar al te echt. Ze brengen het allemaal naar buiten voor een kans op liefde … of een groene kaart. Ze stellen zich open voor publieke controle en oordeel. 90 dagen verloofde geeft ons een kijkje in de ups, downs, vreugde en verdriet van vreemden.

De personen op reality-tv verliezen hun privacy en soms komt er informatie naar buiten die ze misschien niet openbaar willen maken. Voor koppels van 90 dagen verloofde, zoals Anfisa en Jorge, is dit hun realiteit. De relatie van het paar was vanaf het begin verslechterd, maar het feit dat ze in de openbaarheid waren, heeft waarschijnlijk bijgedragen aan de teloorgang van hun huwelijk.

10 Jorge loog tegen Anfisa over zijn financiën

Jorge en Anfisa in een juwelier
Jorge en Anfisa in een juwelier

Op het eerste gezicht leek Jorge Nava een verliefde man, verliefd op zijn vrouw. Dat was hij ook, maar hij vertelde ook veel leugens. Anfisa is een vrouw met een dure smaak, en om haar aandacht te trekken, verfraaide Jorge een beetje - hij was niet eerlijk over de staat van zijn financiën. Het blijkt dat de 90 dagen verloofde ster niet het soort geld had dat hij beweerde te hebben… en zijn nieuwe bruid ontving het nieuws niet goed.

9 Hij verborg zijn criminele verleden

Jorge staat achter Anfisa
Jorge staat achter Anfisa

Toen de 20-jarige Anfisa over de hele wereld verhuisde om Jorge te worden, had ze zich een weelderige levensstijl voorgesteld, in een herenhuis wonen, genieten van winkelen en genoeg geld hebben om rond te strooien. Dat zou echter niet het geval zijn.

Vanwege Jorge's criminele verleden, dat hij aanvankelijk voor Anfisa verborgen hield, had hij moeite om goedgekeurd te worden voor een huurcontract en het paar nam zijn toevlucht tot hotels. Voor iemand met aanzienlijke schulden en een slecht krediet was het leven in hotels duur.

8 Anfisa zat er niet in voor de liefde

Anfisa Nava met paardenstaartvlechten
Anfisa Nava met paardenstaartvlechten

Houd van haar of haat haar, Anfisa Nava is een vrouw die weet wat ze wil en niet bang is om het te zeggen. Critici bestempelden haar als een goudzoeker en beschuldigden haar ervan met Jorge te trouwen voor financieel gewin. Ze wilde een bruidsjurk van $ 45.000 en handelde rechtmatig tijdens de eerste fasen van hun huwelijk. Het is niet verwonderlijk dat mensen vonden dat ze helemaal niet verliefd was op Jorge, maar ter verdediging beloofde hij haar een weelderige levensstijl.

7 Jorge loog ook over de legaliteit van zijn marihuanazaak

Anfisa en Jorge zittend op een bank
Anfisa en Jorge zittend op een bank

Toen we voor het eerst kennismaakten met Jorge Nava, leek hij mysterieus en duister. Veel mensen vroegen zich af hoe hij zijn geld verdiende. Volgens Intouch Weekly heeft Jorge "eerder onthuld dat hij veel geld verdient als ondernemer in medicinale marihuana." Later werd onthuld dat Jorge's medische marihuanahandel niet legaal was.

6 Anfisa's gewelddadige uitbarstingen werden op camera vastgelegd

Anfisa zit in een restaurant
Anfisa zit in een restaurant

Toen Anfisa hoorde dat Jorge niet zo rijk was als hij had laten blijken, betekende dat dat de levensstijl die ze had verwacht niet mogelijk zou zijn. Wat volgde waren gewelddadige uitbarstingen gericht op Jorge - ze toetste zelfs het woord 'idioot' in op Jorge's auto. Kijkers waren getuige van hoe ze hem verbaal misbruikte - op een gegeven moment werden haar uitbarstingen fysiek. Anfisa raakte Jorge op 90 Day Fiancé, terwijl kijkers met afschuw toekeken.

5 Jorge's arrestatie eiste zijn tol op hun huwelijk

Jorge Nava in oranje
Jorge Nava in oranje

Zoals eerder besproken, was Jorge Nava's medische marihuanabedrijf niet legaal en het duurde niet lang voordat de wetshandhavers erachter kwamen wat hij van plan was. Hij werd gepakt met bijna 300 pond (ongeveer 136 kg) marihuana en veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf. Dat heeft zeker zijn tol geëist van het huwelijk van Anfisa en Jorge. Het paar had eerder een tumultueus huwelijk en Jorge's veroordeling was de genadeslag.

4 Daarna groeiden ze uit elkaar

Anfisa staat achter Jorge
Anfisa staat achter Jorge

Anfisa had geen vrienden of familie in de Verenigde Staten, en ze verhuisde de halve wereld over om bij Jorge te zijn. Hij was haar bron van inkomsten en zijn gevangenisstraf betekende dat ze veel te doen had om op te groeien. Hun tijd uit elkaar bracht geen warme gevoelens van genegenheid voor het paar met zich mee; het deed het tegenovergestelde. Het paar groeide uit elkaar. Anfisa schreef zich in op de universiteit en nam deel aan fitnesswedstrijden, waardoor de perceptie van het publiek over haar veranderde.

3 Jorge besloot een gezondere levensstijl te leiden terwijl hij achter de tralies zat

Jorge Nava in zijn gevangenisuniform
Jorge Nava in zijn gevangenisuniform

Er kwamen zeker positieve dingen uit Jorge Nava's tijd achter de tralies - hij besloot een gezondere levensstijl aan te nemen. De 90 dagen verloofde ster verloor in totaal 128 pond (58,06 kg) en beweert dat de aandacht die het hem bracht, Anfisa jaloers maakte. Verder beschuldigde hij haar ervan alle communicatie met hem te hebben verbroken en hem in de steek te hebben gelaten. Hoe dan ook, het gewichtsverlies was geweldig voor Jorge - het gaf hem een boost in zelfvertrouwen.

2 Anfisa wilde niet meer met hem getrouwd zijn

Anfisa Nava draagt groen
Anfisa Nava draagt groen

Anfisa was van plan geweest om aan Jorges zijde te blijven en het te laten werken tijdens zijn opsluiting. Volgens Intouch Weekly onthulde de ster van 90 dagen verloofde: "De hele tijd had ik echter het gevoel dat ik een gewicht op mijn schouders had dat me niet gelukkig zou maken. Ik wist dat ik het moest beëindigen en het zou beter zijn voor wij allebei, dus Jorge en ik spraken erover en besloten een paar maanden geleden gezamenlijk uit elkaar te gaan en kwamen overeen te scheiden zodra hij vrijkwam."

1 Jorge is een vrije man en is klaar om verder te gaan met zijn leven

Java Nava zittend op de motorkap van een auto
Java Nava zittend op de motorkap van een auto

Na meer dan twee jaar van zijn gevangenisstraf te hebben uitgezeten, werd Jorge Nava een paar maanden eerder vrijgelaten wegens goed gedrag. Nu een vrij man, is Jorge klaar voor een nieuwe start. Anfisa lijkt verder te zijn gegaan en het paar heeft allebei de wens uitgesproken om te scheiden. Het is waarschijnlijk de beste optie voor hen, gezien hoe tumultueus hun huwelijk is geweest.

Aanbevolen: