Hoeveel worden gasten betaald voor 'Jerry Springer'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel worden gasten betaald voor 'Jerry Springer'?
Hoeveel worden gasten betaald voor 'Jerry Springer'?
Anonim

Televisie overdag was een plek waar shows als Judge Judy en Maury konden gedijen. Ze vonden consequent wilde gasten die voor interessante televisie zorgden, en mensen konden niet anders dan regelmatig af te stemmen.

Jerry Springer had overdag een succesvolle show en verdiende er een fortuin mee. De gasten van zijn show waren allemaal krankzinnig, waar het publiek absoluut van hield. Zich als een gek op televisie gedragen was dwingend, maar was het winstgevend voor de gasten die voor de camera's stonden?

Laten we eens kijken hoeveel de gasten van The Jerry Springer Show werden gecompenseerd.

'The Jerry Springer Show' was een hit

De Jerry Springer Show, die in 1991 debuteerde en tot 2018 liep, was bijna 30 jaar lang een vaste waarde op televisie overdag. De show, gehost door Jerry Springer zelf, was een bizarre kijk op het chaotische leven van je gewone, dagelijkse mensen, en hoewel de show een langzame starter was, vond hij uiteindelijk zijn groove en werd een succes.

Tijdens zijn tijd op het kleine scherm, heeft The Jerry Springer Show bijna 5.000 afleveringen uitgezonden. Als je je thuis verveelde tijdens die bijna 30-jarige periode, dan is de kans groot dat je een aflevering of twee hebt opgevangen. Het was een complete puinhoop, zeker, maar laten we niet doen alsof de show niet waanzinnig vermakelijk was, vooral toen het drama tot 11 werd aangezwengeld en de gasten begonnen te vechten en de bonen morsten op enkele van de wildste verhalen die ze konden bedenken.

Het was chaotisch

Terwijl Jerry Springer nog in de lucht was, kreeg het nooit goede recensies, maar het aanwezige publiek en thuis kon niets schelen. Mensen werden meegezogen in de chaos die zich elke aflevering op het scherm ontvouwde, en dit zorgde ervoor dat mensen terugkwamen voor meer elke keer dat de show op televisie werd uitgezonden.

Reel Rundown besprak de authenticiteit van de gasten en hun gekke verhalen en schreef: "Dus is de show echt of nep? Het is eigenlijk een beetje van beide. Mensen kunnen de show bellen om te informeren of ze kunnen zijn gasten. Ze moeten een soort verhaal hebben dat ze kunnen verkopen. Hoe ranziger het is, hoe groter de kans dat de show je zal boeken."

"De show zoekt naar verhalen waarbij meerdere mensen betrokken zijn, dus er kan potentieel voor vuistgevechten zijn. Producenten hebben beweerd dat ze mensen screenen om ervoor te zorgen dat gasten legitiem zijn. Sommige voormalige gasten hebben echter onthuld dat dit niet het geval is, omdat ze verzon hun verhalen om in de show te komen, " vervolgden ze.

De totale chaos van deze show was het verkoopargument en het zorgde ervoor dat de show jarenlang floreerde. De chaos zorgde er echter voor dat fans zich afvroegen wat de compensatie van de show voor zijn gasten was. Immers, wie in de wereld zou zoiets op televisie doen zonder een beetje geld te verdienen?

Werden deelnemers betaald?

Dus, werden de mensen die in The Jerry Springer Show verschenen, daadwerkelijk betaald om op de nationale televisie te komen, of waren ze daar gewoon hun meningsverschillen aan het uitpraten? Door de jaren heen zijn er een aantal verhalen naar voren gekomen en er zijn wisselende berichten over wat er feitelijk gebeurt met betrekking tot compensatie.

Volgens iemand die op de hoogte is van Quora: "Sommige mensen met wie ik heb gewerkt en die aan de Springer-show hebben gewerkt, hebben een paar details achter de schermen met mij gedeeld. In bijna alle gevallen kregen gasten vliegtickets, opgezet om in een aardig hotel te verblijven, toegang te krijgen tot leuke restaurants en in sommige gevallen zelfs een garderobe-upgrade te krijgen. Ze zeiden ook dat er soms geld zou worden aangeboden aan een onwillige gast, maar in de regel werden ze niet ronduit betaald."

Dit kreeg enige geloofwaardigheid van Reel Rundown, die schreef: "Gasten worden niet bepaald betaald voor hun optreden in de show, maar er zijn enkele voordelen. De show beta alt hun reis en hotel. Gasten ontvangen ook een kleine toelage tijdens hun verblijf. De belangrijkste aantrekkingskracht van in de show zijn, is je 15 minutes of fame te krijgen."

Al met al is dat geen slechte deal. Natuurlijk, het is geen formele cheque, maar de kans krijgen om vrij te reizen en op televisie te verschijnen, is duidelijk meer dan genoeg voor mensen om hun vuile was buiten te luchten zodat de wereld ze kan zien. Dit soort shows floreren al jaren, en zolang mensen worden verleid door de compensatie, zullen deze shows altijd een bron van mensen hebben om aan te boren.

Aanbevolen: