Een tijdlijn van de relatie tussen Jessie James en Eric Decker

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van de relatie tussen Jessie James en Eric Decker
Een tijdlijn van de relatie tussen Jessie James en Eric Decker
Anonim

Toen Jessie James Eric Decker ontmoette, had ze een pact met zichzelf gesloten om uit de buurt van mannen te blijven. Dit onthulde ze in haar memoires uit 2018, Just Jessie: My Guide to Love, Life, Family, and Food. Haar verleden, zegt ze in haar boek, omvatte een datinggeschiedenis waarbij een van de grootste honkbalspelers van deze generatie betrokken was.

Jessie genoot van het vrijgezelle leven toen een wederzijdse vriend haar nummer aan Eric doorgaf. Vanaf het moment dat hij het allereerste sms-bericht stuurde, zegt Jessie in haar memoires, besloot ze dat ze dingen ging doen die ver van de norm afstonden. Als Decker haar wilde, zou hij haar moeten verdienen. Hij verdiende haar, en hun liefde heeft zich voor onze ogen ontvouwd. Hier is een tijdlijn van het leven van de tortelduifjes:

9 2011: Ontmoeting via een wederzijdse vriend

We hebben Jessie en Eric Decker om toe te voegen aan de lijst met beroemdheden die elkaar hebben ontmoet via gemeenschappelijke vrienden. (Eerst op die lijst zouden Meghan Markle en prins Harry zijn, die ervoor kozen om de identiteit van hun wederzijdse vriend anoniem te houden.) Jessie's vriend was toevallig aan het dineren met Eric toen ze haar een sms stuurde. Nadat haar vriend Eric een foto van Jessie had laten zien, waren alle systemen klaar, maar niet voordat Eric op jacht ging.

8 april 2012: Eric besluit er een ring op te zetten

In april 2012 kondigden Eric en Jessie aan dat de voormalige NFL-speler had besloten er een ring om te doen. Jaren later, toen Jessie werd gevraagd wat er voor nodig was om Eric een aanzoek te doen, gaf ze datingadvies aan singles in het spel: Je verdient het. Je verdient het. Je verdient het om de juiste man te vinden. Neem geen genoegen. Je verdient de juiste persoon in je leven. Iedereen verdient liefde. Ik denk dat als je het weet, je het weet”, zei de ‘When You Say My Name’-zanger.

7 juni 2013: Trouwklokken

Eric en Jessie trouwden in juni 2013 in St. Francis in Castle Rock, Colorado. De huwelijksreceptie was in de Castle Cliff Estates. Op hun gastenlijst stonden Denver Broncos wide receiver Demaryius Thomas en voormalig hoofdcoach Glen Mason. De bruiloft werd uitgezonden op E! en we hebben Eric en Jessie huwelijksgeschenken zien uitwisselen. "Vandaag is de dag dat ik met de man van mijn dromen mag trouwen", sprak een opgetogen Jessie met een grote glimlach op haar gezicht.

6 september 2013: 'Eric & Jessie: Game On' Premieres' op E

Hoewel Eric en Jessie in juni zijn getrouwd, duurde het tot september voordat de realityshow Eric & Jessie: Game On werd uitgezonden. De show liep drie seizoenen tot oktober 2017. Tijdens de show zagen we het paar veranderen van pasgetrouwden naar ouders. Soms was de vreugde zo simpel als het kijken naar Eric die de tuin deed of Jessie een babyshower voor haar zus plantte.

5 maart 2014: Baby Vivianne checkt in

Op 18 maart 2014 verwelkomden Jessie James en Eric Decker hun eerste bundel van vreugde: baby Vivianne. Via zijn Instagram begon Eric het goede nieuws met zijn publiek te delen. “Wat een geweldige, levensveranderende ervaring! Een dag van extreme intensiteit die gevuld is met rauwe emotie. Ik ben een trotse echtgenoot van zo'n ontzettend stoere en liefdevolle vrouw! Ik ben een trotse vader van Gods grootste geschenk op aarde, mijn kleine prinses, schreef Eric.

4 september 2015: Jessie James bev alt van baby nummer twee

In september 2015 beviel Jessie James van het tweede kind van het stel, Eric Jr. Zowel Jessie als Eric deelden het goede nieuws met hun volgers op Instagram. Eric bedankte via een tweet iedereen voor de warme wensen. “Bedankt voor alle beterschapswensen! Mama en zoontje maken het goed! Vivi is de liefste grote zus", schreef hij. Via haar Instagram schreef de tweede keer moeder: "Ik heb niet veel te zeggen!" tot grote vreugde van haar volgers.

3 maart 2018: Het koppel verwelkomt derde kind

In april 2018 deelde Jessie James het nieuws dat hun derde kind net was geboren. “Forrest Bradley Decker geboren op 31 maart en weegt 9 pond. We zijn zo verliefd , schreef de countryzanger op Instagram. Dit kwam na een onthulling die Decker via een interview met Today deed, dat Vivianne en Eric Jr. doodsbang waren voor broers en zussen. Vivianne was echter meer geneigd om een zusje.

2 juni 2019: De ultieme koppeltest

In 2019 verscheen Jessie op de Bobby Bones Show, waar zij en Eric een test deden om te peilen hoe goed ze elkaar kenden. Het paar werd gevraagd om een paar vragen te beantwoorden, waarvan de meest pittige was wie hun beroemdheden waren. We kwamen erachter dat Jessie dacht dat Eric Jessica Alba of Jennifer Aniston leuk vond. Ze heeft Jessica Alba gelijk.

1 januari 2021: een geplande vasectomie

Begin dit jaar werd onthuld dat Eric en Jessie niet zo zeker waren of ze nieuwe kinderen aan hun kleine stam zouden toevoegen. In een exclusief gesprek met US Weekly zei Jessie dat Decker een operatie had gepland. “Ik weet niet wat ik ervan vind. Ik denk dat hij die ochtend wakker wordt om naar de dokter te gaan en ik ga huilen, zei ze.

Aanbevolen: