Friends': Crushed Fans rouwen om het verlies van James Michael Tyler, ook bekend als 'Gunther

Inhoudsopgave:

Friends': Crushed Fans rouwen om het verlies van James Michael Tyler, ook bekend als 'Gunther
Friends': Crushed Fans rouwen om het verlies van James Michael Tyler, ook bekend als 'Gunther
Anonim

Fans zijn aan het bijkomen nadat ze wakker zijn geworden met het nieuws van de dood van James Michael Tyler, slechts 59 jaar oud. Het best bekend als het altijd eigenzinnige, ongelooflijk vermakelijke personage, Gunther, in de hitserie Vrienden, hij bracht luchtige humor in elke ruimte waar hij binnenkwam, en zal echt gemist worden.

James vocht sinds 2018 dapper tegen prostaatkanker en had net in juni van dit jaar zijn diagnose aan het publiek onthuld. Hij had zijn ziekte ontdekt tijdens een routinematige medische controle en onderging onmiddellijk een agressieve behandeling, maar helaas is hij bezweken aan deze vreselijke ziekte.

Fans, vrienden en bewonderaars van de show hebben de sociale media overspoeld met warme berichten en condoleances aan de familie van James, en de mede-makers van Friends zijn naar voren gekomen om hun verdriet te delen door James te noemen; "een oprecht aardige, lieve man."

James Michael Tyler, Remembered

De lijst met shows waaraan James Michael zijn glimlach heeft geleend, is lang. Zijn vermogen om zijn fans aan het lachen te maken, zelfs in hun moeilijkste tijden, zal altijd worden herinnerd door de miljoenen mensen die altijd hebben afgestemd om te zien hoe zijn talent zich ontvouwt op het kleine scherm.

Naast het spelen van de rol van de onhandige manager van Central Perk en de niet-zo-geheime bewonderaar van Rachel Green, (Jennifer Aniston) op Friends, verscheen James in de shows Scrubs, Sabrina The Teenage Witch, en moderne muziek, om er maar een paar te noemen.

Tijdens zijn laatste dagen was de kanker uitgezaaid naar James' botten en kon hij niet lopen. Hij was behandeld met hormoontherapie en hij heeft hard gevochten om bij zijn dierbaren te kunnen blijven. James is op zondag 24 oktober 2021 vredig in zijn eigen huis overleden.

Fans zijn verpletterd

James heeft zijn weg gevonden naar miljoenen harten, die nu allemaal in rouw zijn over het verlies van zo'n avontuurlijke, gelukkige en echt goedhartige man.

Rouwende fans hebben geschreven; "Oh nee, hij was zo grappig, en zo'n aardig mens, RIP," evenals; "Dit is zo triest, hij was veel te jong. Wat een talent."

Die-hard Friends-fans hebben even de tijd genomen om een echt poëtisch afscheid van deze geliefde acteur te formuleren, door een populaire scène te citeren waarin zijn geliefde, Rachel Green, afscheid neemt terwijl hij zich voorbereidt om te verhuizen. Ze hebben de woorden van deze beroemde sketch overal op zijn sociale-mediapagina's geschreven, met duidelijk verdriet over de ironie dat vandaag, deze scène die vele jaren geleden werd gefilmd, zo waar klinkt. "… En als ik in een café koffie drink, of ik zie een man met haar dat helderder is dan de zon, dan zal ik aan je denken."

RIP James Michael Tyler, en condoleances aan iedereen die getroffen is door zijn overlijden.

Aanbevolen: