Iedereen die de sterren van 'Nakomelingen'-films heeft gedateerd

Inhoudsopgave:

Iedereen die de sterren van 'Nakomelingen'-films heeft gedateerd
Iedereen die de sterren van 'Nakomelingen'-films heeft gedateerd
Anonim

Gedurende de lange geschiedenis zijn er heel veel geliefde Disney Channel-shows geweest die de wereld hebben betekend voor de miljoenen fans van het netwerk. Daarnaast heeft Disney Channel ook een lange lijst met originele films geproduceerd en uitgezonden waar fans dol op zijn. De filmfranchises High School Musical en Descendants hebben bijvoorbeeld in de loop der jaren veel succes gehad.

Natuurlijk zijn de persoonlijke levens van de mensen die in de High School Musical-serie schitterden overal in de roddelbladen. Aan de andere kant hebben de mensen die hebben geholpen om de Descendants-films tot leven te brengen lang niet zoveel aandacht gekregen. Om die reden weten veel mensen die echt genoten hebben van de Descendants-filmseries heel weinig over iedereen die de sterren van die films hebben gedateerd.

7 Mitchell Hope's datinggeschiedenis

In alle drie de Descendents-films die tot nu toe zijn gemaakt, heeft Mitchell Hope Ben, de zoon van Queen Belle and Beast, tot leven gebracht. Hoewel Hope een gedenkwaardige rol te spelen heeft in de serie, is hij nooit zo beroemd geworden als veel van zijn medesterren. Misschien is dat de reden waarom Hope in verband is gebracht met een vrouw Natalie Blanco waarvan heel weinig bekend is. Hope ging ook uit met een Australische acteur genaamd Tayla Audrey, die niet beroemd is, ook al heeft ze verschillende credits in haar filmografie.

6 Brenna D'Amico's datinggeschiedenis

Sinds de release van Descendants in 2015 is Brenna D'Amico vooral bekend geworden door het spelen van de dochter van de Fairy Godmother in die film en de twee sequels. Bovendien waren fans van de serie erg geïnteresseerd in het feit dat D'Amico van 2015 tot 2017 betrokken was bij haar Descendants-medespeler Cameron Boyce. Toen daar een einde aan kwam, begon D'Amico in 2019 met Christian Weissmann te daten en ze blijven vandaag betrokken. Tot nu toe is Weissmann geen ster geworden, maar hij verscheen in verschillende shows, waaronder Girl Meets World, Dear White People en de reboot van Saved by the Bell.

5 Sarah Jeffery's datinggeschiedenis

In tegenstelling tot de meeste van haar jonge Descendants-co-sterren, verscheen Sarah Jeffery niet in alle drie de films in de franchise. Jeffrey speelde echter wel Audrey, de dochter van prinses Aurora en prins Phillip, in de eerste en derde film in de serie. Op het moment van schrijven heeft Jeffrey slechts één relatie gehad die is bevestigd. Volgens whodatedwho.com zijn Jeffrey en Nick Hargrove nog steeds samen. Voor iedereen die Hargrove niet kent, hij is een acteur die vooral bekend staat om zijn hoofdrol in de Charmed-revival. Het is ook vermeldenswaard dat geruchten beweerden dat voordat Justin Bieber en Hailey Baldwin elkaar ontmoetten en trouwden, hij kort betrokken was bij Jeffrey.

4 Sofia Carsons datinggeschiedenis

In alle drie Descendants-films is Sofia Carson te zien als Evie, de dochter van Disney's Evil Queen uit Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Omdat fans graag roddelen over het daten van Disney Channel-sterren, zou je denken dat er veel bekend zou zijn over het datingleven van Carson. Volgens whodatedwho.com is echter geen van Carsons romantische relaties bevestigd. In plaats daarvan zijn er alleen geruchten dat Carson met haar Descendants co-ster Cameron Boyce en een Colombiaanse acteur genaamd Manolo Vergara uitging.

3 Cameron Boyce's datinggeschiedenis

In 2019 waren de Descendants-fans overal kapot van toen ze hoorden dat Cameron Boyce was overleden als gevolg van complicaties door epilepsie. Boyce's Descendants-co-sterren brachten ook hulde aan Cameron na zijn dood. Dat is natuurlijk logisch, want hij leek een geweldige kerel en hij was eerder gekoppeld aan Sofia Carson en Breen D'Amico. Tijdens het veel te korte leven van Boyce waren er ook geruchten dat hij uitging met Instagram-ster Paulina Char en acteur Madison Pettis. Aan de andere kant werd bevestigd dat Boyce van 2012 tot 2015 betrokken was bij de beroemde acteur Peyton List.

2 Booboo Stewart's datinggeschiedenis

Door de jaren heen heeft Booboo Stewart opmerkelijke rollen gehad in verschillende franchises, waaronder Twilight, X-Men en tot slot Descendants, waarin hij Jay, de zoon van Jafar, speelde in alle drie de films. Als gevolg van al die rollen heeft Stewart veel Hollywood-mensen ontmoet en heeft hij alleen met acteurs gedate, afgezien van zijn huidige vriendin Valentina Cytrynowicz, die zangeres en YouTuber is. In het verleden was Stewart betrokken bij de acteurs Jodelle Ferland, Dianne Doan, Samantha Boscarino en Megan Trainer.

1 De datinggeschiedenis van Dove Cameron

Als het gaat om de cast van Descendants, kan gemakkelijk worden beweerd dat Dove Cameron de beroemdste ster van de franchise is. Gecast als Mai, de dochter van Maleficent, heeft Cameron de hoofdrol gespeeld in alle drie Descendants-films. Interessant is dat er volgens whodatedwho.com slechts twee relaties zijn waarvan bekend is dat Cameron er deel van uitmaakte en beide hadden betrekking op haar co-sterren. Ten eerste ging Cameron van 2013 tot 2016 uit met Ryan McCartan en hij verscheen in veel afleveringen van haar show Liv and Maddie. Bovendien had Cameron van 2016 tot 2020 een relatie met Descendants 2 en Descendants 3-acteur Thomas Doherty. Momenteel, single, haalde Cameron onlangs de krantenkoppen toen ze aankondigde dat ze biseksueel is.

Aanbevolen: