Vermijdt Tom Cruise het werken met actrices die groter zijn dan hij?

Inhoudsopgave:

Vermijdt Tom Cruise het werken met actrices die groter zijn dan hij?
Vermijdt Tom Cruise het werken met actrices die groter zijn dan hij?
Anonim

Tom Cruise domineert Hollywood sinds de jaren '80. Door de jaren heen is hij de best betaalde acteur per woord in de industrie geworden. Het is ook verbazingwekkend hoe hij zijn Mission Impossible-films nog steeds maakt toen hij 26 jaar geleden in de eerste speelde. Hij verdient echt die 3 Golden Globes die hij in 2021 beroemd maakte om discriminatie te bestrijden. Helaas heeft hij nog nooit een Oscar gewonnen - slechts een van de kleine tekortkomingen van de acteur naast zijn lengte. Het is moeilijk om de korte lengte van de Top Gun-ster niet op te merken, aangezien hij vaak wordt gezien met langere vrouwen. Het heeft ook zijn carrière op kleine manieren beïnvloed. Hier is hoe.

Is Tom Cruise echt kort?

Aan het begin van zijn carrière werd Cruise vermeld als 5'8" of 5'9". In 1988 beweerde hij 5'9" en 147 pond te zijn. De waarheid is, hij is slechts 5'7" en momenteel 148 pond. Is dat echt kort? Niet echt, tenzij hij naast langere actrices staat, wat veel gebeurt. Kelly McGillis, die zijn liefdesbelang in Top Gun speelde, is bijvoorbeeld 5'10". Op hun promotiefoto's moest McGillis zichtbaar haar knieën een beetje buigen en op de schouder van de acteur rusten om niet te lijken alsof ze boven hem uittorende.

In 2010 werkte Cruise samen met Cameron Diaz, die 5'8 is. Maar aangezien de actrice hakken droeg tijdens rode loper-evenementen voor hun film Knight and Day, leek het soms alsof Diaz een stuk groter was of dat Cruise was een stuk korter… Jij bepa alt hoe je het wilt zien. Toch lijkt de acteur een trucje te hebben voor deze momenten. In de Londense première van de film leek hij even groot als Diaz die 4- of -5-inch hakken.

"Cruise, 5'7, en Diaz, 5'9, poseerden samen voor foto's en hoewel hij kleiner is, was het verschil veel minder dan de 5 inch die het theoretisch zou moeten zijn, zelfs met Diaz een beetje slungelig, " schreef HuffPost.'Cruise's laarzen lijken aan de buitenkant een hak van 2,5 cm te hebben, maar zijn knieën zitten ongeveer op dezelfde hoogte als die van Diaz. Hoe heeft hij dat gedaan? Binnen liften?' Ze zijn er nooit achter gekomen…

Vermijdt Tom Cruise het werken met langere actrices?

Het meest veelzeggende beeld van hoe kort Cruise is, was hoe hij eruitzag naast zijn ex-vrouw Nicole Kidman, die 5'11 is". twee - de Moulin Rouge-ster moest hoge hakken laten vallen zodat ze er kleiner uit zou zien dan Cruise. "Ze hadden me in echt platte schoenen, maar je kon nog steeds zien dat ik langer was dan hij", onthulde ze. "Ik zou liever kleiner zijn, maar dat vind ik niet erg." Ze voegde eraan toe dat de acteur het niet erg vond dat ze groter was dan hij.

"Ik vind het leuk dat hij een van de beroemdste acteurs ter wereld is en met iedereen kan werken", zei de Australische actrice over Cruise. "Maar hij vindt het niet erg om met een actrice te werken die langer is." Maar kort nadat hun scheiding in 2001 was afgerond, grapte Kidman: "Ik kan nu tenminste hakken dragen!" Cruise's derde ex-vrouw Katie Holmes (5'9") werd ook gezien terwijl ze hetzelfde extraatje na de scheiding vierde. In 2012 gingen de media ervan uit dat de actrice van Dawson's Creek "een Nicole Kidman aan het trekken was" toen ze weer op hoge hakken werd gezien.

Tom Cruise's lengte vergeleken met acteurs waarmee hij heeft gewerkt

Laten we beginnen met Cruise's interview met de vampier mede-ster Brad Pitt. Welnu, er is daar een aanzienlijk hoogteverschil, aangezien Pitt 5'11" is. Er waren geruchten dat Cruise schoenliften of verhoogde laarzen gebruikte om er groter uit te zien naast de Fight Club-ster. Eén ding is zeker: tijdens het filmen van de horrorfilm uit 1994, Cruise zou op platforms staan tijdens scènes met Pitt - gewoon je gebruikelijke Hollywood-productietruc. Wat betreft zijn lengteverschil met zijn Fallout-medester, de Britse acteur Henry Cavill (6'1"), gebruikte de productie een meer geavanceerde techniek.

Dankzij speciale effecten was Cavill's kostuumbrekende lichaamsbouw niet te veel naast Cruise. Maar tijdens de rode loper-evenementen van de film leek de Superman-ster zeker een stuk groter dan de Risky Business-acteur. Dan is er een acteur die er zichtbaar kleiner uitzag dan Cruise, de laatste had geen productietruc of schoenlift nodig toen ze samen in een film speelden. Het was zijn Rain Man co-ster Dustin Hoffman, die slechts 5'5 is. Hun drama uit 1988 was een hit en won vier Oscars, waaronder Hoffmans tweede prijs voor beste acteur. De film won ook twee Golden Globes, waaronder een prijs voor Beste Drama.

Aanbevolen: