Keert Zac Clark terug naar 'Bachelor' Nation na zijn splitsing van Tayshia Adams?

Inhoudsopgave:

Keert Zac Clark terug naar 'Bachelor' Nation na zijn splitsing van Tayshia Adams?
Keert Zac Clark terug naar 'Bachelor' Nation na zijn splitsing van Tayshia Adams?
Anonim

Tayshia Adams nam Clare Crawley's seizoen van The Bachelorette over nadat de 40-jarige haar charmante prins al vroeg had gekozen. Na slechts een paar afleveringen koos Crawley voor Dale Moss, een brede ontvanger voor voetbal, waardoor de andere mannen vrijgezel en vrijgezellenvrij bleven. Gelukkig voor deze mannen noemden producers Tayshia Adams de favoriet van Colton Underwood's seizoen. Het was een over het algemeen soepele overgang en slechts enkelen hadden moeite om hun hart uit te storten bij een andere vrouw.

Tayshia had de moeilijkste baan ter wereld, namelijk het dateren van de restjes van Clare. Gelukkig zat de cast vol met echte mannen die op zoek waren naar liefde en hadden ze geen probleem om voor de hoofdrolspeelster te vallen. Zac Clark kwam als beste uit de bus en stelde uiteindelijk Adams ten huwelijk in het La Quinta Resort & Club in Californië. Het paar was bijna een jaar samen en het nieuws van hun uiteenvallen schokte Bachelor Nation. Tayshia is sindsdien klaar met het hosten van The Bachelorette, maar de echte vraag is, zal Zac Clark terugkeren naar Bachelor Nation?

6 Zac Clarks voorstel aan Tayshia Adams

Zac Clark had een van de meest oprechte, oprechte voorstellen die de show ooit heeft gezien. Zonder twijfel liet Clark heel Bachelor Nation snikken toen hij op één knie ging zitten en de 31-jarige ten huwelijk vroeg. Het zag er echt naar uit dat hun relatie tot het uiterste zou gaan en zijn toespraak was zo authentiek en echt.

"De nacht van mijn geboortestad… je kwam binnen. Toen mijn ouders die glimlach op mijn gezicht zagen, gaf je ze het beste cadeau dat je ze ooit zou kunnen geven. Ze hebben me in jaren niet zo gelukkig gezien Dat deed jij. En dat is hoe ik het weet. Toen wisten ze het. En gisteravond spraken we, we spraken over het idee dat iemand jou koos en ik kan me geen dag, een ander moment in mijn leven voorstellen. En als je me toestaat, ga ik je nu kiezen. Ik kies je morgenochtend. Ik kies je volgende week. En volgend jaar. Ik ga voor altijd voor je kiezen. Omdat ik van je hou."

5 Tayshia Adams presenteert 'The Bachelorette'

Er werd aangekondigd dat Tayshia Adams en Kaitlyn Bristowe de nieuwe gastheren waren voor seizoen 17 van The Bachelorette. De opnames begonnen in maart 2021 en dat bracht hun relatie in gevaar. Adams was maandenlang weg en toen kreeg ze de oproep om Michele's seizoen te doen. Zij en Bristowe waren gastheer van maart tot begin september. Adams onthulde dat haar professionele stress hun relatie onder druk zette. Zac werd erg controlerend en intens en uiteindelijk bereikte ze een breekpunt.

4 De NYC Marathon lopen

Het lijkt erop dat het lopen van de NYC-marathon de genadeslag was voor de relatie van dit geliefde vrijgezellenpaar. Slechts enkele weken nadat sociale media explodeerden tijdens hun triomfantelijke run … kondigde het paar hun splitsing aan. Het leek allemaal goed te gaan op de marathon, maar niemand wist wat er werkelijk achter gesloten deuren gebeurde. De druk van hun zeer openbare relatie was voor beide partijen ondraaglijk geworden.

3 Het uiteenvallen van Zac Clark en Tayshia Adams

Het lijkt erop dat Tayshia en Zac gewoon twee verschillende mensen waren die twee verschillende dingen wilden. Omdat Tayshia laat in haar seizoen binnenkwam, had ze zelfs minder tijd dan de normale verkorte tijd. "Naarmate de tijd verstreek, werd het steeds duidelijker dat Tayshia en Zac het niet zouden gaan redden", vertelde een bron exclusief aan Page Six van het paar, dat stopte bijna een jaar nadat hun verloving werd uitgezonden in seizoen 16 van The Bachelorette. “Ze hebben heel andere plannen voor de toekomst. Het is triest, maar ook een opluchting voor beiden om eindelijk te accepteren dat ze geen goede match zijn”, vervolgde de insider. "Haar ster stijgt zo snel en hij voelt zich niet helemaal op zijn gemak met de schijnwerpers."

2 Een insider onthulde details over hun split

De bron vervolgde: "Ze heeft hem gevraagd om aan dat controlerende aspect van zichzelf te werken, maar het werd alleen maar erger naarmate hun relatie vorderde. Hoe meer haar carrière van de grond kwam, hoe meer controle hij zou hebben. Hij haatte het niet haar vaak in de buurt hebben, terwijl ze voornamelijk in Los Angeles was of op reis was om te filmen. "Het was alsof ze twee verschillende levens leidden. Het leek alsof hij ook jaloers op haar was, met veel nieuwe kansen voor haar terwijl hij in haar schaduw bleef. "Hij was niet veilig genoeg om met haar succes om te gaan", zeiden ze. De bron voegde eraan toe dat "afstand een ander probleem was", aangezien Zac "nooit, nooit New York zal verlaten", terwijl Tayshia en haar familie zijn gevestigd in Californië. "Het werkte praktisch gewoon niet. Ze hebben geprobeerd om publiekelijk een blij gezicht op te zetten, maar degenen die dicht bij hen stonden wisten al een tijdje dat er iets aan de hand was."

1 Zal Zac Clark terugkeren naar de schijnwerpers?

Aangezien Zac een privépersoon is, lijkt het hoogst onwaarschijnlijk dat hij nog een keer in de schijnwerpers zal staan. Het is waarschijnlijker dat Tayshia Adams weer The Bachelorette zal zijn dan dat Zac Clark in het paradijs verschijnt. tenzij Tayshia er is. Bronnen zeggen dat hij er niet klaar voor was om ermee op te houden en dat hij wilde vechten voor hun relatie. Timing is alles en alleen de tijd zal leren wat er gebeurt met zowel Tayshia Adams als Zac Clark. Bachelor Nation wenst hen beiden niets dan het beste!

Aanbevolen: