De ongelukkige waarheid over het vermogen van Miranda Cosgrove

Inhoudsopgave:

De ongelukkige waarheid over het vermogen van Miranda Cosgrove
De ongelukkige waarheid over het vermogen van Miranda Cosgrove
Anonim

Beroemd voor het spelen van Summer in School Of Rock en Carly in de populaire tv-serie iCarly, leek Miranda Cosgrove's nettowaarde van $ 10 miljoen alleen maar te blijven stijgen. Fans zijn nieuwsgierig naar wat ze heeft uitgespookt toen ze stopte met acteren om naar de universiteit te gaan, hoewel ze terugkeerde om haar oorspronkelijke rol opnieuw op te nemen voor de iCarly-reboot in 2021.

Mensen denken dat Miranda's iCarly-salaris meer dan $ 1 miljoen was voor de hele originele serie, maar het blijkt dat fans iets moeten weten over het vermogen van de ster. Laten we eens kijken.

Miranda Cosgrove's netto waarde

Hoewel ze een stap terug deed van acteren, heeft Miranda Cosgrove een paar prominente rollen op haar acteer-cv, waaronder haar rol in Despicable Me. De ster sprak ook Margo uit in de tweede en derde film, en ze verscheen ook in een aflevering van The Good Wife en een aflevering van The Goldbergs.

Het blijkt dat Miranda Cosgrove's tourbus een ongeluk kreeg, waardoor ze een tour van 25 concerten moest annuleren en het is mogelijk dat ze $ 2,5 miljoen verloor.

Volgens Cheat Sheet raakten Miranda, de chauffeur en Miranda's moeder allemaal gewond tijdens dit ongeval, waarbij Miranda haar voet bezeerde. Dit gebeurde tijdens de "Dancing Crazy Tour" van de ster in 2011 toen ze haar album Sparks Fly mee op pad nam.

Dit is een super eng ongeluk om over te horen, vooral omdat MTV News meldde dat de chauffeur dacht dat het beter was om op de weg te blijven toen hij een semi-vrachtwagen zag die werd omgedraaid in plaats van uit te stappen de weg.

Het lijkt erop dat dit ook het totale vermogen van Miranda beïnvloedde omdat ze werd ontslagen bij Sony. De reden? Ze dachten dat deze tour veel geld zou opleveren.

Het busongeval

Miranda Cosgrove brak haar enkel, volgens TMZ, en zij en haar moeder spanden een rechtszaak aan omdat ze zeiden dat het ongeluk niet had hoeven gebeuren, en zeiden dat de bestuurder niet zo snel remde als ze hadden verwacht naar.

Volgens Celebrity Net Worth was het inkomensverlies zo enorm omdat Miranda niet kon blijven werken met Neutrogena, wat haar veel geld zou hebben betaald, kan worden beweerd, en ze zou meer dan $ 560 hebben verdiend, 000 werken met Sony, maar ze hebben haar contract opgezegd. De 25 concerten zouden ook meer dan $ 400.000 hebben opgeleverd.

Het klinkt absoluut alsof dit een enorm, vreselijk moment in het leven van de ster was, en ze werd geopereerd. Volgens Digital Spy sprak Miranda meer over de impact die dit had: "Als iemand zoiets moeilijks meemaakt, doet het iets met hen. Ook al was het een ernstig ongeluk, het heeft me op veel goede manieren veranderd. van de eerste dingen die ik dacht na de operatie was: 'Oh mijn god, autorijden zal nu niet zo leuk zijn'. Maar ik ben er overheen en kan niet wachten!"

'iCarly'

De herstart van iCarly kreeg veel geroezemoes, omdat fans verheugd waren om Miranda Cosgrove dit geliefde personage weer te zien spelen. Nu de ster 28 jaar oud is, zijn fans ook benieuwd hoe ze is veranderd sinds ze in de serie speelde en hoe het was om op zo'n jonge leeftijd in een groot tv-programma te staan. Fans vonden het geweldig om te zien hoe Carly en Sam hun webcast maakten en daardoor bekend werden, en het is logisch dat er een reboot komt, want dat voelt nog steeds als een relevant verhaal. In de 2021-versie woont Carly weer in Seattle en wil ze weer iCarly maken. Deze keer is Freddie haar technische producer, en Carly's broer Spencer doet ook mee.

Miranda werd geïnterviewd door People en vertelde hoe ze zo jong was toen ze in de originele show speelde en het moeilijk was om beroemd te zijn.

Miranda legde uit: "Ik denk dat een van de meest uitdagende dingen toen ik opgroeide met het maken van iCarly, ik door mijn ongemakkelijke fase ging en volledig opgroeide in de show. Dus als ik terugkijk op alle afleveringen, hoewel ik me de leuke tijden herinner en ik kan lachen, soms als ik de outfits zie die ik draag, weet ik gewoon hoe ik me voelde tijdens die momenten in sommige afleveringen. Het is zo raar om te bedenken dat als je een kind bent dat opgroeit op tv, mensen kijken hoe je door al die lastige dingen gaat en erachter komt wie je bent."

Het klinkt absoluut alsof Miranda Cosgrove een moeilijke tijd doormaakte nadat haar bus was gecrasht, omdat ze wat geld verloor, maar met de herstart van iCarly lijkt het zeker weer goed te gaan met de actrice.

Aanbevolen: