Een tijdlijn van de relatie tussen Dakota Johnson en Chris Martin

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van de relatie tussen Dakota Johnson en Chris Martin
Een tijdlijn van de relatie tussen Dakota Johnson en Chris Martin
Anonim

Hollywood heeft een behoorlijk aantal ingehouden romances, en de relatie tussen actrice Dakota Johnson en Coldplay-zanger, Chris Martin, is er een van. Sinds 2017 is het paar aan het daten, maar geen van beiden is naar voren gekomen om het publiek duidelijk te maken. Dit is toevallig Martins eerste serieuze relatie na zijn scheiding en bewuste ontkoppeling van actrice Gwyneth P altrow, nu beroemd om haar Goop-merk.

32-jarige Dakota Johnson, aan de andere kant, had eerder een relatie met haar jeugdliefde, Noah Gersh. De Fifty Shades of Grey-actrice was ook gekoppeld aan acteur Jordan Masterson en muzikant Matthew Hitt, met wie ze een relatie had voordat Chris Martin rondkwam. Meer dan we kunnen tellen, zijn Martin en Johnson samen gespot en hebben ze een paar goals gemaakt. Hier is een tijdlijn van hun relatie tot nu toe:

10 oktober 2017: geruchten beginnen na een sushi-date

Geruchten over een relatie tussen Dakota Johnson en Chris Martin doken op in oktober 2017 toen het paar werd gespot op een sushi-dinerdatum. Volgens People koos het paar een willekeurige dinsdagavond om wat sushi te pakken en waren ze volgens een getuige ‘gezellig en aanhankelijk’ met elkaar. Dakota en Chris verslaan de paparazzi in hun eigen spel, aangezien er nooit foto's van die avond zijn opgedoken.

9 november 2017: Johnson wordt gespot tijdens een Coldplay-concert

Nadat geruchten over de relatie tussen Johnson en Martin begonnen, duurde het niet lang voordat er weer een publieke verschijning werd gemaakt, waardoor er nog meer brandstof op het vuur kwam. De Head Full of Dreams Tour van Coldplay begon in maart 2016 en liep door tot november 2017, de laatste stop van de band in Argentinië. Tijdens de finale van de tour werd Johnson gespot in een geluidscabine.

8 november 2017: Het stel woont een Nick Cave-concert bij

In november was het vrij duidelijk dat er iets broeide tussen Johnson en Martin. Blijkt dat een Coldplay-concert niet het enige was dat Johnson zou bijwonen. Het paar vloog helemaal naar Israël om een concert van Nick Cave bij te wonen. Voorafgaand aan het optreden van Cave was de leadzanger van Coldplay te zien in het gezelschap van Cave in een restaurant genaamd Yam Sheva, met Johnson aan zijn zijde.

7 december 2017: de relatie is bevestigd

In december 2017 bevestigde Us Weekly dat Johnson en Martin inderdaad een item waren. De publicatie kreeg een tip van een anonieme bron, die zei: Ze hebben elkaar heel goed leren kennen en voelen zich erg op hun gemak bij elkaar. Chris stuurt Dakota zijn muziek om haar mening te krijgen.” De bron onthulde verder dat het serieus begon te worden en dat het meer was dan alleen een affaire.

6 januari 2018: Don Johnson geeft zijn twee cent

Bij de National Television Awards was Don Johnson, de vader van Dakota Johnson, de eerste die zijn twee cent gaf voor de onwaarschijnlijke combinatie. Gevraagd naar de ontluikende romance, maakte Johnson er eerst een grapje van. "Ja, dat is… eh verontrustend, nietwaar? ' zei de Miami Vice-acteur, voordat hij het allemaal bekroont met vertrouwen in zijn dochter. "Nee, ze is een grote meid, ze kan zichzelf aan."

5 mei 2018: Melanie Griffith geeft haar goedkeuringsstempel

Hoewel Don Johnson de relatie als verontrustend beschouwt, lijkt de moeder van Dakota Johnson, Melanie Griffith, een andere kijk te hebben als het gaat om de relatie van haar dochter met de 'Fix You'-zangeres. Op de Global Gift Foundation Women Empowerment Luncheon, toen hem werd gevraagd naar de relatie van haar dochter, zei Griffith dat ze het geweldig vond dat ze privé was over haar leven. Over de 'Hymn for the Weekend'-zangeres zei ze: "Ik ben dol op hem!", waarmee ze het paar een publieke stempel van goedkeuring gaf.

4 augustus 2019: het koppel verschijnt bij de première van ‘The Peanut Butter’

Meer dan een jaar nadat Griffith Martin haar stempel van goedkeuring had gegeven, dacht men dat er veel was gebeurd tussen de twee. Naast geruchten over een verloving die rondvloog, bevestigde Johnson tijdens een aflevering van The Ellen DeGeneres Show ook dat ze niet zwanger was. Het paar had ook te maken met geruchten die opdoken over Chris Martin die gezellig zou worden met een andere beroemdheid. Het leek goed te gaan toen ze opnieuw in het openbaar werden gezien bij de première van The Peanut Butter.

3 maart 2020: The Hand Wash Challenge

We zouden graag denken dat dit het punt is waarop Dakota Johnson en Chris Martin Instagram officieel werden, maar het is hier noch daar. Johnson ging aan het begin van de pandemie de uitdaging aan om handen te wassen, met behulp van het account van haar vriendin Olivia Wilde. In de clip ziet ze ‘haar’ handen wassen, maar in werkelijkheid is Chris Martin degene die de was doet.

2 januari 2021: The Pair verwerft een Malibu Mansion

Tegen het einde van 2020 had de relatie tussen Dakota en Chris zijn ultieme hoogtepunt bereikt. De actrice van Fifty Shades Freed regisseerde een Coldplay-video en was daarmee het eerste officiële werk tussen de twee. In december werd Dakota gespot met een smaragdgroene verlovingsring, maar niets werd bevestigd. In januari 2021 werd gemeld dat het paar ging samenwonen en zich had gevestigd in een herenhuis in Malibu dat voor miljoenen was gekocht.

1 oktober 2021: Martin verwijst naar Johnson als ‘My Universe’

In mei 2021 werden Johnson en Martin opnieuw samen gezien, dit keer tijdens een uitje in Spanje. Kort daarna verklaarde de zanger voor het eerst in het openbaar zijn liefde voor Johnson en noemde haar zijn 'universum' door een optreden in Londen aan haar op te dragen. “Dit gaat over mijn universum. En ze is hier!” zei Martin terwijl hij naar Johnson wees. Een maand later zou Johnson doorgaan over hoe het geweldig was met haar partner.

Aanbevolen: