Waarom Taylor Lautner echt Hollywood verliet en wat hij nu doet?

Inhoudsopgave:

Waarom Taylor Lautner echt Hollywood verliet en wat hij nu doet?
Waarom Taylor Lautner echt Hollywood verliet en wat hij nu doet?
Anonim

Met Twilight-alumni Robert Pattinson en Kristen Stewart in hun eigen grote projecten in 2022, merkten fans van de vampierroman op dat de andere ster van de franchise, Taylor Lautner, niet zo aanwezig is in Hollywood. Voorafgaand aan zijn Netflix-film Home Team, uitgebracht in 2022, was Lautner zelfs sinds 2016 niet meer in een film verschenen.

Fans maken zich zorgen over Lautner sinds hij zijn geleidelijke terugtrekking uit Hollywood observeerde en vroegen zich af wat er precies aan de hand was met zijn acteercarrière. Terwijl sommige mensen hebben gespeculeerd dat Hollywood Lautner probeert te annuleren, vragen anderen zich af of hij al dan niet op zijn eigen voorwaarden is vertrokken. Het lijkt erop dat er niet slechts één factor was die leidde tot Lautners terugtrekking uit Hollywood, maar verschillende dingen. En sinds hij onlangs actief is geweest in Tinseltown, zijn er geruchten dat Lautner zich op zijn comeback voorbereidt.

Waarom is Taylor Lautner niet meer in films te zien?

Toen de eerste Twilight-film in 2008 werd uitgebracht, werd Taylor Lautner een wereldwijde superster. Hij was al te zien in opmerkelijke films, zoals Cheaper by the Dozen 2 uit 2005, tegenover Steve Martin en Hilary Duff.

Maar het portretteerde de weerwolf Jacob Black in de waanzinnig populaire verfilmingen van het boek van Stephenie Meyer die Lautner naar internationale sterrenstatus brachten. Toen hij voor het eerst in de franchise verscheen, vermoedden fans dat hij een succesvolle carrière in Hollywood had voor de toekomst. Maar toen verdween hij zo goed als uit Tinseltown.

Volgens Looper zijn er verschillende redenen waarom Lautner niet langer actief films maakt. Een van de meest verrassende is dat hij voelde dat Twilight hem definieerde, en hij kon niet wegkomen uit de rol van Jacob Black. Welke andere projecten hij ook aannam, mensen zagen hem gewoon als Jacob Black.

Omdat Jacob Black meerdere scènes heeft waarin hij shirtloos lijkt, werd Lautner tot op zekere hoogte ook geseksualiseerd en begonnen fans hem te zien als een object in plaats van als een acteur met andere talenten.

De publicatie beweert ook dat Lautner mogelijk meer geld wilde hebben dan hem werd aangeboden voor zijn projecten die volgden op de Twilight-franchise. Het niet ontvangen van het salaris dat hij wilde, kan een andere katalysator zijn geweest waardoor hij Hollywood in de steek liet.

Looper meldt dat Lautner een salaris van $7,5 miljoen heeft gevraagd voor de film Stretch Armstrong, en benadrukt dat dit een zeer hoog salaris is voor een acteur die nog nooit eerder een film heeft geopend.

Het zou voor elke film moeilijk zijn om de wereldwijde erkenning te krijgen die de Twilight-franchise deed, en Lautner zag ook veel minder succes bij de volgende projecten die hij op zich nam.

In 2011, voorafgaand aan de voltooiing van Lautners werk aan Twilight, speelde hij in de film Abduction, over een tiener die werd weggegeven voor adoptie omdat zijn biologische ouders bezig waren corruptie met de CIA aan het licht te brengen.

De film kreeg slechte recensies, en velen beweerden dat het een poging was om te profiteren van Lautners roem door Jacob Black te spelen.

Critici beoordeelden ook zijn 2015-project Tracers negatief, evenals de Adam Sandler-komedie The Ridiculous 6. In 2016 kreeg de Indie-film waarin hij speelde, Run the Tide, ook kritiek van het publiek en recensenten.

De publicatie geeft ook aan dat Lautner het altijd leuk vond om met zijn gezin buiten Hollywood te wonen, en een toegewijde relatie heeft met Tay Dome - die hij niet bereid is Hollywood in de weg te laten staan.

Wat doet Taylor Lautner nu?

Fans waren enthousiast in 2022 toen Lautners eerste film sinds Run the Tide uit 2016 werd uitgebracht. In Thuisteam schittert Lautner samen met Kevin James en Rob Schneider in een film over de coach van de New Orleans Saints.

Hoewel de film misschien niet aangeeft dat Lautner naar Hollywood zal terugkeren in dezelfde hoedanigheid waarin hij ooit opereerde, vonden fans het geweldig om hem weer op het grote scherm te zien.

Volgens The Net Line zou Lautner nog steeds een officiële comeback kunnen maken, hoewel hij gelukkig genoeg lijkt om rustig te leven met zijn verloofde in Californië.

Met wie is Taylor Lautner verloofd?

Taylor Lautner is in de loop der jaren met een paar vrouwen in verband gebracht. Maar in 2021 stelde hij de vraag aan vriendin Tay Dome. Dome deelde foto's van het voorstel op haar Instagram-pagina en onderschreef ze: Mijn absoluut beste vriend. IK KAN NIET WACHTEN OM VOOR ALTIJD MET JE DOOR TE KOMEN.”

Dome werkt als verpleegster in Californië, en men denkt dat het stel in 2018 voor het eerst begon te daten nadat ze samen een bruiloft hadden bijgewoond.

Us Weekly meldt dat het paar vaak over elkaar praat op sociale media en niet bang is om hun liefde in het openbaar te verklaren.

Voor Dome's verjaardag in maart wijdde Lautner een bericht aan haar, waarin hij zei: Je bent de meest verbazingwekkende ziel die ik ooit heb mogen kennen. Ik streef ernaar om elke dag meer zoals jij te zijn. Dit wordt je beste jaar tot nu toe en ik kan niet wachten om het met je mee te maken. Liefs, jongen Tay.”

Aanbevolen: