Shanna Moakler, Ashley Benson, Assaf Cohen rouwen om Heath Freeman, dood op 41

Inhoudsopgave:

Shanna Moakler, Ashley Benson, Assaf Cohen rouwen om Heath Freeman, dood op 41
Shanna Moakler, Ashley Benson, Assaf Cohen rouwen om Heath Freeman, dood op 41
Anonim

Met grote droefheid melden krantenkoppen over de hele wereld dat Heath Freeman plotseling op 41-jarige leeftijd is overleden. Hoewel de details rond zijn dood niet zijn bevestigd of opgehelderd, wordt aangenomen dat hij in zijn slaap stierf.

De onverwachte, tragische dood van zo'n jonge en getalenteerde Hollywood-ster maakt furore over de hele wereld, en een stroom van fans en vrienden rouwt om het verlies van deze getalenteerde acteur.

Beroemdheden die het voortouw namen bij het rouwen om zijn overlijden waren onder meer de ex-vrouw van Travis Barker, Shanna Moakler, collega-actrice Ashley Beson en collega-acteur Assaf Cohen, die allemaal hun verdriet deelden en hun vriend herdachten door online emotionele berichten te plaatsen.

Heath Freeman zal diep worden gemist

In 2003 deelde Heath zijn talenten met de wereld toen hij speelde als Benjamin Frank in de hitserie NCIS. Hij was het meest bekend om zijn hoofdrol als Howard Epps in Bones en als Gavin Dillon in Raising The Bar. Zijn lijst met projecten is even lang als indrukwekkend, en de consensus is dat de wereld zojuist is beroofd van een zeer getalenteerde, goedhartige man.

Er blijven zoveel vragen ronddraaien over de verwoestende omstandigheden die tot zijn dood hebben geleid, vooral gezien het feit dat zijn laatste bericht op zijn Instagram-pagina erop wees dat er prachtige dingen in de maak waren voor deze jonge man.

Shanna Moakely en Ashley Benson zijn diepbedroefd

Travis Barker's ex-vrouw, Shanna Moakler, was een van de eersten die het droevige nieuws van het overlijden van Heath aankondigde. Ze plaatste een afbeelding van zichzelf met Heath, naast het emotionele bijschrift dat luidde; "Ik ben diepbedroefd om te horen van het verlies van mijn dierbare vriend Heath Freeman, getalenteerde acteur, regisseur, producent, uitstekende chef-kok en een solide vriend. Je zal zo erg gemist worden en ik zal elke geweldige herinnering koesteren die we allemaal hadden…. en we hebben een heleboel geweldige!! Godspeed. ❤️⚓️?."

Ashley Benson deelde ook haar verdriet door een reeks foto's te plaatsen die haar tijd met Heath weerspiegelen, en een toewijding aan hem op haar Instagram-verhalen, die luidden; "Ik zal voor altijd van je houden @heathmonster RIP".

Assaf Cohen betuigt zijn respect

Heath Freeman's vriend en collega, Assaf Cohen, leende ook zijn stem aan het gesprek, die duidelijk geschokt was toen hij hoorde dat Heath is overleden. Hij deelde dierbare herinneringen aan hun gedeelde tijd en sprak liefdevol over de momenten die nu als dierbare herinneringen worden vastgehouden.

Heath Freeman's exacte doodsoorzaak is nog niet onthuld.

Aanbevolen: