De waarheid over Mayim Bialik en Neil Patrick Harris 'verschrikkelijke' relatie

Inhoudsopgave:

De waarheid over Mayim Bialik en Neil Patrick Harris 'verschrikkelijke' relatie
De waarheid over Mayim Bialik en Neil Patrick Harris 'verschrikkelijke' relatie
Anonim

Wat moet je niet waarderen aan vriendschappen met beroemdheden zoals Justin Timberlake en Ryan Gosling, Eddie Murphy en Arsenio Hall, Liv Tyler en Kate Hudson, Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire? Veel Hollywood-vriendschappen hebben de tand des tijds doorstaan, waardoor het publiek sterren vanuit een meer vertrouwd perspectief kan zien.

Velen van ons geloven zelfs graag dat de vriendschapsdoelen tussen personages zich buiten het scherm uitstrekken. Maar triest om te zeggen, dat is niet altijd het geval als het gaat om beroemdheden. Dit soort vriendschap kan vaak zuur worden, zoals de relatie van Mayim Bialik en Neil Patrick Harris laat zien.

Mayim en Neil's start van vriendschap

Veel beroemdheden werden in de loop der jaren besties nadat ze in dezelfde show waren verschenen. Toch worden mensen die vrienden op het scherm spelen soms niet beter in het echte leven. Maar soms is het veel ingewikkelder dan dat. Wat betreft de vriendschap van Mayim en Neil, die begon sterk maar vervaagde vanwege een "vreselijke" reden.

In feite waren Mayim en Neil vrienden vanaf hun tienerjaren.

In een interview met James Cordon in The Light Night Show gaf ze toe: "Neile Patrick en ik waren vrienden als tieners. We hadden dezelfde agent en we liepen in dezelfde sociale kringen … We hadden veel plezier samen als tieners, we waren deze nerdy kindstermensen."

Mayim heeft haar vriendschap met Neil verpest

Tijdens Mayims optreden als gastster in de show, onthulde ze ook de reden waarom hun relatie als vrienden lelijk werd. Ze zei dat het allemaal terug te voeren is op haar afkeer van musicals, en legde uit: "Mensen verwachten dat ik van musicals hou", wetende dat ze in het verleden met Bette Midler heeft gewerkt. Kort daarna maakte ze een punt om te zeggen dat musicals gewoon niet haar ding zijn.

De presentator van Jeopardy vervolgde: Ik heb een heel slecht verhaal over een musical. Ik zag huur. Ik was bevriend met Neil Patrick Harris. Dit is een verschrikkelijk verhaal.”

Ze legde verder uit: Ik ging naar Rent kijken, ik bedoel, dit is lang geleden. Ik was een tiener en het was niet mijn ding! Maar als je vriend in het stuk zit en dan klapt iedereen aan het eind en je zegt tegen je vriend naast je: 'Ik wil hier niet voor staan' en dan kijk je op en Neil Patrick Harris kijkt goed naar jou, het is een slechte dag.'

Mayim merkte op dat ze de productie van de musical uit de jaren 90 bijwoonde om haar steun aan Neil te tonen, en het hele publiek gaf een staande ovatie voor de acteur - behalve zij. "We waren tieners, direct nadat hij Doogie Howser uit had, en Neil was fantastisch", vertelde ze aan James. “Ik bedoel, hij is geweldig, maar ik was niet alleen in de, ‘Laten we een staande ovatie geven’, het was niet mijn ding.”

De actrice, die ooit met controverse te maken kreeg vanwege haar tatoeage, beschreef dat de situatie echt niet veel erger kon worden omdat Neil haar lippen aan het lezen was toen ze haar vriend vertelde dat ze niet wilde staan.

Ze ging verder met uitleggen: "Toen ik backstage ging om hem gedag te zeggen, zei hij, ik hou je niet voor de gek, 'waarom zei je dat je niet zou opstaan?'" Ze lachte het incident weg en gaf toen toe dat ze "geen goed antwoord had."

Is Neil nog steeds boos op Mayim?

Neil, wiens vroege muzikale karbonades er bijna toe leidden dat hij een iconisch Disney-personage speelde, was enorm van streek door Mayims weigering om deel te nemen aan de staande ovatie toen het incident voor het eerst plaatsvond. Daarom hebben ze "een lange tijd niet gesproken", merkte de actrice op.

Het incident vond echter plaats toen het duo tieners was. Dus Neil had ruim de tijd om zijn teleurstelling over Mayim te verwerken. "Harris zegt dat hij me vergaf en hij stuurde me bloemen toen hij hoorde dat ik nog steeds deze vreselijke schuld draag", zei ze, duidelijk opgelucht.

Verrassend genoeg is dit niet de eerste keer dat Mayim dit verhaal vertelt; ze vertelde de Chicago Tribune eind vorig jaar een soortgelijke versie. Daarna deelde ze een foto van haar en Neil op Instagram en schreef: Terug naar die tijd toen ik 25 jaar geleden echt gemeen was tegen NHP. Ik sprak onlangs over het moment met Chicago Tribune, en hij stuurde me daarom bloemen.”

Mayim vertelde James Cordon vervolgens over haar gevoelens voor het incident en zei: "Ik voelde me verschrikkelijk", waarop de presentator van de show antwoordde: "Je zou je vreselijk moeten voelen." Vanaf nu zijn ze allebei bezig met hun persoonlijke leven en carrière. Hopelijk kunnen we ze weer samen zien in één frame.

Aanbevolen: