Saved By The Bell' Revival: Details over de hete, jonge cast

Inhoudsopgave:

Saved By The Bell' Revival: Details over de hete, jonge cast
Saved By The Bell' Revival: Details over de hete, jonge cast
Anonim

Saved By The Bell was een iconisch tv-programma uit de jaren 90 dat een cultklassieker is geworden, zozeer zelfs dat een heropleving van de show nu in zijn tweede seizoen is. Deze keer zijn het echter de kinderen die het opnemen tegen Bayside High.

Terwijl de originele show Kelly Kapowski (Tiffani Thiessen), Zack Morris (Mark-Paul Gosselaar), Lisa Turtle (Lark Voorhees), AC Slater (Mario Lopez), Jessie Spano (Elizabeth Berkley Lauren) en Samuel volgde " Screech" Powers (Dustin Diamond), deze revival volgt de zoon van Zach en Kelly, de zoon van Jessie en hun vrienden, waarbij Lauren, Lopez, Theissan en Gosslear een ondersteunende rol spelen als ouders en leraren.

De serie wordt gestreamd op Peacock en ging in 2020 in première met twee seizoenen op zak. Of de acteurs nu hun acteerdebuut maken of eerder in andere rollen hebben gespeeld, het is de moeite waard om te weten wie ze zijn. Dit is wat we weten over de revivalcast van Saved By The Bell.

10 Josie Totah

Josie Totah speelt Lexi Haddad-DeFabrizio op Saved By The Bell en is ook producer van de serie. In de show speelt ze een cheerleader en een van de meest populaire meisjes op Bayside High. Haar karakter veranderde van mannelijk naar vrouwelijk en creëerde zelfs haar eigen realityshow. Josie Totah is ook in het echte leven transgender en stond vroeger bekend als J. J. Tota. Ze staat bekend om haar rollen in Jessie, Champions, Spider-Man: Homecoming en andere ondersteunende rollen zoals Glee, Sofia the First en meer.

9 Haskiri Velazquez

Haskiri Velazquez speelt Daisy in de show, een studente die niet veel komt en moet overstappen naar Bayside wanneer haar school wordt gesloten. Ze wordt genoemd als de nieuwe Zack Morris voor het doorbreken van de vierde muur. Velazquez groeide op in Washington Heights, NY, waar ze in het weekend een theaterprogramma bijwoonde. Na haar afstuderen schakelde ze over van theater naar tv/film en speelde ze in NYC 22, Law & Order SVU, Blue Bloods en meer.

8 Mitchell Hoog

Mitchell Hoog speelt Mac Morris, de zoon van Zack en Kelly Morris en is de populaire jongen op school omdat zijn vader de gouverneur van Californië is. Naast acteren heeft Hoog een passie voor snowboarden en deed hij mee in Colorado totdat hij door een arts werd verteld te stoppen vanwege blessures. Naast Saved By The Bell speelde Hoog in Walk. Rijden. Rodeo, Harriet en Freaky.

7 Belmont Cameli

Belmont Cameli speelt Jamie Spano, de zoon van Jessi Spano en haar man, in de show. Hij is de schooljock die eigenlijk een goed hart heeft. Belmont Cameli is een opkomend model en acteur. Nadat hij de school had verlaten om acteren te studeren, wist hij dat hij deel wilde uitmaken van de tv-/filmindustrie, of het nu ging om acteren of schrijven en regisseren. Hoewel Saved By The Bell zijn eerste grote/hoofdrol is, heeft hij andere ondersteunende rollen gehad in Along for the Ride, The Husband en Most Guys Are Losers.

6 Alycia Pascual-Pena

Alycia Pascual-Pena speelt Aisha Garcia, Daisy's beste vriendin en het eerste meisje van het voetb alteam in de show. De actrice begon haar carrière als model, modellerend voor bedrijven zoals JC Penney en Neiman Marcus. Saved By The Bell is haar eerste grote hoofdrol, maar ze speelde in een aflevering van Chase en The Plug. Pas dit jaar maakte Pascual-Pena haar filmdebuut als Lucy in Moxie.

5 Dexter Darden

Dexter Darden speelt Devante Young, een getroebleerde jongen met een reputatie en een verborgen talent voor zingen. Naast SBTB heeft Darden een behoorlijk succesvolle acteercarrière achter de rug. Hij is vooral bekend om zijn rol als Frypan in de serie The Maze Runner en speelde ook in Making Moves, Son of the South, The Binge, Joyful Noise en meer. Wat zijn persoonlijke leven betreft, hij is momenteel aan het daten met de zanger Jojo.

4 Abraham Rodriguez

Abraham Rodriguez speelt Spencer Buckley, een student aan Bayside High in de show en heeft een meer prominente rol in seizoen 2. Voordat Rodriguez de rol op Saved By The Bell speelde, speelde Rodriguez Nate Silva in Power Rangers Beast Morphers. Daarvoor verscheen hij in onafhankelijke films, zoals Unwritten, en commercials die werden uitgezonden op de Spaanstalige zenders.

3 Ariela Barer

Ariela Barer speelt Chloe, het hoofd van PRISM, de LGBTQ+-gemeenschap van de school, die in seizoen 2 bij de show kwam. Barer speelde in An American Girl: Chrissa Stands Strong, Yo Gabba Gabba!, Atypical en talloze afleveringen van andere shows. Ze is vooral bekend door het spelen van Gert Yorkes in de Hulu-serie, Runaways. Haar zus is actrice Libe Barer.

2 Deshawn Cavanaugh

Deshawn Cavanaugh speelt Colt Cassidy, Jamie's vriend die ook in het voetb alteam zit. Hij heeft een terugkerende rol in de show. Eerder had Cavanaugh rollen in Schooled, Young Sheldon, Young Americans en Ballers. Hij maakte zijn acteerdebuut in de show van 2016, Supreme Justice With Judge Karen. Hij wil ook regisseren.

1 Matthew Sato

Matthew Sato speelt Gil, de beleefde nerdy nieuwkomer, die dienst doet als klassenpresident en Daisy's crush. Sato heeft andere rollen gehad in Hawaii 5.0, Save Me, Patsy Lee & The Keepers of the 5 Kingdoms en speelt momenteel als Kai in de Disney+ serie, Doogie Kamealoha M. D., een spin-off van Doogie Howser M. D.

Aanbevolen: