Henry Cavill onthult welke scène van 'Man Of Steel' hij anders zou hebben gedaan

Inhoudsopgave:

Henry Cavill onthult welke scène van 'Man Of Steel' hij anders zou hebben gedaan
Henry Cavill onthult welke scène van 'Man Of Steel' hij anders zou hebben gedaan
Anonim

Henry Cavill heeft onthuld welke scène van Man of Steel hij opnieuw zou willen opnemen als hij de kans had.

In een gesprek met The Hollywood Reporter herinnerde de Britse acteur zich een moment in zijn carrière waarop hij zich niet bepaald op zijn gemak voelde met hoe hij een scène benaderde.

Henry Cavill vindt deze 'Man of Steel'-scène irritant

"Er is een scène aan het einde van Man of Steel", zei hij.

"Ik praat met Martha. Ik zou anders hebben geglimlacht. Elke keer als ik het zie, denk ik: 'Dat is een irritante glimlach.' Ik vind het gewoon niet leuk. Waarom lachte ik zo dat? Dat is niet hoe ik lach. Dat ik het anders zou hebben gedaan, "vervolgde hij.

The Witcher-ster dacht ook na over wat hij zijn jongere zelf zou willen vertellen, aangezien hij net de entertainmentindustrie betrad.

"Als persoon ben ik nogal… 'naïef' is niet het juiste woord, maar ik ben erg vertrouwend en open," zei Cavill.

"Ik wou dat ik wat zakelijker en slimmer was geweest en besefte dat iedereen zijn eigen ding aan de hand heeft. Ik wou dat ik een betere zakelijke mentor had van een jongere leeftijd," voegde hij eraan toe.

Cavill over het drukker zijn dan ooit voor 'The Witcher' 2

De acteur sprak ook zijn drukke agenda de laatste tijd aan, jonglerend met Enola Holmes 2, waar hij de rol van Sherlock Holmes zal hernemen, en de sterrencast van Kingsman-regisseur Matthew Vaughns spionagethriller Argylle. Hij zal ook de hoofdrol spelen in John Wick-regisseur Chad Stahelski's reboot van de epische actie-fantasy Highlander.

"Er is iets veranderd, er is iets verschoven", zei Cavill over het drukker dan ooit.

"Na 21 jaar hard werken heb ik drie banen in de aanbieding. Misschien ligt het aan mij, misschien is het mijn aanpak, misschien neemt mijn waarde als handelswaar toe als ik gehecht ben aan dingen als The Witcher. Nu kan ik me echt concentreren op de verhalen vertellen en van hieruit groeien, "voegde hij eraan toe.

Hij keert natuurlijk terug als Ger alt in het tweede seizoen van de immens populaire Netflix-fantasieshow.

De streaminggigant heeft in oktober een trailer uitgebracht voor de langverwachte nieuwe aflevering, waardoor fans een glimp kunnen opvangen van wat de personages aan het doen zijn na de eerste, schokkende seizoensfinale.

De trailer laat zien dat Ger alt verschillende andere taken heeft naast zijn gebruikelijke monsterjacht. We zien de jonge prinses Ciri (gespeeld door Freya Allan) terwijl ze begint te trainen om zelf een monsterjager te worden, in de Witcher-holdout van Kaer Morhen, een Old Sea Fortress waar heksen werden getraind.

De clip plaagt ook grotere bedreigingen waarmee Ger alt te maken krijgt, waaronder conflicten op het continent die de oorlog naar hem toe zouden kunnen brengen. Er zijn grotere, engere monsters en machtige wezens, en we krijgen een glimp van de elfentovenares Yennefer (Anya Chalotra) die misschien toch de weg terug naar Ger alt zal vinden.

Aanbevolen: