Celebrity Feuds die uitbraken tijdens de pandemie

Inhoudsopgave:

Celebrity Feuds die uitbraken tijdens de pandemie
Celebrity Feuds die uitbraken tijdens de pandemie
Anonim

Tot nu toe hebben de jaren 2020 hun deel van de problemen, hindernissen, obstakels gezien … welk woord je ook kiest om dit nogal tumultueuze nieuwe decennium te beschrijven. COVID-19 en de wereldwijde pandemie die het gevolg is van het virus hebben ertoe geleid dat we niet alleen onze manier van leven tot op zekere hoogte hebben veranderd, maar het heeft ook enkele van onze minder bewonderenswaardige eigenschappen naar voren gebracht, zoals woede en woede.

Deze door pandemie veroorzaakte woede is niet alleen beperkt tot gewone mensen. Inderdaad, de wereld van glitter en glamour staat te schuimen,-g.webp

6 Taylor Swift en Kim Kardashian

Taylor Swift is confrontaties nooit uit de weg gegaan en heeft in het verleden haar deel van de run-ins gehad. Deze specifieke vete heeft wortels die helemaal teruggaan tot Kanye West's beruchte onderbreking van Swift's 2009 VMA Best Female Video Award-acceptatie. De zaken bleven escaleren toen West's toenmalige vrouw Kim Kardashian zichzelf in 2016 in de mix voegde en fragmenten vrijgaf van een telefoongesprek tussen Swift en Kanye over het gebruik van de naam van de "Bad Blood"-zanger in een van zijn liedjes. Deze vete is nieuw leven ingeblazen tijdens de pandemie toen Kim de vete opnieuw oplaaide door een foto te plaatsen met een mannequin van Swift die naast Kanye West ligt, waarop Swift reageerde in een Twitter-post: "Ik heb nooit vertrouw een narcist, maar ze houden van me."

Uiteindelijk ging Kardashian naar Twitter voor de laatste woorden en schreef: @taylorswift13 heeft ervoor gekozen om een oude uitwisseling nieuw leven in te blazen - die op dit moment erg egoïstisch voelt, gezien het lijden van miljoenen echte slachtoffers. nu.”

5 Chrissy Teigen en Alison Roman

In mei 2020, kort na het begin van de wereldwijde lockdown, begonnen Chrissy Teigen en voedselcolumnist van de New York Times Alison Roman ruzie te maken over sociale media. Volgens Vox komt de vete voort uit minder dan gratis opmerkingen van Roman gericht aan Marie Kondo (ster van Netflix's Tidying Up with Marie Kondo) en Teigen. Dit zorgde er op zijn beurt voor dat de Lip Sync Battle-host niet terugvloog met gif, maar met schok. Chrissy reageerde op Twitter en zei: "Dit is een enorme teleurstelling en het raakt me hard. Ik maak al jaren recepten voor haar, kocht de kookboeken, steunde haar op social media en prees haar in interviews. Ik heb me zelfs aangemeld voor de uitvoerende productie van de show waar ze het over heeft in dit artikel, "vervolgde ze, "Hoe dan ook, nu dat er is, denk ik dat we elkaar waarschijnlijk moeten ontvolgen @alisonroman." Roman heeft zich sindsdien verontschuldigd met een lang Twitter-bericht, en Teigen accepteerde haar verontschuldiging.

4 Axl Rose en Steven Mnuchin

Van alle opvliegende, uitgesproken rockiconen, Axl Rose v alt ongetwijfeld op tussen de massa. In het begin van de jaren 90 had Rose ruzie met mensen als Kurt Cobain en Vince Neil. Met de hernieuwde opkomst van Guns and Roses, heeft Rose ontdekt dat hij opnieuw-g.webp" />Steven Mnuchin “Het is officieel! Wat iemand ook eerder van Steve Mnuchin heeft gedacht, hij is officieel een klootzak”, tweette Rose schijnbaar uit het niets volgens Rolling Stone. Dit leidde tot een Twitter-reactie van Steven met de tekst: "Wat heb je de laatste tijd voor het land gedaan?" Sinds Axl het laatste woord heeft getweet, zijn er geen weerhaken meer uit beide delen.

3 Megan Thee Stallion en Tory Lanez

Deze wordt een beetje serieuzer omdat wapengeweld een vete naar een nieuw niveau tilt. Volgens Vulture beweerde Megan Thee Stallion in augustus 2020 dat Tory Lanez verantwoordelijk was voor een schotwond in de voet van de zangeres "Body". Op Instagram plaatste Megan een video waarin ze zei: "Ja, deze n Tory heeft me neergeschoten." De politie van Los Angeles startte een onderzoek waarin getuigen van het evenement onbetrouwbaar waren, en sommigen beweerden zelfs dat Megan haar verwondingen had opgelopen via een gebroken glas, wat Megan ontkent. Echter, op 8 oktober kondigde het Los Angeles District Attorney's Office een misdrijf aan en vuurwapens tegen Tory.

2 Sacha Baron Cohen en Rudy Giuliani

Begin met Borat vervolg, komt deze vete voort uit de controverse die voortkwam uit de verschijning van de voormalige burgemeester van New York Rudy Giuliani in de film. In een interview voor Vanity's Actors on Actors met Ben Affleck , deelde Cohen zijn gedachten over Giuliani's acties in de film: We waren bang dat het in een nog lelijker situatie zou uitmonden.” Giuliani ging naar Twitter om de negatieve pers te verdrijven met een tweet die luidde: “De Borat-video is een complete verzinsel,” vervolgde Rudy, “op geen enkel moment voor, tijdens of na de interview was ik ooit ongepast. Als Sacha Baron Cohen anders suggereert, is hij een steenkoude leugenaar.” Dingen tussen de voormalige burgemeester en de acteur lijken te zijn gesmoord.

1 Machinegeweer Kelly en Conor McGregor

The Notorious One (Conor McGregor) is geen onbekende in het feit dat zijn naam verbonden is met een soort vete. Het vurige humeur, de charismatische humor en de opschepperige houding van de onbezonnen Ier maken deel uit van wat de voormalige 'champ-champ' vanaf het begin tot een medialieveling maakte. Onlangs heeft McGregor zijn bizarre capriolen echter uit de achthoek gehaald en naar onbekend terrein gebracht, zoals pubs, clubs en zelfs rode loper-evenementen. Tijdens het bijwonen van de MTV Awards afgelopen september, kwam McGregor Machine Gun Kelly tegen terwijl hij over de rode loper liep. Volgens TMZ begon het incident nadat McGregor MGK naar verluidt om een foto had gevraagd, die de 'Wild Boy'-zanger weigerde. Van daaruit escaleerden de dingen in Kelly die naar verluidt McGregor duwde, waardoor de Ier struikelde en zijn drankje morste. Sinds de woordenwisseling is er geen activiteit meer geweest van beide partijen.

Aanbevolen: