Larry David zweert dat zijn nettowaarde niet zo hoog is als fans denken

Inhoudsopgave:

Larry David zweert dat zijn nettowaarde niet zo hoog is als fans denken
Larry David zweert dat zijn nettowaarde niet zo hoog is als fans denken
Anonim

Hij zit al heel lang in de branche en fans weten dat Larry David veel succes heeft gehad. En na al zijn successen zijn fans vooral nieuwsgierig naar wat er in Larry's portemonnee zit. Er wordt al lang gesuggereerd dat het vermogen van Larry David een indrukwekkend hoog bedrag is, hoewel het allemaal voornamelijk speculatie is, en misschien een paar insider-onthullingen.

Maar als het gaat om onderwerpen als hoe Larry zijn nettowaarde van $ 400 miljoen uitgeeft, maakt de komiek bezwaar tegen de manier waarop sommige bronnen rapporteren wat zij als feiten beschouwen.

Wat is het vermogen van Larry David?

De meeste bronnen zijn het erover eens dat Larry David ongeveer $ 400 miljoen waard is, hoewel sommigen een bereik van $ 400 miljoen tot $ 900 miljoen suggereren. Het punt is dat al die cijfers gebaseerd zijn op de inkomsten van Davids verschillende projecten, en het blijkt dat de komiek het volledig oneens is met alle berekeningen.

In feite, helemaal terug in 2015, bracht een CBS-interview met Charlie Rose de kwestie van geld op de voorgrond. In dat interview betoogde Charlie dat Larry David dichter bij $500M dan $400M waard is, wat David heftig ontkende, merkte Business Insider op.

David noemde de beweringen over zijn vermogen "belachelijk" en "absurd", zelfs "ongepast". Hij verklaarde dat hij dat soort geld niet had, hoewel hij toegaf 'veel geld' te hebben. Alleen niet zo veel. En het blijkt dat er een reden is waarom het vermogen van Larry David niet zo hoog is als sommige bronnen melden.

Larry David zegt dat zijn ex-vrouw de helft van zijn geld heeft opgebruikt

Nog een reden waarom Larry beweert dat hij niet zoveel waard is als iedereen beweert? Omdat zijn ex-vrouw Laurie David hem voor de helft nam.

Larry legde uit dat zijn ex-vrouw een fikse betaaldag kreeg toen ze uit elkaar gingen, niet omdat hij een aardige vent is, maar omdat het de wet is. Hoewel hij suggereerde dat Laurie hem zou schoonmaken voor "de helft" van zijn geld, is het niet precies te zeggen hoeveel dat was, aangezien Larry onvermurwbaar lijkt om zijn werkelijke vermogen geheim te houden.

Toch suggereerden verschillende bronnen dat het vermogen van Larry David in 2007, toen hij scheidde, meer als $ 900 miljoen bedroeg. De helft van dat verdwijnen via de echtscheidingsrechtbank zou David nog steeds achterlaten met minstens $ 450 miljoen, waardoor fans een beetje in de war zijn over waarom de acteur zo vastbesloten is om iedereen ervan te overtuigen dat zijn vermogen veel lager is.

Natuurlijk, hoewel hij twee kinderen had met Laurie, is Larry duidelijk verder uit dat huwelijk. Hij is nu getrouwd met Ashley Underwood, die 38 jaar jonger is dan hij. Hopelijk heeft hij deze keer een luchtdicht huwelijkscontract in de hand, voor het geval dat.

Larry was niet blij met de geldvragen

In verschillende interviews door de jaren heen, waaronder een met Rolling Stone, jaren voor het CBS '60 Minutes'-interview, heeft Larry David vragen over zijn vermogen ontweken. Als hij acteert of een grapje maakt wanneer hij de vragen beantwoordt, doet hij het geweldig; hij lijkt bijna ontevreden als hij naar geld wordt gevraagd.

Het is echter niet verrassend; Larry heeft gezegd dat het "beschamend" is dat mensen de hele tijd naar zijn vermogen vragen en over het onderwerp speculeren.

De nettowaarde van Larry David is een onderwerp dat hij niet graag bespreekt

Nog een twistpunt voor David? Het feit dat niemand nieuwsgierig is naar hoeveel geld Jerry Seinfeld heeft. In een interview werd Larry geciteerd als te zeggen dat niemand Jerry ervan beschuldigt te veel geld te hebben, of vraagt hoe hij het heeft verdiend, of zich verbaast over hoe hoog zijn banksaldo is.

Larry suggereerde dat het komt omdat Jerry de ster was van 'Seinfeld', dus iedereen verwacht dat hij een hoop geld gaat verdienen, omdat zijn baan de hele serie zo zichtbaar was voor de camera (en ja, Larry was daar, maar had veel minder optredens dan de hoofdrolspeler in de show).

Larry David weet dat Jerry Seinfeld rijker is dan hij

Ter referentie, Jerry Seinfeld is een gerapporteerde $ 950 miljoen waard, en Larry heeft een punt. Terwijl het feit dat Larry zo rijk is een soort van "afwijking" is, is het hebben van een hoop deeg voor Jerry gewoon normaal omdat hij het gezicht was van 'Seinfeld'.

Het is duidelijk dat Larry David daar niet blij mee is, maar misschien stoort hij zich ook aan het feit dat Jerry in alle opzichten veel meer geld heeft dan hij. Vooral als Larry eerlijk is en zijn vermogen ergens onder de $ 400 miljoen ligt, is er een enorme discrepantie tussen Jerry's vermogen en het zijne.

Hoewel hun carrières niet helemaal parallel lopen, kunnen fans Larry's frustraties waarderen, vooral omdat niemand Jerry meeneemt op '60 Minutes' om over zijn bankafschriften te gluren.

Aanbevolen: