90 Day Fiancé': Alle rode vlaggen in de relatie van Corey en Evelin

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': Alle rode vlaggen in de relatie van Corey en Evelin
90 Day Fiancé': Alle rode vlaggen in de relatie van Corey en Evelin
Anonim

De relatie van Corey Rathgeber en Evelin Villegas is de relatie tussen 90 Day Fiancé-fans die dit seizoen veel hebben gepraat. De afgelopen maanden speelde het stel in het derde seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way. Alle koppels hebben dit seizoen drama gehad, maar Corey en Evelin lijken het meest te hebben. Tussen het stiekem trouwen, Corey die een affaire heeft met een meisje genaamd Jenny, en Corey die erover liegt tegen Evelin, hebben ze dit seizoen zeker veel dramatische en intense momenten gehad.

Het is zo erg geworden dat ze het punt hebben bereikt waarop ze serieus een echtscheiding overwegen. Het stel probeert de boel op te lossen, maar Corey's affaire was het breekpunt voor Evelin en het lijkt erop dat ze niet zo'n grote kans hebben om het te halen. Laten we eens kijken naar alle rode vlaggen die tot dit punt in hun relatie hebben geleid.

6 Corey gaf Evelin $40.000 toen ze nog aan het daten waren

De eerste rode vlag was al vroeg in de relatie van Corey en Evelin. Toen ze nog lange afstanden aan het daten waren, gaf Corey Evelin duizenden dollars en dat is exclusief het geld dat hij aan reizen uitgaf. Tijdens een aflevering van 90 Day Fiancé legde Corey uit hoeveel hij aan Evelin heeft uitgegeven en zei: Tot nu toe heb ik Evelin $ 30.000 gegeven om voor ons in onroerend goed te investeren, $ 6.000 voor haar auto, evenals $ 2, 000 om te investeren in een cocktailbar. In totaal heb ik Evelin $ 40.000 gegeven.” Het is normaal om je partner soms financieel te helpen, maar $ 40.000 is veel geld in die korte tijd. Ze waren nog niet eens getrouwd toen Evelin al dat geld van Corey ontving.

5 Ze beschuldigden elkaar van bedrog voordat ze zich verloofden

Terwijl Corey en Evelin nog aan het daten waren, hadden ze al problemen. Het is duidelijk dat koppels soms ruzie maken, maar als het gaat om bedrog, kan het de relatie verscheuren. Het paar ging zelfs kort uit elkaar vanwege beschuldigingen van bedrog. Ze zagen ook allebei andere mensen toen ze een pauze in hun relatie namen. Corey werd bijvoorbeeld gezien met een andere 90 dagen verloofde ster, Larissa Dos Santos Lima, na zijn breuk met Evelin. Het lijkt erop dat geen van beiden elkaar op dat moment bedroog, maar ze hadden zeker vertrouwensproblemen. Gezonde relaties vereisen vertrouwen. Als je je partner niet kunt vertrouwen, kan de hele relatie giftig worden.

4 Evelin ontmoette Corey niet op de luchthaven toen hij naar Ecuador verhuisde

Nadat Corey en Evelin klaar waren met langeafstandsrelaties, besloot Corey naar Ecuador te verhuizen zodat ze samen konden zijn. Maar ze was er niet enthousiast over, zoals de meeste mensen zouden zijn. Volgens Heavy: Evelin kwam met een vakantievisum naar de VS en verbleef zes maanden bij Corey in Washington, maar miste haar huis in Ecuador, dus besloot Corey zijn leven achter te laten in de staten en naar Engabao te verhuizen… Evelin ook besloot hem niet op het vliegveld te ontmoeten toen hij aankwam, en liet hem in plaats daarvan een bus terug nemen naar haar kleine geboorteplaats, wat niet goed beviel bij de kijkers. Ik heb hem in ieder geval op het vliegveld ontmoet. Dat is een enorme rode vlag als de persoon van wie je houdt niet enthousiast is om bij je in te trekken, vooral niet als je voor hem of haar de wereld over gaat.

3 Ze zijn stiekem getrouwd

Zelfs na de beschuldigingen van vreemdgaan en vertrouwensproblemen, zijn Corey en Evelin nog steeds getrouwd. Maar ze deden het in het geheim. Corey schreef op Instagram: We hebben het aan niemand verteld omdat Evelin er niet klaar voor was dat haar familie of iemand zou weten dat ze op dat moment getrouwd was. Ik respecteerde haar wensen. We besloten het geheim te houden. Het productieteam was hiervan niet op de hoogte omdat we net klaar waren met het filmen van ons eerste seizoen. Destijds waren we niet in gesprek met opnieuw filmen. We voelden ons dus niet verplicht om ze op de hoogte te stellen. Het was een heel privé en speciaal moment voor ons!” Het is geweldig dat het toch een speciaal moment voor hen was, maar je weet dat er iets niet klopt als je aan niemand kunt vertellen dat je getrouwd bent. Evelin wilde niet dat haar familie het wist, omdat ze niet in echtscheiding geloofden en ze was bang dat ze uiteindelijk van Corey zou scheiden. Het is absoluut een rode vlag als je denkt dat je van je echtgenoot gaat scheiden direct nadat je met hem getrouwd bent.

2 Corey bedroog Evelin terwijl ze een pauze namen (een paar maanden nadat ze getrouwd waren)

Het blijkt dat Evelin een reden had om Corey niet te vertrouwen. Hij had een affaire met een vrouw terwijl hij niet bij haar was. Volgens In Touch Weekly: "Kort nadat ze getrouwd waren, nam het paar een pauze in hun relatie en Corey … ontmoette een vrouw genaamd Jenny … De geruchten kwamen terug bij Evelin, maar toen ze Corey confronteerde nadat hij was teruggekeerd naar hun echtelijke woning in Ecuador vlak voor de coronavirusvergrendelingen in maart 2020, vertelde hij haar dat het slechts een affaire was. Ondanks hun tijd uit elkaar, kwamen Evelin en Corey overeen om opnieuw contact te maken en aan hun relatie te werken."

1 Corey loog tegen Evelin over zijn affaire met Jenny

De beslissing om aan hun relatie te werken hielp een tijdje en het leek erop dat ze het zouden gaan redden, maar tijdens dit seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way, onthulde Corey dat hij tegen Evelin loog, zelfs toen ze probeerden dingen op te lossen. Tijdens de show vertelde Corey aan Evelins vriend Raul: Het was serieus, weet je, ze stelde me voor aan haar familie. En we zouden echt samen een plek krijgen. Maar Evelin weet daar niets van, ze denkt dat het voor één nacht is… ik loog tegen Evelin toen ik haar vertelde dat ik niet intiem was met Jenny Ik vertelde Evelin dat ik een meisje zag toen ik in Peru was, umm… ik heb haar niet verteld hoe serieus het was, ik heb haar niet verteld dat we een relatie hadden.” Toen Corey Evelin de waarheid vertelde, zei ze dat ze wilde scheiden. Na een paar dagen besloot Evelin om relatietherapie met Corey te proberen, maar het lijkt nog steeds alsof ze niet echt meer bij hem wil zijn. Hun relatie is een giftige gebleken met leugens en bedrog. Maar we zullen moeten zien of ze een kans hebben om de zaken om te draaien.

Aanbevolen: