Werkt Olivia Rodrigo al aan een tweede album?

Inhoudsopgave:

Werkt Olivia Rodrigo al aan een tweede album?
Werkt Olivia Rodrigo al aan een tweede album?
Anonim

2021 was een geweldig jaar voor Olivia Rodrigo. De bekendheid van de Disney Channel-ster groeide en groeide, en groeide toen nog meer nadat haar debuutsingle "drivers license", uitgebracht in januari, een record van acht weken op nummer één in de Billboard Hot 100 had doorgebracht. De vervolgsingle "deja vu" debuteerde op nummer acht, waarmee Rodrigo de titel kreeg van de eerste artiest die zijn eerste twee singles-debuut in de top 10 had. alsof Rodrigo de hele muziekindustrie om haar 18-jarige vingers had gewikkeld.

SOUR's 11 nummers van liefdesverdriet resoneerden met haar fans, en het album debuteerde met meer dan 295.000 album-equivalenten. En ook al is het pas zes maanden geleden sinds de release van haar eerste volledige plaat, fans van de zangeres schreeuwen om meer. Werkt Rodrigo aan een ander album, en zijn de geruchten dat het een ZOETE tegenhanger is van haar eerste drop waar? Lees verder om erachter te komen.

6 Terug naar school?

Eerst eerst - voordat Rodrigo recordbrekende albums uitbracht, was ze de hoofdrolspeler in de populaire Disney+-show High School Musical: The Musical: The Series. Zal Rodrigo, nu de show voor een derde seizoen is bevestigd, zich op haar acteren concentreren voordat ze haar tweede studioalbum opneemt? Bovendien heeft ze niet eens de kans gehad om haar eerste tournee te maken vanwege de verstoringen die de aanhoudende wereldwijde pandemie heeft veroorzaakt in de entertainmentwereld, dus zou ze het opnemen van haar volgende album boven alles stellen?

In mei van dit jaar vertelde Rodrigo aan The Guardian dat ze zich nog twee jaar inzet voor High School Musical: The Musical: The Series, wat suggereert dat ze zal terugkeren voor seizoen drie (en mogelijk seizoen vier!) laten we niet vergeten, ze nam haar eerste album op terwijl ze ook in de show verscheen. Diezelfde maand, toen hem werd gevraagd "wat nu?" door NYLON magazine, antwoordde de zangeres: "Mijn leven is nu echt geweldig. Het is zo geweldig om muziek te maken en je op die manier gezien te voelen", vertelde ze. leuk. Ik heb het zo druk. We halen een taart of zoiets."

5 Zuur dan zoet?

Zou Rodrigo een Ed Sheeran kunnen maken en al haar albums rond een bepaald concept kunnen thema, in haar geval smaken in plaats van wiskunde? Er gaat al lang een gerucht dat de tienerzangeres haar SOUR-album zal opvolgen met een partneralbum met de titel SWEET, een album dat alle positieve liefdesliedjes over een relatie zou bevatten, in tegenstelling tot het liefdesverdriet waarin SOUR bloeide.

Het gerucht begon op TikTok toen fans met arendsogen merkten dat geen van de liefdesliedjes die Rodrigo het jaar ervoor had geplaagd, op SOUR terechtkwam, en de zangeres zelf had gezegd dat ze besloot die nummers te bewaren voor een ander album en blijf bij het liefdesverdriet-thema voor SOUR. Ze had eerder uitgelegd dat ze dol was op het idee van 'iets heel liefs en geweldigs dat gewoon vreselijk mis gaat'. En dan was er nog de Sour Patch Kids-collab, waarbij de zangeres samen met het merk een doos met gummies in beperkte oplage opleverde. De Sour Patch Kids-slogan? "Zuur dan zoet."

4 Zout? Hartig? Umami?

Nou, het lijkt erop dat Miss Rodrigo schijnbaar heeft bevestigd dat ze inderdaad aan dat tweede album werkt, maar of de SWEET-theorie waar blijkt te zijn, v alt nog te bezien. Rodrigo houdt dat geheim goed bewaakt. Op de vraag van Jimmy Kimmel in zijn talkshow Jimmy Kimmel Live! of SOUR zou leiden tot een gelijknamig vervolgalbum zoals fans hadden voorspeld, antwoordde de "verrader"-zanger: "Zout? Hartig? Umami? Ik weet het niet. Het is mijn kleine geheim. Ik ben nog steeds bezig met de rest van het." Geen bevestiging, maar ook geen ontkenning.

3 Gelukkiger

Rodrigo genoot van de theorie, maar vertelde Clash Music dat hoewel het niet haar idee was om het "zure dan zoete ding" te doen, ze het een zeer interessant gerucht vond. "Ik heb geen plannen om dat uit te brengen, maar ik vind het leuk om de theorieën van mensen te zien", zei ze, eraan toevoegend dat het "lang duurt om een plaat te maken". De "wrede" songwriter zei echter dat haar volgende LP "waarschijnlijk… een stuk gelukkiger zal zijn dan de plaat die ik zojuist heb gemaakt. Mijn smaak verandert altijd, en ik denk dat dat zal worden weerspiegeld in het volgende album."

2 Olivia Rodrigo feat…?

Kunnen we samenwerkingen verwachten op haar volgende release? Rodrigo's eerste album had geen functies op een van de nummers, hoewel ze Taylor Swift's "New Years Day" wel interpoleerde op "1 step forward, 3 steps back". Maar de ster zendt het universum precies uit met wie ze in de toekomst zou willen werken. "Het zou zo gaaf zijn om een nummer te maken met St. Vincent, "vertelde ze aan Clash Music, eraan toevoegend dat ze ook "geobsedeerd" is door Jack White. "Het zou cool zijn om een nummer met hem te doen en hem een nummer van mij te laten produceren."

1 Hard schrijven

Hoewel elke verwachte toekomstige LP van de 'favoriete misdaad'-zanger zeker nog ver weg is, kunnen fans blij zijn te weten dat er muziek aankomt, en in de tussentijd vertoont Rodrigo geen tekenen van vertraging. Vijf singles, met bijbehorende muziekvideo's zijn tot nu toe uitgebracht van SOUR, en "good 4 u" en "traitor" houden stand in de Hot 100 top 40. En als Rodrigo terugkeert naar High School Musical: The Musical: The Series voordat ze terugkeert naar de studio, zal dat gewoon een reden zijn om meer van haar muziek te vieren, waarbij de getalenteerde songwriter zeker haar songwritingvaardigheden zal blijven bijdragen aan de muzikale nummers van de shows.

Aanbevolen: