Heeft CBS de 'Late Show'-gasten van David Letterman betaald?

Inhoudsopgave:

Heeft CBS de 'Late Show'-gasten van David Letterman betaald?
Heeft CBS de 'Late Show'-gasten van David Letterman betaald?
Anonim

David Letterman heeft een lange en legendarische carrière op tv gehad en hij heeft de grootste namen geïnterviewd. Dingen waren niet altijd soepel, omdat off-script momenten ongemakkelijk werden, en dingen werden legitiem ongemakkelijk met gasten als Jennifer Aniston. Niettemin was Letterman altijd een go-to voor interviews met beroemdheden.

De show had een groot publiek, dus het was verstandig om er een aan te sluiten. Dat gaat echter maar zo ver, en zoals we allemaal weten, kost tijd geld. Dit heeft ertoe geleid dat mensen zich afvroegen of de gasten van Dave betaald werden.

Laten we eens kijken naar Letterman en kijken of zijn gasten wat geld verdienden.

Heeft CBS de late-showgasten van David Letterman gecompenseerd?

Als we een snelle blik werpen op de geschiedenis van nachtelijke televisiepresentatoren, komen er maar weinig in de buurt van het soort erfenis dat David Letterman tijdens zijn tijd op het kleine scherm kon verdienen.

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat Letterman een briljante komische geest is, en toen hij eindelijk groen licht kreeg om zijn eigen show te hosten, kon hij een van de grootste namen in de geschiedenis worden. Dit gebeurde niet van de ene op de andere dag, maar in de loop van vele jaren en vele interviews.

De concurrentie was hevig, maar Letterman wist zich altijd te onderscheiden van de rest. Zelfs nu nog kunnen veel van de beroemdste clips uit zijn vorige show mensen aan het lachen maken.

Tegenwoordig host Letterman nog steeds, maar hij nam zijn talenten mee naar Netflix en sindsdien heeft hij niet meer omgekeken. Hij paste perfect op het streamingplatform en na al die jaren heeft de man het nog steeds

Terwijl Letterman uitblonk in alle facetten van hosting, schitterde hij echt als interviewer.

David Letterman had het beste van het beste op zijn show

Tijdens zijn tijd op late-night TV en op zijn eigen Netflix-show, heeft David Letterman de grootste namen in entertainment kunnen interviewen. Letterman had zijn aandeel in vreemde en ongemakkelijke interviews, maar toen alles op volle toeren draaide, waren er maar weinig gastheren op de late avond die zo goed waren als hij.

Vorig jaar sprak Letterman met Kevin Hart, en Hart vroeg naar de meest intrigerende gast waarmee Letterman heeft gesproken.

"Gebaseerd op je uitwerking van 'intrige', was het een jonge vrouw die in Los Angeles woont en in de muziekwereld zit, zeer succesvol, genaamd Lizzo. Mijn eerdere verwachting van deze ervaring was, op zijn hoogst beste, neutraal, "zei Letterman.

"Maar bijna alles wat je achteraf over mijn reactie tegen haar zei, is gebeurd. Opgetogen. Comfortabel. Wilde niet weggaan. Wilde in haar huis blijven. Wilde haar helpen. Ik wilde rondkijken om erachter te komen wie haar behandelde, en ik wilde ze screenen, "voegde hij eraan toe.

Dat is veel lof van Letterman!

In dit stadium geniet hij van zijn tijd op Netflix, maar fans kunnen het niet helpen, maar kijken terug op zijn voormalige late-night show. Ze hebben nog veel vragen, ook over de vergoeding van de gasten.

Hebben de gasten betaald gekregen?

Dus, werden de gasten van Letterman echt betaald voor hun deelname aan de show? Het blijkt dat ze wel een vergoeding voor hun tijd hebben gekregen.

Een gebruiker op Quora sprak hierover en gaf zelfs een grappig voorbeeld van Letterman die er zelf de spot mee dreef.

"Ja. In feite maakte David Letterman, zoals alleen hij dat kon, er een komedie van. Een van zijn medewerkers ging trouwen en had geld nodig voor haar huwelijksreis. Dus hij had haar elke avond in zijn show voor Omdat ze meer betaalden voor 'speciale acts', regelde hij dat ze twee poppen op haar handen zou zetten en een soort poppenshow zou doen. Het was hilarisch omdat deze vrouw duidelijk geen artiest was en er een goede sport over was, maar dat maakte het grappiger en charmanter, "schreef de gebruiker.

Andere gebruikers voegden toe aan de thread en zeiden dat, hoewel de gasten betaald kregen, het niet veel geld was.

Eén persoon gaf zelfs wat anekdotisch bewijs, zij het van een aparte nachtshow.

"Ik en de rest van de cast van STOMP destijds werden betaald toen we in Leno en verschillende andere talkshows in '95 en '96 waren, maar ik maakte geen deel uit van de onderhandelingen daarover. Ik ken andere acteurs die sketches doen en zo in late night shows en daar worden natuurlijk voor betaald omdat het een echte uitvoering is, "schreven ze.

Het is cool om te zien dat de gasten van de show werden gecompenseerd voor hun tijd, wat de ervaring voor hen beter moet hebben gemaakt.

Aanbevolen: