Hier is hoe 'RHONY'-fans echt denken over Tinsley Mortimer

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'RHONY'-fans echt denken over Tinsley Mortimer
Hier is hoe 'RHONY'-fans echt denken over Tinsley Mortimer
Anonim

Tinsley Mortimer leek perfect te passen in The Real Housewives van New York City. Ze kende Sonja Morgan al, wat haar overgang naar de show heel soepel en naadloos maakte, en ze reisde ooit in sociale kringen, waardoor kijkers geïnteresseerd waren om meer van haar te zien.

Tinsley heeft een vermogen van $ 35 miljoen en toen ze RHONY verliet, was dat zodat ze naar Chicago kon verhuizen en met Scott Kluth kon trouwen. Maar de relatie tussen Tinsley en Scott liep stuk en fans vragen zich af wat er is gebeurd.

Hoe denken fans van The Real Housewives of New York City echt over Tinsley Mortimer? Laten we eens kijken.

Tinsley Mortimer

Er is wat gepraat dat Tinsley Mortimer misschien een RHONY-terugkeer zou maken. Radar Online zei dat er een "serieus gesprek" was, maar OK! meldde dat een vertegenwoordiger van Bravo zei: "Dit zijn allemaal geruchten en hier klopt niets van." RHONY-fans willen Bethenny Frankel terug in de show, maar niemand weet zeker of dat zal gebeuren.

Een fan van de realityserie startte een Reddit-thread met vragen over de mening van fans over Tinsley Mortimer. Ze noemden haar belangrijkste verhaallijn in de show (dat ze wilde trouwen en een gezin wilde stichten) en de fan legde uit: "Ik WIL haar leuk vinden, omdat ik denk dat ze een lieve meid is, maar ik denk dat ze gewoon te onvolwassen/kinderlijk handelt voor een 44-jarige vrouw. Niet dat er iets mis is met kinderlijk, maar ze past gewoon niet bij de andere vrouwen!"

Het lijkt erop dat de meningen van fans behoorlijk verdeeld zijn over Tinsley. Terwijl sommigen haar leuk vinden en denken dat ze het goed doet in de show, schrijft een fan: "Ik denk ook dat ze een geweldig, uniek personage is - anders dan alle anderen, niet alleen in haar eigen show, maar ook binnen het grotere Housewives-universum, " anderen zijn daar niet zo zeker van.

Een fan van de show zei dat ze denken dat ze niet zoveel alleen hoeft te doen, daarom komt ze zo over zoals ze doet: ze legden uit: "Ze is erg kinderlijk en komt over zo naïef. Ik denk dat de invloed van haar moeder zwaar en verstrekkend is en dat ze nooit volwassen mocht worden."

Tinsley's Achtergrond

Een fan antwoordde in dezelfde Reddit-thread dat Tinsley lange tijd een populaire socialite was en daarom is het mogelijk dat haar medesterren jaloers op haar waren. Ze schreven: "Ik denk dat wat kijkers echt niet begrijpen van Tinsley is dat ze in het begin de koningin van de New Yorkse samenleving was. De rest van deze vrouwen, behalve misschien Dorinda toen ze met Richard getrouwd was, zou iemand hebben vermoord gewoon om deel uit te maken van Tinsley's kring. Er komt veel gesublimeerde jaloezie af van de andere vrouwen, waaronder Bethenny, als het om Tinsley gaat."

Een andere fan begon een nieuwe Reddit-thread genaamd "Tinsley in haar hoogtijdagen" en legde meer uit over haar dagen als socialite. Ze vertelden dat zij en Topper, met wie ze een relatie had op de middelbare school, jong waren getrouwd en dat mensen haar zagen als een perfect persoon op de partyscene in New York City. De fan zei dat vanwege haar scheiding en arrestatie in Palm Beach, die fans over de show hoorden, het leek alsof haar ster een beetje was gevallen.

Volgens Page Six werd Tinsley in 2016 gearresteerd voor het betreden van het terrein van haar toenmalige vriend, Nico Fanjul. Ze zei dat hij met iemand anders in huis was en dat ze er erg van streek over was.

Hoewel veel castleden van de Real Housewives-franchise hun leven thuis laten zien met hun kinderen en partners, aangezien Tinsley een deel van haar tijd vrijgezel was op RHONY (naast haar relatie met Scott), kregen fans haar te zien uitgeven veel tijd met haar moeder Dale.

Dit lijken de scènes te zijn waar fans naar verwijzen als ze praten over hun mening over Tinsley. Ze bevroor haar eieren in één aflevering en ging ook trouwjurken passen met haar moeder. Het leek alsof hun gesprekken voornamelijk gingen over het vinden van een man en het krijgen van kinderen, en het zou zeker goed zijn geweest om Tinsley over iets anders te zien praten.

Tinsley zei dat ze "trots" was dat ze stopte met RHONY en de realityster zei in de Reality Life with Kate Casey-podcast: "Ik nam echt een sprong in het diepe en probeerde echt op mijn gevoel te vertrouwen en mijn hart. Als ik mezelf zie wegrijden, ben ik trots op mezelf dat ik het doe.”

Aanbevolen: