‘The Bachelorette’: Favoriet koppel Tayshia Adams en Zac Clark beëindigen verloving

Inhoudsopgave:

‘The Bachelorette’: Favoriet koppel Tayshia Adams en Zac Clark beëindigen verloving
‘The Bachelorette’: Favoriet koppel Tayshia Adams en Zac Clark beëindigen verloving
Anonim

Voormalig Bachelorette-hoofd Tayshia Adams, die verliefd werd op en zich verloofde met Zachary Clark tijdens haar seizoen van de ABC reality-datingshow, zei in februari 2021 dat een bruiloft "absoluut" in de toekomst lag. Op 23 november meldde People Magazine dat het paar hun relatie had beëindigd na minder dan een jaar samen te zijn geweest.

Het nieuws kwam als een schok voor fans van The Bachelorette, vooral omdat het paar deze maand samen aan de New York City Marathon heeft deelgenomen en emotionele posts op sociale media heeft gedeeld waarin zowel Tayshia als Zac zeiden dat ze trots op elkaar waren ander. Tayshia's meest recente bericht met Clark werd minder dan een week geleden gedeeld, waardoor fans zich afvragen hoe de plotselinge splitsing tot stand kwam.

Het waren heel verschillende mensen, zegt een bron

Een insider dicht bij het stel deelde met People Magazine dat Tayshia en Zac uit elkaar waren gegaan en onthulde later de reden waarom. Volgens de bron "zagen degenen die dicht bij het paar stonden niet dat ze naar een bruiloft gingen."

Ze onthulden verder dat Tayshia, 31 en Zac, 37, dit jaar moeilijke schema's hadden en dat het stressvol voor hen was om tijd voor elkaar te maken. "De afgelopen herfst waren de dingen gespannen. Beide schema's waren erg zwaar", voegde ze eraan toe, "Tayshia heeft het erg druk gehad en Zac heeft ook veel op zijn bord. Tijd samen plannen was gewoon erg moeilijk."

Sinds haar stint op de ABC-show, heeft Tayshia als gastheer gediend in twee verschillende seizoenen van The Bachelorette, terwijl ze interviews deed en samenwerkingen met merken deed in New York. Zac, aan de andere kant, is de mede-oprichter van Release Recovery, een centrum voor verslavingszorg en een tijdelijke woonvoorziening.

Een andere factor die schijnbaar van invloed was op de beslissing van het paar om uit elkaar te gaan, heeft iets te maken met hun comfortzone in de schijnwerpers. De bron deelde dat Tayshia zich van nature op haar gemak voelde voor de camera omdat het haar werk was, maar Zac is er niet zo goed in.

"Ze passen totaal niet bij elkaar", concludeerde de insider en verklaarde dat hoewel Tayshia en Zac allebei ongelooflijke mensen waren, ze "heel verschillend" van elkaar zijn.

Tayshia en Zac hebben nog geen verklaring gedeeld. De media-persoonlijkheid komt oorspronkelijk uit Orange County, Californië, maar is verhuisd naar New York City om bij Zac te gaan wonen.

Aanbevolen: