Henry Cavill onthult hoe hij lastige vragen van de media vermijdt

Inhoudsopgave:

Henry Cavill onthult hoe hij lastige vragen van de media vermijdt
Henry Cavill onthult hoe hij lastige vragen van de media vermijdt
Anonim

Henry Cavill is officieel begonnen met persinterviews voor seizoen 2 van The Witcher, en de acteur heeft een ongelooflijk plan opgesteld om te voorkomen dat hij "lastige" vragen moet beantwoorden.

The Man of Steel-superheld hernam zijn rol als Ger alt of Rivia voor het tweede seizoen van de fantasieserie, die op 17 december op Netflix zal verschijnen. Cavill deelde een foto met Instagram om het begin van media-interviews te markeren, terwijl hij het nieuwe seizoen promoot en praat over alles wat met Witcher te maken heeft.

Er is veel veranderd sinds Cavills tijd in seizoen één. De acteur heeft nu een serieuze relatie, zo maakte hij zelf bekend op Instagram. Hij heeft verschillende projecten met een groot budget op de planning staan, en het is niet meer dan normaal dat de ster hierover wordt ondervraagd. Dus, Henry Cavill heeft een plan in gang gezet om alle strikvragen te vermijden, met de hulp van zijn hond Kal!

Henry Cavill heeft een plan

Cavill is begonnen aan de perstour voor seizoen 2 van The Witcher en deelde vanaf dag één een foto voor zijn fans. De acteur is nonchalant gekleed en zittend op een bank te zien, terwijl hij in de microfoon in zijn hand praat.

Henry Cavill's metgezel, zijn hond Kal (die van het Amerikaanse Akita-ras is) vergezelde hem voor het interview en deed een dutje op de vloer. Maar hij heeft andere bedoelingen, volgens Cavill.

"Eerste dag van The Witcher-perstour voor seizoen 2!" kondigde de acteur aan en voegde eraan toe: "En uit voorzorg heb ik Kal (hij is degene in de zwart-witte bontjas) getraind om zich voor te doen als een opgezette hond, zodat hij tot leven kan komen in het geval van een lastige vraag."

Sommige fans maakten grapjes over hoe Kal zou weten dat het tijd is voor hem om Cavill te redden. "Wat is je veilige woord voor Kal om in actie te komen?" vroeg een fan, terwijl een ander grapte en antwoordde: "Natalie!"

In april 2021 deelde Henry Cavill een foto met zijn "liefde" Natalie Viscuso, de vice-president van televisie en digitale studio's bij Legendary Entertainment. De post ontving negatieve reacties van fans die geschokt waren dat de acteur van de markt was.

Later plaatste Cavill nog een foto van het paar, informeerde trollen dat hun "passie" misplaatst was, en vroeg hij zijn fans om blij voor hem te zijn.

Aanbevolen: