De cast van 'Riverdale' gerangschikt van jongste tot oudste

Inhoudsopgave:

De cast van 'Riverdale' gerangschikt van jongste tot oudste
De cast van 'Riverdale' gerangschikt van jongste tot oudste
Anonim

Toen het tienerdrama van de CW Riverdale - dat is gebaseerd op de karakters van Archie Comics - in 2017 in première ging, kon niemand verwachten dat de show zo'n groot succes zou worden over de wereld. Momenteel is het tienerdrama in zijn vijfde seizoen en fans kijken elke week reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen.

De lijst van vandaag werpt een blik op de cast van Riverdale - in het bijzonder hun huidige leeftijden. Heb je je ooit afgevraagd of Jughead Jones of Betty Cooper jonger is? Of als de acteurs die Archie Andrews en Veronica Lodge vertolken eigenlijk even oud zijn? Nou, als je dat hebt gedaan, dan ben je hier zeker aan het juiste adres, want we rangschikken de castleden van Riverdale van jong naar oud. Blijf scrollen om erachter te komen welk castlid slechts 23 jaar oud is en welke drie castleden daadwerkelijk in hetzelfde jaar zijn geboren!

10 KJ Apa is 23 jaar oud

KJ Apa In Riverdale
KJ Apa In Riverdale

Laten we de lijst aftrappen met KJ Apa - de Nieuw-Zeelandse acteur die Archie Andrews speelt in het populaire tienerdrama. De ster - die werd geboren op 17 juni 1997 en momenteel 23 jaar oud is - is de jongste van de belangrijkste castleden op Riverdale. Naast het beroemde tienerdrama staat KJ Apa ook bekend om zijn hoofdrol in succesvolle films zoals A Dog's Purpose, The Hate U Give en I Still Believe.

9 Lili Reinhart is 24 jaar oud

Lili Reinhart als Betty Cooper in Riverdale
Lili Reinhart als Betty Cooper in Riverdale

De volgende op de lijst is Lili Reinhart, geboren op 13 september 1996 en momenteel 24 jaar oud. Lili Reinhart - die Betty Cooper speelt op Riverdale - staat ook bekend om haar hoofdrol in populaire Hollywood-kaskrakers als Hustlers (waarin ze naast Jennifer Lopez te zien is) en Chemical Hearts, ook al is Riverdale zeker haar bekendste project tot nu toe !

8 Madelaine Petsch en Camila Mendes zijn 26 jaar oud

Madelaine Petsch en Camila Mendes in Riverdale
Madelaine Petsch en Camila Mendes in Riverdale

Laten we verder gaan met Madelaine Petsch die Cheryl Blossom speelt en Camila Mendes die Veronica Lodge op Riverdale speelt. Madelaine Petsch werd geboren op 18 augustus 1994, terwijl Camilla Mendes iets eerder werd geboren - op 29 juni 1994.

Momenteel zijn beide dames 24 jaar oud, en het bekendste project van Madelaine Petsch, naast Riverdale, is de tienerfilm F the Prom, terwijl Camila Mendes' andere bekendste rol de sci-fi-komedie Palm Springs is.

7 Cole Sprouse, Vanessa Morgan en Casey Cott zijn 28 jaar oud

Cole Sprouse, Vanessa Morgan en Casey Cott in Riverdale
Cole Sprouse, Vanessa Morgan en Casey Cott in Riverdale

De volgende op de lijst zijn Riverdale-acteurs Cole Sprouse (die Jughead Jones speelt), Vanessa Morgan (die Toni Topaz speelt) en Kevin Keller (die Casey Cott speelt) - die momenteel allemaal 28 jaar oud zijn. Voormalig Disney Channel-ster Cole Sprouse werd geboren op 4 augustus 1992, Casey Cott werd vier dagen na Cole geboren - op 8 augustus 1992, en Vanessa Morgan werd geboren op 23 maart 1992.

6 Charles Melton is 30 jaar oud

Charles Melton op Riverdale
Charles Melton op Riverdale

Laten we verder gaan met Charles Melton die Reggie Mantle speelt in het populaire tienerdrama. Charles Melton werd geboren op 4 januari 1991 en vierde dit jaar zijn 30e verjaardag - een jaar dat zeker belangrijk is in ieders leven. Naast zijn rol in Riverdale, staat Charles Melton ook bekend om zijn hoofdrol in de tienerdramafilm The Sun Is Also a Star.

5 Ashleigh Murray is 33 jaar oud

Ashleigh Murray in Riverdale
Ashleigh Murray in Riverdale

De volgende op de lijst is Ashleigh Murray, geboren op 18 januari 1988 en momenteel 33 jaar oud. Op Riverdale portretteerde Ashleigh Murray Josie McCoy, de leadzangeres van de band Josie and the Pussycats en ze was een hoofdrolspeler van seizoen één tot het einde van seizoen drie - waarna ze een paar gastoptredens had. Na Riverdale speelde Ashleigh Murray de hoofdrol in de spin-off van de show, Katy Keene.

4 Marisol Nichols is 47 jaar oud

Marisol Nichols op Riverdale
Marisol Nichols op Riverdale

Van de oudere generatie op Riverdale is Marisol Nichols de jongste, want ze werd geboren op 2 november 1973 en is momenteel 47 jaar oud.

Op Riverdale speelt Marisol Nichols Hermione Lodge, maar naast deze rol staat ze ook bekend om het spelen van Nadia Yassir in het populaire Fox-actiethriller-drama 24.

3 Mark Consuelos is 49 jaar oud

Mark Consuelos op Riverdale
Mark Consuelos op Riverdale

Laten we verder gaan met acteur Mark Consuelos die werd geboren op 30 maart 1971 en momenteel 49 jaar oud is. Mark Consuelos, die Hiram Lodge speelt in Riverdale, werd beroemd door Mateo Santos te spelen in de populaire ABC-soap All My Children, waar hij halverwege de jaren '90 bij kwam.

2 Mädchen Amick is 50 jaar oud

Mädchen Amick in Riverdale
Mädchen Amick in Riverdale

Mädchen Amick - die Alice Cooper speelt in het beroemde tienerdrama - werd geboren op 12 december 1970 en is momenteel 50 jaar oud. Naast deze rol in Riverdale, staat Mädchen Amick bekend om zijn hoofdrol in de cult-tv-show Twin Peaks in de vroege jaren 90, het is een prequel-film Twin Peaks: Fire Walk with Me, evenals de revivalshow Twin Peaks: The Return.

1 Skeet Ulrich is 51 jaar oud

Skeet Ulrich op Riverdale
Skeet Ulrich op Riverdale

Om de lijst af te ronden, want het oudste hoofdcastlid is Skeet Ulrich die FP Jones speelt in Riverdale. Skeet Ulrich werd geboren op 20 januari 1917, wat betekent dat hij dit jaar zijn 51ste verjaardag vierde. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in de films Scream en The Craft uit de jaren 90.

Aanbevolen: