Werkt Bruce Willis aan een nieuwe 'Die Hard'-film?

Inhoudsopgave:

Werkt Bruce Willis aan een nieuwe 'Die Hard'-film?
Werkt Bruce Willis aan een nieuwe 'Die Hard'-film?
Anonim

We dachten allemaal dat Rumer Willis ons aan het trollen was met een advertentie voor Die Hard-batterijen, waarin haar vader, Bruce Willis, zijn rol als de onconventionele misdaadbestrijder van New York City herneemt om het product te promoten. De video van Die Hard Battery is kort, maar nogal wat dingen wijzen in de richting van een ander deel in de filmfranchise.

Ten eerste waren er al in 2018 gesprekken over een zesde inzending in de Die Hard-franchise. De film die door Lorenzo di Bonaventura zou worden geproduceerd, zou McClane gaan heten. Houd in gedachten dat dit het laatste was dat iemand van het project hoorde. Het is vermoedelijk voorlopig opgeschort.

Ten tweede is een hashtag van DieHardisBack vrij eenvoudig. Willis' dochter Rumer was degene die ermee begon, maar het idee dat John McClane een comeback maakt, zal elke fan zeker enthousiast maken. De laatste aflevering waarin McClane samenwerkte met zijn zoon van een CIA-agent, voldeed niet aan de verwachtingen, dus het publiek wil dat hun favoriete actieheld terugkomt om een fatsoenlijke uitzending te ontvangen.

Of de film nu plaatsvindt of niet, Disney's overname van Die Hard betekent waarschijnlijk dat er een nieuw hoofdstuk in de actiethriller-saga op komst is. De mediagigant zal niet toestaan dat een franchise als Die Hard in de vergetelheid raakt, en nu Willis de ouderdom nadert, zullen ze de actieserie moeten afronden terwijl hun hoofdrolspeler nog jong genoeg is om het laatste hoofdstuk te voltooien.

Aan de andere kant kan Disney besluiten Die Hard opnieuw op te starten met een nieuwe hoofdrol in plaats van Willis. Ze zouden vermoedelijk de veteraan ertoe brengen zijn rol opnieuw op te nemen voordat hij de fakkel van hemzelf doorgeeft aan degene die ze kiezen om zijn schoenen te vullen. Velen zouden aannemen dat het personage van Jai Courtney uit A Good Day To Die Hard de opvolger van McClane zal zijn, maar als het bedrijf hem niet terug kan krijgen, kunnen ze altijd op jacht gaan naar iemand anders.

Is het einde van 'Die Hard' in zicht?

Afbeelding
Afbeelding

Wat potentiële kandidaten betreft, zijn er een paar actiesterren die perfecte vervangers zijn voor McClane, Ryan Reynolds en Chris Hemsworth. Beiden hebben superhelden, huurlingen en jongens gespeeld met een probleem met autoriteit. Dat maakt ze ideale kandidaten om Willis te vervangen als hij niet langer in staat is om mee te vechten.

Of, in plaats van de traditionele route te volgen van een hero-agent die verder gaat zodat een jongere versie van in wezen hetzelfde personage hem kan vervangen, zal Disney misschien een oud castlid terugbrengen voor een ander buddy-cop-avontuur. We hebben het over Samuel L. Jackson.

Jackson was eenmalig te zien in Die Hard With A Vengeance en voegde zich bij John McClane (Willis) als een onwetende partner die helpt voorkomen dat een overval en een terroristisch complot zich ontvouwen. Er is niets meer van Zeus (Jackson) vernomen sinds, natuurlijk, een laatste uitje met hem en een bejaarde McClane zou antwoorden kunnen geven op waar hij al die tijd is geweest. Bovendien zou een laatste avontuur met Samuel L. Jackson en Bruce Willis vermakelijk zijn, ongeacht de verhaallijn. Hun eerste missie samen bewees dat ze een goede chemie hebben en dat ze net zo getalenteerd zouden zijn in een nieuwe film.

De vraag blijft echter omdat we nog steeds niet weten of de Die Hard Is Back-promo een legitieme video was of dat het gewoon een overtuigende advertentie is voor de batterijen met dezelfde naam. Hoe dan ook, nu is het recht om een laatste Die Hard-film te ontwikkelen, want als Disney nog langer wacht, kan het te laat zijn.

Aanbevolen: