The Bachelorette': Michelle stuurt Martin naar huis na grote rode vlaggen

Inhoudsopgave:

The Bachelorette': Michelle stuurt Martin naar huis na grote rode vlaggen
The Bachelorette': Michelle stuurt Martin naar huis na grote rode vlaggen
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'The Bachelorette' van 24 november 2021 worden hieronder besproken. Michelle Young's reis op The Bachelorette loopt langzaam maar zeker ten einde! Na het navigeren door wat alleen kan worden omschreven als een emotionele achtbaan, heeft Michelle eindelijk haar zinnen gezet op een laatste vier. Dit betekende uiteindelijk dat Young tijdens de aflevering van vanavond afscheid moest nemen van niet één, niet twee, maar drie mannen.

Terwijl ze een hechte band en relatie met alle mannen heeft opgebouwd, lijkt het alsof enkelen Michelle een moeilijke tijd hebben bezorgd, waaronder seizoenschurk Jamie Skaar. Welnu, nu lijkt het alsof Martin Gelbspan die rol overnam, nadat fans een reeks rode vlaggen opmerkten.

Aangezien Michelle het dit seizoen al heeft meegemaakt, inclusief haar een-op-een-date met Nayte die crashte door Chris S., werd Young ook op de hoogte gebracht van enkele nieuwe opmerkingen van Martin, die duidelijk niet het geval waren zit goed bij haar. Dit liet Michelle geen andere keuze dan hem te laten inpakken, een beslissing waar fans blij mee zijn!

Martin Gelbspan had veel te veel rode vlaggen

Terwijl Martin erin slaagde Michelle een paar keer overeind te krijgen, liepen zijn constante rode vlaggen op, waardoor ze geen andere keuze had dan hem naar huis te sturen, maar wat ging er mis? Nou, om te beginnen - Martin was een van de weinige mannen die het dichtst bij Jamie Skaar en Chris Sutton stond, die kijkers kennen als de seizoenschurken die hun tijd volgden met het verspreiden van valse geruchten over Michelle's datingleven en het crashen van haar een-op-een dates. Hoera!

Martin ging nog een stap verder door te pleiten voor Jamie na zijn eliminatie tijdens zijn een-op-een date met Michelle op het circuit. Gezien het feit dat de tijd bedoeld was om open te staan voor Michelle en elkaar beter te leren kennen, vonden fans het vreemd dat hij het gebruikte om over Jamie te praten. Grote rode vlag!

Vorige week bleef Martin zijn ware aard tonen nadat hij een opmerking had gemaakt over "vrouwen die veel onderhoud nodig hebben", wat Michelle absoluut verbaasde, maar het was voor haar nog niet genoeg om hem eruit te lopen. Nou, tijdens de aflevering van vanavond kregen Michelle's studenten de kans om de overgebleven mannen te ontmoeten, en het is duidelijk dat geen van hen een fan van Martin was, en terecht!

Martin noemde Michelle "onvolwassen"

Als het gaat om Michelle's laatste strohalm met Martin, werd het spannend toen Martin en de mannen spraken over Michelle's trauma uit het verleden. Martin noemde Michelle 'onvolwassen' toen ze onthulde dat ze haar problemen uit het verleden nog steeds niet had overwonnen, maar hij zei dit achter haar rug om!

Nou, Olu nam Michelle apart om haar te vertellen over de opmerkingen die Martin over haar maakte, wat Michelle ertoe bracht onmiddellijk daarna met hem te praten. Nadat hij Martin had gevraagd of hij haar inderdaad "onvolwassen" noemde, ontkende hij het onmiddellijk en begon het gesprek over te nemen zonder Michelle iets te laten zeggen. Dit was alles wat Young nodig had om hem te laten inpakken!

Michelle Young kiest haar laatste vier

Met Martin officieel uit beeld, moest Michelle ook de moeilijke beslissing nemen om twee andere mannen naar huis te sturen. Helaas vertrokken Rick en Olu zonder roos. Hierdoor bleven Joe, Nayta, Rodney en Brandon achter als de laatste vier van The Bachelorette, waar fans meer dan blij mee waren!

Aangezien de bezoeken aan hun geboorteplaats eraan komen, is het duidelijk dat de laatste vier harder dan ooit moeten werken om zich tegenover Michelle te bewijzen. Hoewel het een moeilijke stap is om de familie te ontmoeten, doet de preview voor de volgende aflevering het lijken alsof het voor een paar mannen niet goed gaat. Wat zal er gebeuren? Alleen de tijd zal het leren!

Aanbevolen: