Julianna Margulies stond op het punt om betaald te worden als een 'gastster' voor 'The Good Fight

Inhoudsopgave:

Julianna Margulies stond op het punt om betaald te worden als een 'gastster' voor 'The Good Fight
Julianna Margulies stond op het punt om betaald te worden als een 'gastster' voor 'The Good Fight
Anonim

Geld verdienen met een grote tv-show is het ultieme doel voor elke artiest op het kleine scherm, en een hitserie kan zijn leiders het grote geld opleveren. We hebben sterren als Chris Pratt, Jeff Bridges en de hele cast van Friends enorme salarissen zien neerleggen voor het werk op televisie.

Tijdens de jaren 2000 maakte The Good Wife zijn debuut op tv-schermen overal, en het was een hit waar fans geen genoeg van konden krijgen. Julianna Margulies was de belangrijkste attractie van de show en ze was in staat om het succes van de show te stimuleren dankzij haar geweldige optreden in elke aflevering.

Toen een cross-over werd voorgesteld met The Good Fight, kreeg Margulies ruzie over haar vergoeding voor het voorgestelde uiterlijk. Laten we eens kijken naar wat zich ontvouwde.

Julianna Margulies speelde in 'The Good Wife'

In 2009 maakte The Good Wife zijn debuut op het kleine scherm, met Julianna Margulies als hoofdrolspeler. Margulies had een succesvol televisieverleden voordat ze de rol van Alicia Florrick kreeg, en zij was de perfecte persoon om The Good Wife naar een succesvolle serie te leiden.

Gedurende meer dan 150 afleveringen was Margulies fantastisch in de show, en ze had elke week mensen die afstemden om het laatste hoofdstuk in het algemene verhaal te bekijken. De serie was een echte hit en fans waren teleurgesteld toen het allemaal eindelijk ten einde kwam.

Na zo lang het personage te hebben gespeeld, ontwikkelde Margulies liefde en waardering voor haar.

"Ik denk de hele tijd aan haar. Ik denk aan hoe ze een vraag zou beantwoorden. Ik zou midden in een gesprek kunnen zitten en ik vraag me af: 'Hoe zou Alicia dit beantwoorden?' Ze is gewoon zoveel slimmer dan aan mij. Ik denk aan haar. Ik mis haar en ik hou van haar, "zei ze.

Uiteindelijk werd een spin-offshow, The Good Fight, gelanceerd, en de show wilde niets liever dan crossover-content hebben met The Good Wife.

Ze werd de kans ontnomen om over te stappen op 'The Good Fight'

Een van de leuke dingen van het hebben van een spin-off-serie is dat het de deur opent voor coole cross-over-momenten. Kijk maar eens wat Grey's Anatomy heeft kunnen doen met zijn spin-off projecten. Een paar jaar geleden was The Good Fight geïnteresseerd om Margulies over te halen voor wat crossover-content, wat geweldig zou zijn geweest voor de fans.

Wat betreft hoe die crossover-uiterlijk eruit zou hebben gezien, zei showrunner Robert King: "We dachten er misschien over om een grote aflevering te maken waarin ze bij het verzet zou zijn, Diane (Christine Baranski) en haar gezicht elk andere. Maar dat zou het einde van het verhaal zijn. Het voelde als een sterretje."

Ondanks hun uiterste best om Margulies in de show te krijgen, zou Margulies nooit verschijnen in The Good Fight. Het bleek dat het salaris van Margulies een belangrijk twistpunt was tussen de twee partijen.

Haar salarisgeschil

Volgens Margulies: "Ik vroeg niet om een miljoen dollar. Ik vroeg niet om $ 500.000 per aflevering. Ik vroeg om wat ik betaald kreeg voor The Good Wife. Dus een spin-off van mijn show, om een personage te spelen dat die show heeft gemaakt, vroeg om wat ze betaald zou moeten krijgen. En het vroeg niet om de maan. Ik had om de maan kunnen vragen. Ik deed het niet."

“Ik ben geen gastrol. Je beta alt me geen gaststerrensalaris. Ik zou een gaststerrensalaris krijgen als ik SVU zou doen - het is niet mijn show. Ik zou niet vragen wat ik als Alicia Florrick heb betaald. Ik weet ook voor een feit dat elke mannelijke ster die werd gevraagd om op een spin-off van hun show te komen, minstens $ 500.000 zou hebben gekregen, vervolgde ze.

De actrice maakt hier een goed punt, aangezien ze verantwoordelijk is voor het grote succes van de hoofdrol op het kleine scherm. Het zou heel logisch zijn geweest om die continuïteit in de beloning te behouden, en het zou The Good Fight ook een boost hebben gegeven met haar verschijning. In plaats van een gemeenschappelijke basis te vinden en dingen uit te werken, zouden de twee partijen nooit de kans krijgen om naast elkaar te werken met wat crossover-inhoud.

Uiteindelijk is het niet gelukt en heeft Margulies The Good Fight nooit gehaald. Dit was een gemiste kans voor de mensen die de shows maakten, en het was iets dat fans graag hadden gezien.

Aanbevolen: