Hoe fans er echt over denken dat Poulter geript wordt

Inhoudsopgave:

Hoe fans er echt over denken dat Poulter geript wordt
Hoe fans er echt over denken dat Poulter geript wordt
Anonim

Stertransformaties zijn altijd iets groots geweest onder fans. Wat de verandering ook is, fans willen altijd zien hoe hun favoriete beroemdheden fysiek transformeren voor een rol of zelfs een rode loper-look. Natuurlijk worden fans meestal weggeblazen door wanneer een acteur absoluut wordt opgejaagd voor een rol. Vooral wanneer deze beroemdheden bekend stonden om andere dingen dan het aantal uren dat ze in de sportschool doorbrachten of gezond aten. Tegenwoordig is het The Marvel Cinematic Universe dat acteurs de meeste mogelijkheden biedt om van hun lichaam ongelooflijke fysieke exemplaren te maken.

Onlangs hadden MCU-fans het over komiek Kumail Nanjiani die absurd werd geript voor zijn rol in Eternals. Maar nu zijn de ogen gericht op kind-acteur Will Poulter van The Chronicles Of Narnia en We're The Millers. De Engelse acteur was een vreemde keuze om superheld Adam Warlock te spelen in James Gunn's derde deel van de Guardians of the Galaxy-franchise. Tenminste, fans dachten dat hij was totdat ze zagen hoe goed hij ouder is geworden en hoe opgejaagd hij is geworden. Dit is wat fans zeggen…

Will Poulter sluit zich aan bij de Marvel-familie en wordt geript

In een fantastisch recent interview met GQ sprak Will Poulter zijn dankbaarheid uit dat hij werd gevraagd om lid te worden van de Marvel-familie voor Guardians of the Galaxy Vol. 3. Maar toen hij werd ingehuurd om de 'gouden adonis', Adam Warlock, te spelen, kromp veel fans ineen. Hij speelde immers veel unieke karakterrollen toen hij een kind was vanwege zijn ietwat onhandige uiterlijk. Het lijdt geen twijfel dat zijn specifieke kenmerken hebben bijgedragen aan de getalenteerde acteur die Will Poulter was toen hij de hoofdrol speelde in films als The Chronicles Of Narina: The Voyage of the Dawn Treader en We're The Millers. En zelfs toen hij opgroeide in zijn tienerjaren, was hij nog steeds een beetje een vreemde. De eens zo magere Engelse acteur leek in elk geval getypeerd te zijn in die rollen in veelgeprezen films als The Revenant, The Maze Runner-films en Midsommer.

Maar nu heeft Hollywood hem in staat gesteld zijn vleugels uit te slaan en de wereld te laten zien dat hij kan spelen wie hij maar wil. En dit omvat een absoluut opgevijzelde superheld met een neiging tot magie en het vermogen om energie te manipuleren.

Natuurlijk betekent het spelen van een superheld dat je moet werken met een trainer en een voedingsdeskundige en veel uren in de sportschool moet doorbrengen. Het is een onrealistische levensstijl voor de meeste mensen, maar dat is wat nodig is als je een superheld speelt.

"Ik ben zojuist in het reine gekomen met alles wat nu nodig is. Het filmen begint over een maand of zo, dus [ik] ben zeker bezig en train mijn focus op die rol en die rol alleen, " Will zei tegen GQ in november 2021 nadat hem werd gevraagd hoeveel eiwitten hij per dag drinkt.

De opmerking over eiwitshakes kwam van een Tweet van een fan die bewonderde hoe fit Will Poulter is geworden.

Fans worden weggeblazen door hoe Jacked Will Poulter is geworden

Hoewel er veel weerstand was tegen de cast van Will Poulter als Adam Warlock, overtuigden beelden van Wills nieuwe show met Michael Keaton, Dopesick op Disney + hen ervan dat hij de taak aankon. Een scène waarin Will zonder shirt in bed ligt, overtuigde hen ervan dat hij echt een superheld was.

Hoewel Will Poulter stopt met Twitter en uiterst privé blijft op Instagram, weten we zeker dat hij enkele reacties op zijn lichaamstransformatie heeft gehoord. Fans zijn tenslotte dol op hem en kunnen duidelijk niet wachten om hem Adam Warlock te zien worden.

Fans op Instagram en Twitter beschrijven de transformatie van Will als de ultieme "glow-up". Terwijl sommigen beweren dat hij altijd schattig was, denken anderen dat zijn transformatie verwant is aan die van Harry Potter's Matthew Lewis, die de nerdy Neville Longbottom speelde en toen uitgroeide tot een hunk."Iedereen heeft zin in Will Poulter en ik ben hier voor. Praat over een GLOW UP", zei een Twitter-gebruiker, volgens Page Six.

Andere fans op Twitter roepen iedereen op die nee zeiden tegen Will als Adam Warlock in Guardians of the Galaxy Vol.3. Sommigen denken dat hij altijd hot was, anderen wezen er alleen maar op dat mensen ouder worden en kunnen veranderen en alles of iedereen worden die ze kiezen. Daarom zou niemand verbaasd moeten zijn dat Will biceps heeft zo groot als cantaloupes.

Terwijl fans kunnen discussiëren of Will altijd hot was of gewoon hot werd, zoveel ze willen, is de waarheid dat de Black Mirror-ster veel werk heeft verzet om het nieuwe lichaam te bouwen dat hij heeft en hij moet worden toegejuicht voor het. Wat betreft hoe hij het doet als Adam Warlock, we zullen moeten zien wanneer de film in 2023 wordt uitgebracht.

Aanbevolen: