Soulja Boy weigert te pauzeren over de dood van de jonge Dolph

Inhoudsopgave:

Soulja Boy weigert te pauzeren over de dood van de jonge Dolph
Soulja Boy weigert te pauzeren over de dood van de jonge Dolph
Anonim

Soulja Boy`````` was enkele dagen voor zijn dood betrokken bij een aantal verhitte uitwisselingen op sociale media met Young Dolph, en als gevolg daarvan hebben degenen die de leiding hebben over de Millennium Tour hem tijdelijk van hun prestatielijst verwijderd. Op zijn beurt haalde Soulja Boy uit om te stellen dat de dood van Young Dolph zijn vermogen om zijn fans te vermaken niet mag belemmeren.

Woede barstte onmiddellijk los onder de fans van Young Dolph, waarbij velen de reactie van Soulja Boy als respectloos en toondoof noemden, vooral gezien de aard van de woorden die ze vlak voor de dood van Young Dolph hadden uitgewisseld.

Soulja Boy had een openbare biefstuk met jonge Dolph

Soulja Boy lanceerde de week voor zijn dood een online gevecht met Young Dolph, en fans zijn niet klaar om dat feit te vergeten. De jonge Dolph had een opmerking gemaakt over zijn verdiensten en verklaarde dat hij $ 100.000 verdiende per liveshow die hij uitvoerde. Soulja Boy stimuleerde het gesprek door die dollarwaarde aan te vechten, insinuerend dat Young Dolph niet zo succesvol was en dat hij loog over zijn financiële status. In zijn eigen verdediging sloeg Young Dolph op Soulja Boy door te zeggen: "Hoe verdomme ik ben een onafhankelijke artiest en krijg 100rax plus voor een show? Hoe verdomme @keyglock meer auto's en ijs kreeg dan jij & uw ceo?”

De twee hielden de heen en weer uitwisseling gaande, maar die verbale oorlogvoering was niet genoeg, Soulja Boy liet ook een diss-track vallen die Young Dolph een paar dagen geleden sloeg, en ging toen verder met zijn bedoelingen terug te lopen door te zeggen dat de tekst in Stretch That helemaal niets met Young Dolph te maken had.

Soulja Boy wordt uit de tour gehaald vanwege veiligheidsproblemen

Als gevolg van de verhitte ruzie tussen beide artiesten vlak voor de moord op Young Dolph, hebben de promotors van de Millenium Tour, G-Squared Events, ervoor gekozen om Soulja Boy tijdelijk uit hun line-up te verwijderen. Deze stap lijkt vooral voorzichtig te zijn geweest, gezien het feit dat de volgende twee tourstops St. Louis en Memphis zijn - de plaats waar Young Dolph werd neergeschoten.

De tragedie die zich afspeelde in Astroworld is nog vers en G-Squared Events wil de veiligheid van hun gasten, artiesten of personeel niet in gevaar brengen. Onmiddellijk na de moord op Young Dolph gingen honderden emotioneel beladen fans de straat op om te protesteren en te rouwen, en de menigte was zo intens dat de politie zich haastte om barrières te installeren.

Soulja Boy wil niet dat de dood van de jonge Dolph hem in de weg staat

Op dit moment is besloten dat het een voor de hand liggend en onnodig risico zou zijn om Soulja Boy op een podium te zetten in de geboorteplaats van Young Dolph.

Soulja Boy heeft hiertegen geprotesteerd met een gedurfd antwoord dat de fans van Young Dolph woedend maakte: "Ik word nog steeds betaald. Wat zijn dood met mij te maken heeft? Ik probeer mijn fans te zien."

Aanbevolen: