Hier is iedereen met 'The Hills'-ster Brody Jenner heeft gedate

Inhoudsopgave:

Hier is iedereen met 'The Hills'-ster Brody Jenner heeft gedate
Hier is iedereen met 'The Hills'-ster Brody Jenner heeft gedate
Anonim

Fans van MTV's The Hills herinneren zich zeker dat ze het liefdesleven van Brody Jenner hebben gezien in de realityserie. Toen de reboot begon, hadden fans meningen over The Hills: New Beginnings, en sommige delen van seizoen 1 waren behoorlijk ruw omdat Brody en zijn nu ex-vrouw Kaitlynn Carter veel vochten. Fans vragen zich af over de scheiding van Brody en Kaitlynn en sindsdien zijn ze allebei verder gegaan, want Kaitlynn en haar partner Kristopher Brock hebben een zoontje genaamd Rowan.

Sinds Brody Jenner met veel mensen is uitgegaan en hij vaak zijn gedachten over relaties deelt, ook op zijn E! talkshow Sex With Brody, het is interessant om terug te blikken op zijn datinggeschiedenis. Blijf lezen om iedereen te zien met wie Brody Jenner van de MTV-realityshow The Hills heeft gedate.

8 Kristin Cavallari

Kristin Cavallari's scheiding van Jay Cutler haalde de krantenkoppen, vooral omdat de twee in de realityserie Very Cavallari verschenen.

Kristin Cavallari en Brody Jenner waren bijna een jaar samen en Kristin was 18 jaar oud toen zij en Brody een relatie hadden. Fans van The Hills herinneren zich waarschijnlijk dat ze dit koppel samen hebben gezien.

7 Briana Jungwirth

TMZ meldde dat Brody Jenner en Briana Jungwirth in 2020 een maand aan het daten waren toen hij Briana en Kaitlynn Carter wilde ontmoeten.

Het lijkt erop dat dit goed ging en TMZ meldde dat een bron hen vertelde: "Kaitlynn vond Briana erg aardig en met Brody om de juiste redenen. Brody wilde Briana voorstellen aan Kaitlynn zodat ze zich op haar gemak zou voelen bij een situatie die allesbehalve standaard is voor exen." Het stel is inmiddels uit elkaar en volgens Metro.co.uk is Briana verloofd met Nick Gordon.

6 Jayde Nicole

Brody Jenner en Jayde Nicole gingen in 2009 uit elkaar nadat ze 15 maanden samen waren. Us Weekly meldde dat Nicole tweette: "'Soms als je echt van iemand houdt, moet je diegene laten gaan…' Ik heb dat citaat tot nu toe nooit echt begrepen." Het stel verscheen ook in The Hills en er was veel drama in seizoen 5.

Brody Jenner heeft in de loop der jaren zeker veel relaties gehad en hij deelde enkele van zijn gedachten over daten met Buzzfeed. Brody sprak over wat hij haat: "Ik ben nooit iemand geweest voor ophaallijnen. Ik heb het gevoel dat het gewoon op het moment naar je toe komt en ik probeer weg te blijven van ophaallijnen; ze zijn behoorlijk cheesy."

5 Bryana Holly

Brody Jenner en Bryana Holly begonnen elkaar in 2013 te zien, volgens E! Nieuws.

Brody en model Bryana waren slechts vier maanden samen en Us Weekly meldde dat ze in november 2013 uit elkaar gingen. Een bron zei tegen de publicatie: "Het is gewoon een fluitje van een cent."

4 Kaitlynn Carter

Fans vragen zich af over de scheiding van Kaitlynn Carter en Brody Jenner en volgens Heavy.com waren ze niet veel langer dan een jaar getrouwd voordat ze besloten uit elkaar te gaan. Toen kijkers The Hills: New Beginnings zagen, leek het erop dat het paar wat problemen had. Kaitlynn leek meer bereid en bereid om zich te binden en te settelen dan Brody.

Kaitlynn begon daarna met Miley Cyrus te daten en zoals Brody uitlegde in de realityserie: "Ze kreeg een relatie met iemand en ik kwam er pas achter toen ik het in de pers zag. realiseerde me: "Dit is waar onze levens naartoe gaan. We worden gescheiden, we zullen niet samen zijn, maar laten we nog steeds in elkaars leven zijn en toch vriendschap en liefde behouden." En dat hebben we kunnen doen."

3 Avril Lavigne

Brody Jenner ging ook uit met de beroemde zanger Avril Lavigne. Volgens Nicki Swift waren ze van 2010 tot 2012 twee jaar samen. Een bron vertelde Us Weekly dat Brody voor de tv in Los Angeles wilde werken en dat hij niet gelukkig was, toen iemand aan de publicatie uitlegde: "Het was wederzijds, maar Brody maakte het echt uit met haar. Hij vertelde haar dat hij het zat was altijd haar plus-één zijn en altijd met haar op tournee gaan."

Avril had in 2009 besloten om te scheiden van Deryck Whibley en toen begon ze met Brody te daten in 2010.

2 Josie Canseco

Nadat Brody en Kaitlynn Carter uit elkaar gingen, begon Brody met Josie Canseco te daten. Volgens Distractify.com zagen fans foto's van het stel op hun sociale media-feeds. Er wordt gezegd dat ze een relatie hebben gehad voor een periode van drie maanden.

Josie Canseco is de dochter van Jose Canseco en volgens haar Instagram-bio is ze getekend bij Elite Models. Ze heeft 1,2 miljoen Instagram-volgers en deelt vaak afbeeldingen van haar modellenwerk.

1 Allison Mason

Distractify.com meldde dat Brody Jenner ook met Allison Mason uitging. Allison is een model dat ook pre-med is aan de University of Southern California.

Volgens Us Weekly was er een leeftijdsverschil tussen het paar, aangezien Allison 20 was toen ze verkering had met een 36-jarige Brody.

Aanbevolen: