Iedereen die Scott Disick heeft gedateerd, gerangschikt van oudste tot jongste

Inhoudsopgave:

Iedereen die Scott Disick heeft gedateerd, gerangschikt van oudste tot jongste
Iedereen die Scott Disick heeft gedateerd, gerangschikt van oudste tot jongste
Anonim

38-jarige vastgoedmagnaat, Scott Disick werd beroemd in 2007 toen hij werd geïntroduceerd in de populaire reality-tv-show Keeping Up With The Kardashians, als Kourtney Kardashian's liefde interesse. Sindsdien hebben fervente kijkers van de show van over de hele wereld Disick verschillende ups en downs zien doorstaan. Van alcoholworsteling en een gevecht met seksverslaving tot de geboorte van zijn drie prachtige kinderen en het begin van zijn eigendomsimperium, Disick heeft een groot deel van zijn leven onder de publieke belangstelling geleefd.

Door dit alles is het enige dat fans misschien het meest associëren met Disick zijn lastige geschiedenis van relaties - met name zijn neiging om veel jongere vrouwen te daten. Of het nu modellen, actrices of YouTube-sterren zijn, het type van Disick lijkt vrouwen te zijn die enkele jaren jonger zijn dan hij. De voorkeur is iets geweest dat heeft geleid tot overstromingen van Twitter-trollen gericht op de realityster, waaraan Disick schijnbaar geen aandacht schenkt terwijl hij doorgaat met het daten van jongere vrouwen. Laten we dus eens kijken naar zijn lange en gecompliceerde geschiedenis van ex-partners op basis van hun leeftijd.

8 Kourtney Kardashian - 42 jaar oud

Om te beginnen hebben we de langste en misschien wel belangrijkste ex-partner van Disicks, realityster Kourtney Kardashian. Disick en Kardashian ondergingen een gecompliceerde aan en uit relatie die meer dan 10 jaar duurde. Als moeder van zijn drie kinderen heeft het verlies van de relatie Disick jarenlang zwaar getroffen terwijl Kardashian verder ging. Op 42-jarige leeftijd komt Kardashian binnen als zijn oudste ex tot nu toe.

7 Chloe Bartoli - 31 jaar

Aangekomen op nummer 7 hebben we de 31-jarige Californische modeontwerper Chloe Bartoli. Disick en Bartoli waren aanvankelijk romantisch met elkaar verbonden in 2015. De relatie tussen de twee zou de breuk tussen Disick en Kardashian hebben veroorzaakt, omdat hij ervan werd beschuldigd haar te hebben bedrogen met Bartoli. Snel vooruit naar 2017 en het paar leek hun vlam opnieuw te hebben aangewakkerd toen foto's van de twee knuffelig in een zwembad in Cannes opdoken.

6 Ella Ross - 29 jaar oud

In 2017 raakte Disick een relatie met het Britse model Ella Ross. De relatie kwam in het kielzog van Kardashian en haar nu ex-vriend Younes Bendjima die hun relatie aan het publiek onthulden. Ross en Disick bleven echter niet lang bij elkaar voordat ze ermee ophielden toen hij in hetzelfde jaar verder ging met zijn ex-vriendin, Sofia Richie. Op 29-jarige leeftijd neemt Ross de zesde plaats op de lijst in.

5 Bella Thorne - 24 jaar

Op de vijfde plek op de lijst hebben we de 24-jarige actrice en zangeres, Bella Thorne. Thorne en Disick begonnen in 2017 datinggeruchten op te wekken toen ze samen in Cannes samen zaten voor de verjaardag van de realityster. Ondanks dat de relatie op alle sociale media explodeerde en zelfs werd aangeraakt tijdens afleveringen van Keeping Up With The Kardashian, sprak Thorne over de platonische aard erachter, terwijl ze verklaarde dat de twee meerdere keren "gewoon vrienden" waren.

In een interview met Jenny McCarthy op The Jenny McCarthy Show, sprak Thorne over de situatie zoals ze zei: "Ik was nooit seksueel bij hem." Disick leek echter een ander verhaal te geloven, aangezien hij herhaaldelijk op Keeping Up With The Kardashians verklaarde dat hij met Thorne was uitgegaan om Kourtney Kardashian jaloers te maken.

4 Bella Banos - 24 jaar oud

In 2020, tussen zijn relatie met Sofia Richie en model Amelia Gray Hamlin, werd Disick gezien met het daten van model en YouTube-ster Bella Banos. Banos en Disick leidden tot romantiekgeruchten toen foto's van het paar tijdens een diner online opdoken. De foto's doken begin oktober op, wat aangeeft dat de affaire van het paar schijnbaar van zeer korte duur was, aangezien in dezelfde maand Disick en Hamlin hun relatie bevestigden. Op 24-jarige leeftijd is Banos verbonden met Thorne op de lijst.

3 Sofia Richie - 23 jaar

In 2017 kwamen Disick en model Sofie Richie als koppel naar het publiek toen foto's van het zoenende paar online opdoken. De relatie tussen de twee duurde drie jaar en Richie vormde zelfs een hechte band met de familie Kardashian-Jenner. Het paar stopte echter in 2020 toen Disick werd opgenomen in een revalidatiecentrum. Op 23-jarige leeftijd neemt Richie de nummer 4 plek op de lijst in.

2 Megan Blake Irwin - 21 jaar

Op de tweede plaats op de lijst staat het 21-jarige Australische model Megan Blake Irwin. Irwin en Disick waren in november 2020 kort met elkaar verbonden toen ze meerdere keren samen werden gezien, terwijl ze uit eten gingen. Er is niet veel bekend over de korte affaire tussen de twee, afgezien van de zeer korte duur, aangezien Scott rond dezelfde tijd zijn minder dan een jaar durende relatie met Hamlin begon.

1 Amelia Grey Hamlin - 20 jaar oud

Met 20 jaar en met maar liefst 18 jaar leeftijdsverschil tussen hen, is Hamlin de meest recente en jongste ex-vriendin van Disick. Hamlin en Disick begonnen slechts een paar maanden na zijn breuk met Richie te daten. Ondanks hun wervelende romance vol leuke uitjes en romantische uitstapjes, ging het paar in 2021 uit elkaar na de zure reactie van Disicks op Kardashian's PDA met verloofde Travis Barker.

Terwijl ze spraken over hun uiteenvallen, vertelde een bron dicht bij Hamlin aan E! Nieuws, 'Amelia is voorlopig klaar met Scott. Ze wil sterk zijn en verder gaan. Ze had er genoeg van en het was tijd. Haar vrienden scharen zich allemaal om haar heen en steunen haar hierdoor. Iedereen weet dat ze beter verdient. Zij weet het ook.'

Aanbevolen: