Wie is Chaz Lamar Shepherd uit 'Marvel's Luke Cage'?

Inhoudsopgave:

Wie is Chaz Lamar Shepherd uit 'Marvel's Luke Cage'?
Wie is Chaz Lamar Shepherd uit 'Marvel's Luke Cage'?
Anonim

Chaz Lamar Shepherd is een man met veel talenten. De 44-jarige inwoner van Philadelphia, die opgroeide in een entertainmenthuishouden, werd al op vijfjarige leeftijd ondergedompeld in performancekunst. Chaz is een van de weinigen die een felbegeerde plek binnen de MCU bemachtigt, als portret van Raymond 'Piranha' Jones in de Netflix Marvel-serie Luke Cage.

Echter, Shepherd acteerde en trad op in het oog van de mainstream lang voordat hij een doorn in het oog werd van Michael Colter's Luke Cage Of je nu in de reguliere tv-series speelt of het grote scherm siert, de kans is groot dat je zijn talenten in het verleden hebt gezien. Deze lijst durft een kijkje te nemen in de illustere carrière van Mr. Shepherd.

7 Het podium

Debuteert als MC op 5-jarige leeftijd, Chaz zou doorstromen naar het livepodium als een professional met The Walnut Street-productie van FameVolgens The Philadelphia Inquirer, toen hem werd gevraagd naar zijn tijd als kinder-MC, zei Shepherd: "Ik heb het script uit mijn hoofd geleerd en de dansers geïntroduceerd." Als echte performancekunstenaar zou Shepherd kort na zijn toneeldebuut naar het land van de tv gaan, maar het zou zeker niet het einde van zijn theatrale reis zijn.

6 Het kleine scherm

"Optreden gebeurde gewoon geleidelijk. Toen ik 12 was, ging ik naar een open-call auditie in Philadelphia - ik denk dat het was voor een film genaamd 'Newsies'. De castingagent verbond me met een agent in New York. Van daaruit begon ik audities te doen. Zo begon mijn tv-carrière, "zei de Blue Bloods-acteur tegen The Philadelphia Inquirer onlangs over zijn start op televisie. Chaz is de afgelopen 20 jaar te zien geweest in een overvloed aan tv-series. Of hij nu te zien is in shows zoals Me and the Boys of opduikt in films die gemaakt zijn voor tv zoals Survive the Night, Shepherd heeft zijn eerlijke kans gehad aandeel prominente rollen op een klein scherm.

5 Het zilveren scherm

De overgang van het kleine scherm naar de wereld van speelfilms kan ontmoedigend zijn, maar onvermijdelijk voor de meeste acteurs. Shepherd wijdde het grootste deel van zijn carrière aan de televisie en verscheen sporadisch in de wereld van de speelfilm. Met opmerkelijke werken, zoals Damon in de rom-com Almost Love (Sell By), Set It Off en de verfilming van de roman Woman Thou Art Loose, portretteert Deacon. Chaz heeft niets verder gedaan in de wereld van speelfilms en lijkt van tv zijn vaste voetstuk te willen maken.

4 Broadway

Chaz sierde het podium en omarmde de wereld van Broadway. De Moesha-acteur begon zijn carrière op het podium en keerde terug naar zijn roots en waagde zich op de Broadway-showcase. Hij verscheen in de Broadway-revival van Chicago als Billy Flynn (vervangt Tom Hewitt) in 2018, Curtis Taylor Jr. in de Amerikaanse tournee van Dreamgirls in 2009, en als Harpo in de originele Broadway-productie van The Color Purple in 2007. Het podium delen met singer-songwriter Valerie Simpson was zeker een hoogtepunt (en misschien een beetje intimiderend), en Chaz heeft indruk gemaakt met zijn rollen op het grote podium. Shepherd heeft er ook een missie van gemaakt om een petitie in te dienen om van het Apollo Theater een Broadway-huis te maken, waarbij meer dan 5.000 handtekeningen zijn verzameld.

3 Muziekdebuut

Omdat hij zich niet wilde beperken tot alleen acteren op het podium en op het scherm, merkte Shepherd dat hij ook een zangcarrière nastreefde. Chaz, een ervaren singer-songwriter, dompelde zijn tenen onder in de muziekindustrie en bracht in 2008 zijn eerste album uit, getiteld The First One. Evenzo zou hij zijn tweede poging Love and Truth uitbrengen, in 2010 via zijn eigen platenlabel Chaz Records. Hij heeft ook een single getiteld "Chemical Reaction", maar er is weinig informatie over dat muziekstuk. Sindsdien heeft Shepherd een YouTube-kanaal gelanceerd dat gewijd is aan zijn muziek, dat ook wel Chaz Records wordt genoemd.

2 Fox’s ‘Fantasy Life’

Chaz Shepherd werd in 2015 gecast in de Fox-piloot Fantasy Life. Een kantoorkomedie die zich concentreerde rond een groot sportnetwerk, de show was gebaseerd op de memoires van topfantasie sportexpert Matthew Berry van ESPN roem. Helaas was de show niet de bedoeling, omdat de fantasy-sportserie niet werd opgepakt. Dit deed natuurlijk niet veel om de carrière van Chaz Lamar te stoppen, aangezien hij een paar jaar later uiteindelijk zijn weg zou vinden naar een vrij grote franchise.

1 Raymond 'Piranha' Jones

Van alle entertainmentfranchises, zowel vroeger als nu, is er geen groter en waardevoller dan het Marvel Cinematic UniverseAl meer dan 10 jaar is Disney's juggernaut niet alleen sterker geworden, maar is het erin geslaagd een voertuig te worden voor opkomende sterren om mogelijk mainstream box-office-fenomeen te worden. Chaz Shepherd werd een van de bevoorrechte talenten om zichzelf een lid van de MCU te noemen met zijn casting als Wall Street-impresario Raymond 'Piranha' Jones in de Netflix/Marvel-serie Luke Cage Door het scherm te delen tegenover Michael Colter in het tweede seizoen van de serie, heeft Shepherd zijn plaats in de MCU's rouge's gallery gecementeerd.

Aanbevolen: