Dit is hoe fans echt over Loren Gray denken zonder make-up

Inhoudsopgave:

Dit is hoe fans echt over Loren Gray denken zonder make-up
Dit is hoe fans echt over Loren Gray denken zonder make-up
Anonim

Loren Gray is een van 's werelds populairste TikTok-sterren geworden met maar liefst 53,4 miljoen volgers op de lipzang- en dans-app.

Loren bereikte de top van het influencer-spel met meer dan 21 miljoen Instagram-volgers, bijna 4 miljoen YouTube-abonnees en 1,5 miljoen fans op Twitter. Dankzij dit heeft Loren een indrukwekkend vermogen van $ 3 miljoen.

De persoonlijkheid van de sociale media heeft samengewerkt met grote namen zoals Taylor Swift, HRVY, Amanda Cerny, Lele Pons en Hannah Stocking. Een van haar meest indrukwekkende prestaties is dat Loren haar eigen show op Snapchat host met de titel Glow Up en is genomineerd voor Peoples Choice Awards, Teen Choice Awards en VMA's.

De TikTok-ster is ook verschenen op de cover van een handvol tijdschriften, waaronder Teen Vogue en Seventeen. Het lijdt geen twijfel dat ze mega-internetberoemd is met meer volgers dan de bevolking van enkele grote landen zoals Australië en Polen.

Loren Gray is ook haar carrière begonnen in de muziekindustrie, die het goed doet en haar heeft geholpen meer bekendheid te verwerven. Ze is pas 19 jaar oud, maar heeft al veel bereikt dankzij het TikTok-platform waarmee ze haar talenten kon laten zien.

De reis naar roem en fortuin via sociale media lijkt misschien gemakkelijk, maar er zijn zeker enkele uitdagingen en grote verantwoordelijkheden aan verbonden. Hun generatie kijkt op naar deze sociale media-sterren en ze worden behandeld als rolmodellen van de jeugd, wat hen de druk geeft om altijd 'perfect' te zijn. De kleinste fout zou een groot probleem zijn, aangezien veel mensen elke beweging volgen.

Dit is hoe fans echt over Loren Gray denken zonder make-up

Sommige volgers bekritiseren haar omdat ze er niet "natuurlijk" uitziet op sociale media, terwijl anderen haar ervan beschuldigen dat ze alleen mooi is omdat ze make-up draagt. Om deze reden besloot Loren haters de mond te snoeren door haar gezicht zonder make-up te laten zien.

Het is geen geheim dat Loren niet bang is om bloot voor de camera te gaan voor haar miljoenen volgers. Ze besloot een foto te delen die haar natuurlijke schoonheid laat zien.

De TikTok-ster schreef bij de post: "Geen make-up en geen filter omdat mensen om de een of andere reden verwachten dat ik eruitzie als een kakkerlak zonder."

Hoewel ze geen schoonheidsgoeroe is, houdt ze duidelijk van make-up. Als bewijs hiervan heeft ze haar make-uproutine en haar favoriete producten vaak met fans gedeeld.

Ondanks haar talloze make-upvrije selfies, laten haters nog steeds gemene reacties achter op haar video's en beschuldigen ze haar ervan dat ze er niet volledig natuurlijk uit kan zien.

Loren twitterde, "waarom zou je ooit voor iemand komen die make-up draagt. Mensen lijden honger in derdewereldlanden. Investeer je tijd in iets anders."

Ondertussen waren haar fans behoorlijk ondersteunend nadat ze haar zonder make-up hadden gezien met opmerkingen als "prachtig hoe dan ook, met of zonder" en "je ziet er hoe dan ook mooi uit."

Loren Gray's Childhood

Haar verhaal is behoorlijk opmerkelijk. Loren was een kind uit een klein stadje in de VS dat haar persoonlijkheid online zette en een legioen fans verzamelde die kindvriendelijke zangvideo's maakten.

De TikTok-ster werd geboren in Pottstown, Pennsylvania. Haar ouders zijn een super jong ogend stel dat nu gescheiden is. Haar moeder was een haarstylist, terwijl haar vader een bioloog was.

Loren is het enige kind uit het huwelijk van haar ouders, maar ze heeft een halfzus die acht jaar ouder is. De influencer woonde bij haar moeder, maar bleef veel tijd met haar vader doorbrengen.

Ondanks haar jonge leeftijd doet ze dit nu al een half decennium en heeft ze zich kunnen transformeren van een slaapkamerartiest in een mainstream beroemdheid die acteert, zingt en modelleert.

Omgaan met pestkoppen sinds school

Loren heeft zowel online als in het echte leven te maken gehad met pestkoppen. Als gevolg hiervan stopte ze met school in de 6e en 8e klas.

Volgens haar ouders hield ze altijd van muziek en begon ze op te treden voor haar poppen toen ze nog heel klein was. Loren wilde zangeres worden, maar haar onzekerheden hielden haar tegen.

Aangemoedigd door haar schoolvrienden om video's online te plaatsen, begon Loren haar carrière op sociale media. Ze zette haar eerste stap op sociale media al in mei 2012, toen ze haar YouTube-account voor het eerst registreerde.

Loren werd eindelijk een grote ster in Musical.ly. De app werd gelanceerd in augustus 2014, maar het duurde tot de zomer van 2015 voordat het platform voet aan de grond kreeg en miljoenen gebruikers begon aan te trekken.

Veel kinderen van haar leeftijd gebruikten de app, maar er klikte iets voor Loren toen haar video's viraal gingen. Mensen begonnen te reageren op haar video's en maakten compilaties van haar Musical.ly-clips op YouTube.

Toen sloeg de jaloezie toe en keerden sommige van haar vrienden zich tegen haar in plaats van haar te steunen. Sommigen van hen verwijderden zelfs hun accounts en begonnen haar te pesten.

Ondanks alle haat, is Loren veerkrachtig genoeg geweest om door te gaan en zich niet te laten beïnvloeden door kwaadaardige opmerkingen over haar uiterlijk. Ze weet vrij goed dat roem en schoonheid gepaard gaan met jaloezie.

Aanbevolen: