‘Bachelorette’ Tayshia Adams opent op haar split van Zac Clark: “I Am Heartbroken”

Inhoudsopgave:

‘Bachelorette’ Tayshia Adams opent op haar split van Zac Clark: “I Am Heartbroken”
‘Bachelorette’ Tayshia Adams opent op haar split van Zac Clark: “I Am Heartbroken”
Anonim

Tayshia Adams hervatte haar hostingtaken voor The Bachelorette Men Tell All, waar de vrijers van Michelle Young arriveerden om hun laatste woord te delen sinds ze de show hadden verlaten. De voormalige vrijgezellin is onlangs in het nieuws geweest vanwege haar scheiding van verloofde Zac Clark, met wie ze zich verloofde aan het einde van haar seizoen van de ABC reality-datingserie.

Tayshia en Zac zijn allebei afgedwaald van het officieel delen van nieuws over hun splitsing, maar de presentatrice nam even de tijd tijdens de Men Tell All-aflevering om haar veelbesproken breuk recht te zetten.

Tayshia is diepbedroefd

Tayshia's co-presentator en voormalig vrijgezel Kaitlyn Bristowe pauzeerde de Men Tell All zodat Adams haar stilzwijgen kon verbreken over de geruchten dat haar verloving zou eindigen. Bristowe merkte op dat ze haar verlovingsring niet droeg en vroeg Adams of ze erover wilde praten.

Adams, die overrompeld leek te zijn, zei als reactie: "Het enige wat ik te zeggen heb is dat ik er kapot van ben. Maar we hebben heel hard geprobeerd en ik hou nog steeds heel veel van hem. zeker wat de toekomst in petto heeft. Je weet hoe het is, het is echt moeilijk."

De winnaar van Dancing with the Stars antwoordde: "Ik weet helaas wel hoe het is, het is heel moeilijk, maar we zijn er voor je en willen natuurlijk dat je gelukkig bent."

Nadat Tayshia en Kaitlyn elkaar omhelsden, nodigden de gastheren Rodney Mathews uit om zich bij hen aan te sluiten in de Men Tell All-stoel. Adams stond op en liep weg toen Rodney begon te praten, en Bristowe kondigde aan: 'We laten Tayshia een minuutje hebben.' De presentator kwam later naar buiten en deed opnieuw mee met de show.

Zac heeft de breuk nog steeds niet publiekelijk aan de orde gesteld, en nu Tayshia haar onzekerheid over de toekomst onthult, vragen fans zich af of er een mogelijkheid is voor het paar om zich te verzoenen.

Het paar was naar verluidt begonnen met het plannen van hun bruiloft voordat ze uit elkaar gingen en liep samen de NYC Marathon een week voordat er geruchten gingen over hun splitsing. Volgens bronnen dicht bij Zac en Tayshia, "zagen degenen die dicht bij het paar stonden niet dat ze naar een bruiloft gingen."

De reden achter hun breuk zou hun veeleisende schema zijn, wat de relatie onder druk zette. Ze konden geen tijd voor elkaar maken, waardoor ze de verloving hebben afgeblazen.

Aanbevolen: